Kącik Małolata...:D

trupka no to masz odpowiedź. 😁 Prawko będę mieć dopiero wtedy, dowód też a do tego nie mogę iść na wakacje do legalnej pracy.
trupka   Czterokopytne uzależnienie ;)
12 lutego 2011 21:32
ChingisChan, niee, to jest to 'młodsze' pokolenie, tamte to już stare baby są 😁
Z Paulą chodziłam do gimnazjum!
xxflygirlxx a faktycznie, bo po wakacjahc masz urodziny..a to faktycznie lipa, ja mam szczęście i w wakacje już na legalu bedę w barze pracowac
Florcik które urodziny?🙂
14 🙂
ChingisChan   Always a step ahead! :)
12 lutego 2011 21:35
O wiem kiedyś była taka Kreszka czy jakoś tak może ona powiedz 🙁
do moich 16 urodzin 227 dni..  😁
12 lutego 2011 21:40
No Krecha w sumie też chyba 😁
12 lutego 2011 21:44
Napisz na pw 👿 nie mogę wysiedzieć z ciekawości! A ostatnio jak Krecha była to się wyśmiewała ze mnie i z Czarnej ,,bo to jeszcze żyje i jakie grube jest,, (to były zeszłe wakacje Czarnej już nie mam 🙁)
12 lutego 2011 21:52
Podejdz do tego z dystansem, Czarna jest stara i gruba 🙂 ale wielu pokoleniom się przysłużyła, przecież na niej Agnes zaczynała nawet.

Jak Ty sobie dajesz rade w światku pomorskim jak tylu plotek nie znasz? 😁
Przecież pamiętam jak Krecha luzakowała Filipowi, i od niej nauczyłam się drzeć na konie
Zaraz pójdzie pv, niecierpliwa Ty! 🤬
mils   ig: milen.ju
12 lutego 2011 21:53
ChingisChan fajniutki koniowaty! 😀
D moich 16 urodzin prawie cały rok. 😁 Poczekam sobie na prezenty. W ogóle, to dzisiejszy dzień był super. oficjalnie postanowiłam, że nie poddam się i mimo ciągłych przeszkód w mojej jeździeckiej "karierze", będę walczyła dalej. Moja koleżanka stwierdziła, że w ten sposób udowodnię, że bez jakichś super możliwości ze strony rodziców, pieniędzy i Bóg wie czego jeszcze, też można wiele osiągnąć. Czy to prawda, nie wiem, ale może będzie mi dane się o tym przekonać. Jutro na 7 trening pani Trener z panem Dysarzem. 😀
12 lutego 2011 21:55
Ja tylko siedzę w stajni w szkole i w domu. Tyle że po Sarze (nie ma to jak postawić konia na pół roku w boksie i dawać mu 3 miarki owsa :marze🙂 ona wyglądała jak w ostatnim stadium ciąży!

Mils dzięki! Wstawić jeszcze jakieś?
Ja się wtrącę, bo puchnę z dumy.  🤣
Dostałam pierwsze oficerki moje dziś 😀
Ocieplane takim lekkim futerkiem z Decathlonu dokładnie te--->
http://www.decathlon.com.pl/PL/ciep-e-buty-riding-doro-li-85514997/
Takie fajne są, chociaż na razie troszkę sztywne pod kolanem, ale ma się podobno ułożyć 😀D
Wypróbuję je na obozie bo jadę 13- 25 będę testować i oczywiście jak ktoś będzie ciekawy to zdam relacje 🙂😉
Ale wydają się b. fajne więc powinno być ok. 😀
To koniec puchnięcia 😀
12 lutego 2011 22:01
ChingisChan pewnie! Jak długo już go masz? Chciałabym móc siedzieć tylko w szkole, w domu i stajni. 🙄
12 lutego 2011 22:02
ChingisChan, przeciez na zawodach bywasz!
A tam sie najwiecej slucha , ja tyle tego znam ze na pare godzin histori starczy xD
kuco weź lepiej zapasowe buty i tak, bo jak oficerki zaczną 'siadać' to może być bolesne  😀
12 lutego 2011 22:14
Trupka Na zawodach to się ogląda swojego konia 😀.
Kuco gratuluję! Za jakieś sześć tygodni dołączę do ciebie!
Mils mam go od roku i jakiś paru miesięcy. 1 paź. skończy 8 lat. Aktualnie ma naderwane ścięgno i choruje na ślepotę miesięczną.

12 lutego 2011 22:19
ChingisChan ojej, w takim razie następnym razem pozdrów zwierza jeszcze bardziej. 😉 O, 8 lat - młody jeszcze w miarę. 🙂
12 lutego 2011 22:22
To jutro dam mu pozdrowienia 10 razy większe 😀.
daliasta   Szkoda słów.
12 lutego 2011 22:23
ChingisChan piękny konio.  😉
12 lutego 2011 22:26
Jasne. 😀
Tak strasznie nie chce mi się spać, a jutro o 6 muszę być na nogach. 😵
12 lutego 2011 22:31
Dziękuję wszystkim! Ja na szczęście wstaję o 8.00. Upss zapomniałam że muszę czytać romcia i julcię nienawidzę nowej podstawy programowej kto wymyśla żeby dzieci z 1G musiały czytać Qvo Vadis i Romeo i Julia :emot4:
Ja jutro też rano do stajni wybywam. No, nie o 7, ale 10 to też wczesna godzina.😀
12 lutego 2011 22:41
No, a ja właśnie na tą 7...
O rany! nightmare, Lenna jak tylko wszystko się wyjaśni, to napiszę. 😉
daliasta   Szkoda słów.
12 lutego 2011 22:48
Ja w 2 i tez muszę czytać Quo vadis.  :emot4:
12 lutego 2011 22:55
A ja w 1! Przeczytałam streszczenie 🤣 i dostałam 5 z testu!
daliasta   Szkoda słów.
12 lutego 2011 23:03
Chingis musiałaś mieć jakieś arcy-mistrzowskie streszczenie.  😀
A jakie miałaś pytania mniej więcej na teście ?
12 lutego 2011 23:06
U nas nie ma pytań ją 3 podpunkty i muszę jeden wybrać ja wybrałam charakterystykę i jeśli nie przeszłam na drugą stronę kartki A4 to dostaję 2 a jeśli wyjdę ponad to mogę od 2 do 6
12 lutego 2011 23:08
"Romeo i Julia" przerabiałam w I klasie. "Quo Vadis" nie wiem, kiedy będę miała, ale jakoś nie specjalnie będę chętna do czytania pewnie. Za to teraz muszę czytać "Niemców". Prawie wszystkie lektury mam związane z II wojną światową. 🙄
Wiecie, jakoże jutro pewnie i tak nie wstanę o tej 6, to lepiej pójdę spać. Dobranoc Małolaty! 😀
fajnie, że możesz sobie napisać charakterystykę. Wiadomo na co zwrócić uwagę  😉
ja mam ten głupi 'Folwark zwierzęcy' na poniedziałek i nie zaczęłam jeszcze. Niemców też nie czytałam, tylko streszczenie bo sama książka to porażka.
Quo vadis nie czytaliśmy w ogóle chyba (?), a Romeo i Julie też jechałam na streszczeniu ...
Ja chyba nigdy nie będę czytać lektur  😂
13 lutego 2011 07:34
[move]!!!Małolaty wstawać!!!!!!!![/move]
13 lutego 2011 08:31
Człowieku , weź mnie nie denerwuj xD
Tak mi sie spać chce, a musze juz isć gdzies :/
A ja zaraz do stajni idę. 🏇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się