No właśnie nie wiem. W rozmowie z tatą o koniach i jeździectwie usłyszałam: "twoja marzenia zostaną tylko marzeniami". Napisałam mamie, że muszę się przytulić do kogoś, więc niech szybko wraca, to ona mi napisała, że ma jakieś wizje i pomysły, ale to mi powiem jak wróci. 🤔
oo. Wiesz, w sumie to może dobre "wizje" będą 😀 myśl pozytywnie!
nightmare myślę bardzo pozytywnie, bo doskonale wiem czego dotyczą. 😉
To powodzenia 😅 i zdaj relację jak już będzie wiadomo co i jak
Alabamka PKP to jedna wielka pomyłka i nie dotrę. 🙁
Tak, życie jest piękna. 😜
A za godzinę idę oglądać bajkę dla małych dziewczynek. 😎
A ja dzisiaj skakałam 😀 Mam nawet fotki, ale przyślą mi dopiero pod wieczór ;P Nawet był spadła 😎
a ja wczoraj wróciłam z wypadu z Białki, pierwszy dzień był cudowny 😜 piękna pogoda, narty, łyżwy i kaloryczne jedzenie.
dziś byłam u konia, ostatnio jest taaaki cacany! Wsiadłam też na kobyłę koleżanki, ale było ciężko - zupełne przeciwieństwo mojego rudzielca, aczkolwiek super z niej kobyła jak się z nią dogada 😉
mils to napisz tutaj jak ci mama powie, jesteśmy ciekawe xD
Lenna, kocham Białkę 😜
obudziłam się rano i było biało! i miałam cudowną jazdę, były zgrzyty ale to przejeździłyśmy. mam nawet filmik, jak go ogarnę to wrzucę 😀
Jak mam przekonać rodziców żeby mnie puścili na noc do koleżanki?! nie da się 😵
Spadłam dziś z rozbrykanego kuca pędzącego na 2 samochody stojące na parkingu przy stajni 😵
Pechowy dzień
Małolaty, interesuje się tu któraś forografią/fotografuje?
Rozglądam się za jakąś lustrzanką za ok 2 tys, dla osoby bardzo początkującej, chciałabym robić zdjęcia głównie koniom w ruchu.
Byłabym wdzięczna za jakieś porady, kompletnie nie wiem na co mam patrzeć przy wyborze :kwiatek:
pippi a dlaczego Cię nie chcą puścić?
Mils Zwierz pozdrowiony nawet postawił uszka 😀 biedny teraz musi stać ciągle z glinką na nodze w boksie ale może w marcu wracamy do formy 💃. A Chingiska wstawię jak odkryję jak się to robi, biorę się do pracy 😀.
bo miałam się uczyć przez ferie godz. dziennie i była sytuacja, że przez 4 dni się nie uczyłam i są na mnie źli...
Ludzie przecież ja mam ferie!
...chciałabym mieć 🙄
Maaam dzisiajsze foty 😜 Ale i tak stwierdzam, że nie powinnam skakać...
Hermes to pokazuj!
Mój koń uprawia przebieżki na hali do wtorku po szczepionce... dziwnie bo jak mogę jeździć to mi się nie chce, a jak nie jeździłam 3 dni to już bym wsiadła 😂 sama nie wiem czego chce 😁
Jak zmniejszyć zdjęcie do 800x800 pikseli ❓ Próbuję się nauczyć wstawiać zdjęcie z re-voltową instrukcją i coś mi nie wychodzi 🙁
ChingisChan a w jakim programie? zwykle jest Image/image size i tam wpisujesz wartość w okienka ew. przepuść przez re-voltową galerię i tam masz kod do forum 🙂
Hermes fajne skoki 😀, nie boisz się skakać na śniegu? Że np. pod śniegiem będzie lód itp.?
Arroch pojęcia nie mam, mam opainta 😁.
Hermes Super skoki 🏇 Ja tam też lubie na śniegu skakać, hacele i wio 🏇
przedostatnie boskie xD
ja się nie naucze skakać. Po prostu nie umiem i po mimo najszczerszych chęci mi nie wychodzi 😵
ja nie mogę skakać ze względów zdrowotnych 🙁
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg895690#msg895690 date=1297539096]
ja nie mogę skakać ze względów zdrowotnych 🙁
[/quote]
twoich czy konia?
Dzięki dziewczyny! :kwiatek: na przedostatnim musiałam zamazać minę, bo wyglądała jakbym płakała/kichała xD
Hermes zdradź mi jak wstawiłaś zdjęcia , proszę proszę proszę proszę proszę!
Wrzucasz link do zdjęcia , zaznaczasz go i klikasz drugie od dołu okienko nad emotikonami 😉
taki obrazek w rance.
powinno wejsć
Czyli mam skopiować adres obrazka?
Czyli mam skopiować adres obrazka?
yep. ale przed adresem wpisz [code][img]
http://tu adres(ale bez spacji)[/img] [/code]
ChingisChan, zmniejszyłam w paincie, weszłam w galerię kliknęłam dodaj i dodałam potem skopiowałam taki kod pod zdjęciem i wstawiłam w odpowiedź 😀
Skoro jesteśmy przy zdjęciach to ja mam pytanie
ile to ma wysokości?
nightmare ale przeszkoda czy zdjęcie? 😁