za namową koleżanki- fotografa 🙂 niejakiej Olgi L. pseudo Muffinkowa wstawiam zdjęcie mojego rumaka 🙂 oto Aneks 14 lat (22.05 🙂😉 xxoo dawniej -teraz już młp. 🙂
i ja cos mam ... 😀 cos z wczorajszego wieczoru , i dzisiaj 😉 Ronja jest jak pies.. ja mam pokoj obok padoku dla ronji.. w nocy bylo goraco wiec mialam otwarte okno.. tata wypuscil ja na padok rano a ja sie budze bo ktos po twarzy mnie pyszczkiem dotyka, a to ronja 😍 a ona podeszla do okna wlozyla leb i mnie zaczela po twarzy dotykac pyskiem xP (mam wysokie lozko pod oknem ) btw. te dwa konie.. to zrebaki 😉 wyobraznia nie zna granic 😁
w nocy bylo goraco wiec mialam otwarte okno. To ile mieliście stopni w Norwegii w nocy? 😀
galopada_ - niezłą szyję zrobił 🙂
-9 !!! 🏇 pierwszy raz w zime 🙄 globalne ocieplienie sie zbliza 🤣 z reszta jak tata w kominku u mnie rozpali to czujesz sie jak na jamajce 😎 + rano smierdzialo lajnem u mnie bo ronja narobila pod oknem.. 🤔
busch no w koncu juz 4 latat ma tak? całą zime na siłce pracował to jest co ogladac 😁 a tak serio to stoi od wakacji praktycznie i mam nadzieje ze od wiosny jak ruszymy z robotą jakąś to zacznie wygladac 💃
a zeby nie zasiecac zdjeciem to wrzucam w linku latajacego mlodego ze swojego pierwszego spaceru w zyciu 😂