Ogłowia

dziewczynka, o tak, tak o tym drugim myślałam! Pola cudnie w nim wygląda :kwiatek:
sei   . let's grow old together & die at the same time .
12 lutego 2011 19:33
jaz kolei nie bardzo trawie białe podszycia. więc stawiałabym raczej na bardziej zmyślny naczółek 😉
Burza bardzo dziękuję za podpowiedzi. Mój tylko "troszkę" jaśnieje na lato i jest prawie pomarańczowy. Myślałam jeszcze po prostu nad naczółkiem opadającym albo V-ką, ale to mu wejdzie na odmianę.  🙄
halo dziękuję, to może jednak zostanę przy moim nachrapniku i zmienię naczółek.  👍
sei właśnie mi to przyszło do łepetynki. Szkoda, że nie można osobno zakupić naczółka, który ma ogłowie HKM Anatomic.
12 lutego 2011 19:44
hmmm poszukaj dobrze. może znajdziesz inny. ma być anatomiczny i z błyskotkami, tak? czy ma być 'kopią' anatomica?
Kowusiasta, opadający może wpadać, ale Vki są dla mnie ciut pretensjonalne. Tylko delikatny jeśli nachrapnik wypasiony.
hmmm poszukaj dobrze. może znajdziesz inny. ma być anatomiczny i z błyskotkami, tak? czy ma być 'kopią' anatomica?

Tak, tak coś w tym stylu.
Mi się bardzo podoba, ten co ma Pola dziewczynki. ... ale po pierwsze strasznie drogi, a po drugie do takiego chłopa nie wypada.  😁
12 lutego 2011 20:00
ja mam taki bardziej 'meski'. kryształki nie są maleńkie ale nie są też 'wulgarne'. ale profilowany jest również delikatnie.
o taki 😉

kiedyś bardzo nie lubiłam bling-bling. teraz mnie naszła ochota. a nie chciałam tandety. gnl ma sporo ozdobnych naczółków w ofercie. a jak znajdziesz sobie na stronie producenta czy coś jakiś model to pewnie większość sklepów ci go ściągnie.
Ja ogólnie jestem chora na wszelkiego typu naczółki, najchętniej to bym wszystkie kupiła.
Mam trzy : jeden zwykły, jeden w koniki, a trzeci podszywany błękitny ( kiedy Kowu jest ciemny rzeczywiście szałowo wygląda).
Teraz czaiłam się na prosty z kamieniami błękitnymi Svarowskiego albo V Grene - bo jest dłuższa niż Fair Play'a.
Wszelkiego rodzaju łańcuszki bez skóry odpadają, bo mój dostaje szału. Myślałam jeszcze o jakimś nieco grubszym, ale nie wiem czy to z niego nie zrobi 'ziemnioka'.  🤔wirek:
a moim naczółkiem numer jeden jest oto ten : podoba mi się okropnie  😍
equi, a ty go masz? taaak?? to kiedy ty jesteś w tych Ozorkach?? Bo mój rudy chce mieć taki...
podzielimy się 😀 musi jeszcze 2 tyg wytrzymać  😁
wytrzymam :P, ale potem naczółek jest mój 😉
12 lutego 2011 22:24
equi, pasuje wam okrutnie ten naczółek  😍 i właśnie to że kryształki są 'złote' a nie białe  😜
epk no, no, no tak łatwo nie będzie 😀 Dylu będzie musiał z Dzikiem wypertraktować  😁
Sei własnie to kocham w nim najbardziej  😍
A mnie kusi ogłowie meksykańskie   🤔wirek:

Nikt nie chce sie pozbyć swojego kupionego na wyprzedaży z decathlonu  👀

Lub takie ktoś kupił?

http://allegro.pl/oglowie-meksykanskie-i1454691285.html
Dramka, tyle masz ogłowi i nigdy Ci meksykan w ręce nie wpadł?
Kupisz jakieś tanie i się będziesz dziwić, że badziewie po czym sprzedasz następnego dnia. Poszukaj porządnego albo pożycz 😉
Przed wszystkim chciałam wypróbować jak na tym będzie chodzić dramka.

Ogłowia meksykańskie mi się trafiają ale takie z najwyższej półki..a dopóki nie przekonam się to nie chce wydac kupe kasy.

Najlepsze wyjście to pożyczenie ale nikt w stajni nie posiada 🙁
Nie lepiej wrzucić na Dramkę i potem wystawić 20zł taniej? 😉 ogłoś się może ktoś z sąsiedztwa ma 🙂
Pożycze z Decathlonu  😁

Meksykańce rzadko się trafiają i potrafią być okropnie drogie  🤔
Jeszcze myślałam nad tym : http://arcus-konie.pl/ko/og/oglowie-stubben-kilkenny.html
Takie bardziej na zawody, bo jeździmy na niebiesko.
Wiem, że dobra jakość, ale czy to nie przesada?  🏇
Powiedzcie, że tak, bo rodzicom dziurę w brzuchu zrobię, żeby właśnie to mieć.  😅
Kowusiasta, dla mnie horror. Może nie powinnam ci doradzać w takim razie bo mam kompletnie inny gust 😉
13 lutego 2011 00:06
ja niestety za burzą. dla mnie też straszydełko 😉
cieciorka   kocioł bałkański
13 lutego 2011 00:08
czy manta nie ma podobnego- różowego?
Ona ma z hooksa o ile dobrze pamiętam 😉
To właśnie się wolę spytać, bo od tego zakochania w niebieskości mi odwala. 😉 Ekstrawagancki koszmar.  🤣 Poza to ogłowie chyba bardziej dla karego.
Dobra idę zakochiwać się dalej i jeszcze tu wrócę.  🏇
Kowusiasta, wiesz czaprak, ochraniacze.. ale ogłowie sobie daruj, to naprawdę ani ładne ani eleganckie.. 😉
Kowusiasta, doświadczenie uczy, że z wariacji kolorystycznych się szybko wyrasta, a potem "odmieńca" ciężko sprzedać. Może jednak coś tańszego? Np. Antilope? http://www.tradoria.de/trense/antilope-exclusive-pearl-blue-trense-trensenzaum-zaum-25579367.html
halo o do tego bym nawet miała naczółek. Szczerze mówiąc na razie poluję po polskich stronach, ale widząc to ogłowie chyba jednak poszukam gdzie indziej... Bardziej klasyczne i bez przesady... Agr, no już sama nie wiem. Dobrze, że jeszcze 4 miesiące mnóstwo czasu, chyba będziecie musieli mnie uciszyć, żebym nie zadręczyła.  🤦 Dziękuję.
Burza dziękuję  :kwiatek:
Dobra, a teraz umilknę i odezwę się jak będę chciała zamawiać ze stron takiego pokroju jak ta tradoria.  👀
Jeszcze raz wszystkim dziękuję.
13 lutego 2011 00:26
i tak drogie  👀
tak jak mówi halo. kup coś normalnego. a jak chcesz niebieskości to naczółek z niebieskimi brylancikami moze po prostu?

edit: z niebieskim akcentem lub podobne do anatomica znalazłam takie:
hkm perlen II
hkm silver
busse crystal
hkm perlen
busse magic
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
13 lutego 2011 08:45
Kowusiasta, może zacznijmy od tego ile chcesz wydać na to ogłowie, wtedy będzie ci latwiej doradzić cokolwiek.
Ja bym nie celowala w niebieski, bo może się okazać, że do twojego gniadosza w ogóle nie będzie pasować 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się