Na poprzedniej stronie, pojawiło się pytanie o sklepy w Rzeszowie ze sprzętem Eskadrona. Niestety sklepy w Rzeszowie nie mają w swojej ofercie Eskadrona, zazwyczaj Horze, Far Play, Daslo, Amigo, Lamicell, Pfif i takie tam 🙁
Jutro wybieram się do Gildran (po raz pierwszy), zdam relacje o "wyprzedaży" 🤣
Ja byłam ostatnio w Gidranie. Całe szczęście mam po drodze do stajni, więc praktycznie codziennie przejeżdżam obok tego sklepu🙂
Dla zainteresowanych.
Podobno jutro (a właściwe już dzisiaj) pasi-konik otwiera drugi sklep w Alei Wilanowskiej 💃
nie podobno a na pewno 🙂
na Wilanowskiej 364b
I (na pewno) miedzy 10 a 16
[quote author=D+A link=topic=956.msg894813#msg894813 date=1297462585]
Ja byłam ostatnio w Gidranie. Całe szczęście mam po drodze do stajni, więc praktycznie codziennie przejeżdżam obok tego sklepu🙂
[/quote]
I warto jechać? Bo ja mam ponad 20km i zrezygnowałam dzisiaj.
Zależy czego szukasz. Ja jechałam po konkretną rzecz, więc dla mnie było warto.
A jak z cenami za sprzęt jeździecki w Pasi -Koniku?
Dramka, jeżeli byś dotarła to zorientuj się proszę w jakich cenach są pady o kantary ES'a :kwiatek: o ile one też są w promocji.
Ja mogę odpowiedzieć. Jak ja byłam to kantary ES były po ok. 70zł (były chyba 3 sztuki). Oprócz tego były też kantary Anky. Z padów ES dużo nie zostało- ja zgarnęłam 2. Oprócz tego został Stripe In candy VS i peacock DL pony po 159zł. Były jeszcze ze 3 czapraki ES po ok.155 i ze 2 pady i owijki Anky i ES.
Myślałam że więcej tam tego mają 🙄 bo na stronie jest bardzo dużo dostępnych równych kantarów i padów ale w takim razie to pewnie na zamówienie.
etosha, jeśli chodzi o pasi- koniaka to myślę,że ceny są tam bardzo fajne i przede wszystkim spora oferta 🙂 ja kupuję tam wiele rzeczy i mogę polecic
Sklep "Ostroga" w Mrągowie
www.ostrogamragowo.pl bardzo miła obsługa i szalenie niskie ceny 🤣
D+A Jaka cena za kantar anky?
Sklep "Ostroga" w Mrągowie www.ostrogamragowo.pl bardzo miła obsługa i szalenie niskie ceny 🤣
Polecam derkę moro, którą można zakupic w tym sklepie 😀
ten pasi konik, to w ktorym dokladnie miejscu jest? jak tam dojechac srodkami komunikacji miejskiej?
Karla🙂 w Alei Wilanowskiej 364b 😉 Najlepiej do Metra Wilanowska i potem przejść jakieś 500 m
adres znam ino nie wiem jak podrozowac od metra😀😀
no to tak po skosie będzie 😉
juz obczailam gdzie- kolo gabinetu znajomych wetow🙂 😅 we wtorek przybywam 🏇
kombinowałam jak Ci to na mapie pokazać, ale nie za bardzo wiedziałam jak 🙄
Fajnie wygląda sklep 😉
wczoraj byłam na otwarciu nowego Pasi- konika na Wilanowskiej i sklep jest bardzo ładny, jednak nadal na Grenadierów jest więcej produktów 🙂 do starego sklepu jedzie się najłatwiej autobusem 158 pod sam sklep, w drugą stronę ( w stronę centrum) jest więcej opcji autobusów
Czy ktos na szybko moze napisac, czy jest jakis godny polecenia sklep jezdziecki w Sosnowcu?
Dzieki z gory :kwiatek:
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z regulaminem forum
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogłoszenie poza wątkiem ogłoszeniowym
Jest jeszcze po co jechać do Gildran?
😅 Ogromny + dla sklepu STAJNIA na Zajączka :kwiatek:
Pani specjalnie dla mnie przyjechała i otworzyła sklep o godzinne wcześniej 😲 tylko żeby mogłam odebrac wcześniej zamówiony popręg 🤔
Poszukuje sklepów jeździeckich w okolicach dworca centralnego, głównej stacji metra i Torwaru w Warszawie. Jak ktoś coś w tych okolicach zna to proszę o szybka odpowiedz 😉
w okolicy Dworca Centralnego.. hmmm... najbliżej to chyba HORSEPOL na Grzybowskiej 30
Ja odwiedziłam sklep DOBRY-KON we Wrocławiu na ul.Koszykarzy i jestem strasznie zadowolona. Kupiłam wymarzony pad euro-stara 20zl taniej, bo mieli 10% znizki 😅 Bardzo dobrze zaopatrzony a ceny baaardzo fajne.