zairka dla mnie bez szału, takie nijakie te esy wyglądają arivle na allegro nie ma już hazela, z tego co pamiętam był w końskim świecie chyba, ale teraz widze na aukcji że tylko sangria została .
Bay, muszę Cię zmartwić, "Winien jestem Ci wszystko, ponieważ Cię kocham..." to nie autorski tekst Burzy ( z całym szacunkiem dla niej :kwiatek🙂 a Antoine'a de Saint-Exupéry.
EDIT: Zairka, dla mnie bez szał, chociaż same czapraki są piękne i Grota też piękna. 😁
Bay wiesz, że nawet nie zauważyłam, że Burza ma to samo tylko z "ponieważ" 😂 to się nazywa spostrzegawczość. Brałam z sentencji, nie od Burzy. Mam nadzieję, że Burza mi wybaczy, bo szczerze mówiąc nie chce mi się kolejnego suwaczka robić. 🤦
już marudziam o nim od jakiegoś czasu, potem 'zaspałam' nieco i w koniku już nie było vs, ale jednak udało mi się znaleźć ostatniego:
i jeszcze reszta obiecanych przeróbek:
z ciekawości zrobiłam też dla siebie przeróbki bo tak piszecie, że z royalem kiepsko i.. potwierdziło się na Reszce też szału nie ma (zdjęcie takie bo chciałam jej letnią karą maść i tylko takie miałam z boku):
antracyt mi się zupełnie nie podoba, jeśli lemon będzie taki jak na zdjęciu powyżej to też nie, ewentualnie w grę wchodzi lezka lub new cotton aubergine.
Dziewczyny widziałyście? Amigo organizuje "konkurs na najmodniej ubranego konia", może niektóre szmatoholiczki wystartują 🏇 ja też biore udział http://www.facebook.com/profile.php?id=100001497553839#!/photo.php?fbid=146457672082019&set=o.199199343423788 i proszę o lkikanie lubie to
dzięki akcji amigo popodglądałam sobie niektóre revoltowiczki🙂 zawsze sie używa nicków i potem jak sie zobaczy imię to takie nagle zaskoczenie, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi🙂
a żeby nie było offtopica to czy myslicie że ten nowy fiolet bedzie się różnił znacząco od milki? patrząc na zdjęcia nie odbiega zbytnio kolorystycznie 🤔
Cierpienie :kwiatek: co prawda żeby wziąć udział zakładałam konto, bo wstyd się przyznać nie miałam 😡 linku nie wstawiam i o "lubię to" nie proszę, jak się spodoba to klikniecie 😉 Zairka mi się ogromnie podoba w tej czekoladzie