PRESTIGE OGŁOWIE E100 MEREDITH
Ma ktoś to ogłowie??
Albo jakieś inne PRESTIGE??
Proszę o opinie JAKOŚCI :kwiatek:
😵
Wybaczcie że pisze to samo drugi raz ale ważna sprawa 🙇
Ten sam temat już pojawił się w innym wątku.. 🤬
Ogłowie według mnie kosmiczne i lans 😎 ale jakościowo napewno jedno z najlepszych.
Kiedy je zobaczyłam w Ihaha myślałam, że wybiegnę z krzykiem 😉 horror z tymi logotypami.
dla mnie również estetyczny koszmarek jakich mało 😵
Dramka wiem ale tu typowo o ogłowiach 😡
Chodzi mi głównie o jakość tych ogłowi.
Mi się tam podoba 😍
Do kompletu chyba napierśnik/wytok? i ochraniacze, całość.. nawet za dopłatą ciężko 😁
Mi to ogłowie skojarzyło się z takimi plastikami, które miałam do koników Barbie 😁
Każdy ma swoje zdanie 😵
A ja tu o jakość pytam 😵
prestige = najlepsza jakośc na rynku 🙂
Ja o ogłowiach Prestige słyszałam głównie złe rzeczy 🤬
Że się łatwo zrywają. Po roku można wyrzucić itd. 🤬
😵
prestige na pewno nie są najlepsze. moim zdaniem nie umywają się do stubbenów i tego typu marek.
jeżeli chodzi o sam model to faktycznie koszmarek.
Co wy się uparliście na jego wygląd 😵
Wg mnie jest śliczny 😍
No właśnie z jakością i trwałością podobno nie najlepiej 😕
to jest temat o ogłowiach! mamy prawo komentować każdy model jaki nam się podoba. jak ci nie pasuje to nie proś o radę i tu nie zaglądaj na boga...
moim zdaniem prestige bez 2 zdan 😉
🤔
Tyle że jak pytam o jakość ogłowi to oczekuje odp na temat jakości a nie jego wyglądu 😵
A tu konkretnie o jakości NIC a o wyglądzie wszyscy 😵
Więc wybacz 🙇 i nie napisałam że nie możena komentować 😵
Każdy ma swój gust 💃
Ale spodziewałam się konkretów o używaniu ogłowi Prestige a nie tego jak się komu podoba tzn wiedziałam że takowe będą ale nie że tylko o tym 🤔
Naciau używasz ogłowi Prestige ?
jasno dałaś do zrozumienia, że ci się nie podoba, iż piszemy o wyglądzie. skoro nikt nie pisze o jakości to znaczy, że albo nie ma nic do powiedzenia w tym temacie, albo nie chce sie udzielać akurat. poruszyłyśmy temat wyglądu. na nim się skupiłyśmy. nie musisz brać udziału w dyskusji jeśli tak ci się nie podoba to, że akurat twój wielki problem nie stał się pępkiem całego wątku...
ja nie lubie prestige'y. macałam wielokrotnie i mnie nie powaliły. dla mnie są 'sztuczne'. tak samo macałam 'szokomola' i nie zdecydowałam się na zakup. kiefferów też nie lubię o czym tu pisałam. generalnie ile ludzi tyle opinii. decyzja jest twoja. najlepiej sama pójdź do sklepu i obejrzyj zanim zamówisz przez internet. żywotność każdego ogłowia jest w dużej mierze zależna od tego jak się o nie dba. prestige na pewno sam z siebie ci się nie porwie.
Dla mnie prestige są sztywne, znam jednego używanego regularnie i dalej jest sztywny a przy tej cenie to chyba żart.
Kurczę bo jak o coś pytam to oczekuje konkretnej odpowiedzi a nie Bóg wie czego 🤔 😵
I szczerze to mnie najmniej interesuje kto co myśli o wyglądzie tego ogłowia.
Bo chodzi mi o tą JAKOŚĆ 😵
I nie musisz być tak niemiła ...
Dzięki za opinie
Akurat wiem że samo się nie porwie. I dbać trzeba o wszytko.
Burza ja spotkałąm się z miękkim prestigiem 🙂 Moja koleżanka smarowała go jakąś pastą czy czymś takim (nie pamiętam nazwy tego specyfiku) i był naprawdę super.
Teraz nie mam z nią kontaktu i jak potoczył się los ogłowia nie wiem....
Ale dzięki :kwiatek:
yowishowa, szczerze? Za takie ceny masz dużo lepszych jakościowo i ciekawszych ogłowi. No chyba że Ci na tych blachach zależy 😉
Burza mam już jedno ogłowie - jest wystawione w ogłoszeniach.
Ten model mi się chyba najbardziej podoba z ogłowi które oglądałam (E101) 🙄
Wiem jestem dziwna ale tak już mam. Takiego czegoś szukam od dawna. Ale o ogłowiach Prestige mówią przeważnie źle 😵
Więc zapytałam jeszcze tutaj. Trudna decyzja 😵
Burza dzięki. Ale dla mnie to jedynie coś fajnego ma Stubben i Kieffer :]
yowishowa - według mnie to tylko Ty tutaj jesteś niemiła, i niepotrzebnie się unosisz.
Ty narzuciłaś temat, zadałaś pytanie - i okej, ale dziewczyny niekoniecznie muszą Tobie odpowiadać, mogą również podyskutować sobie o WYGLĄDZIE tego ogłowia między sobą, nie kierując żadnej wypowiedzi do Ciebie.
I nie możesz nikomu zabronić, ani narzucać tematu na jaki mają dyskutować 🍴
Zgadzam sie z Ambrozją : )
Mi osobiście to ogłowie też sie nie podoba ; ) Wystawiłaś zdjęcie i KAŻDY ma prawo pisać o nim co chce i NIKT nie ma obowiązku odpowiedzieć ci na pytanie jeśli nie widzi takiej potrzeby 🙂
Jeśli o prestiga chodzi... zgadzam sie z burzą. Owszem po posmarowaniu wymoczeniu itp może i jest fajne . Ale ta zachowa sie wiekszosć ogłowi. Ale za taką cene skóra powinna być boska na wejściu a moim zdaniem taka nie jest . Wiec powiem tak :masz kase , chcesz przycynić metką polecam 🙂 Chcesz dobre ,miękkie i trwale oglowie ... szukaj dalej ; p
[quote author=yowishowa link=topic=39.msg894913#msg894913 date=1297468305]
🤔
Tyle że jak pytam o jakość ogłowi to oczekuje odp na temat jakości a nie jego wyglądu 😵
A tu konkretnie o jakości NIC a o wyglądzie wszyscy 😵
Więc wybacz i nie napisałam że nie możena komentować 😵
Każdy ma swój gust 💃
Ale spodziewałam się konkretów o używaniu ogłowi Prestige a nie tego jak się komu podoba tzn wiedziałam że takowe będą ale nie że tylko o tym 🤔
Naciau używasz ogłowi Prestige ?
[/quote]
😵 😵
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] brak edycji postów, posty składające się z samych emotek
nie wiem po co cytujesz 2 razy ten sam post. i nie wiem co to ma wnieść do dyskusji 😵
nie rozumiesz zupełnie co się do ciebie mówi. także polecam szybki kurs czytania ze zrozumiem. TU NIKT NIE JEST PO TO BY SPEŁNIAĆ TWOJE OCZEKIWANIA.
Dodało się dwa razy to po 1, a po 2 to widzę jacy tutaj wszyscy dobrzy i pomocni. 🤔
Normalnie jak na każdym innym forum. 🤔
Kurs czytania ze zrozumieniem? Taa. 😀iabeł:
Nie mam zamiaru się z wami kłócić i bo i tak wy wiecie lepiej. BB.
Kiedy je zobaczyłam w Ihaha myślałam, że wybiegnę z krzykiem 😉 horror z tymi logotypami.
😁 dlatego napisałam że takie kosmiczne 😉
E tam 🤣
Ja mam tak spaczony gust że mi się podoba 🤔
yowishowa ale jeśli ktoś nie dysponuje wiedzą na temat tego konkretnego ogłowia to co, ma sobie wymyślić? I nie może wyrazić swojej opinii o tym? Przecież od tego jest ten wątek 🙄