Mnie bardzo zdziwiła moderowana u minerwy, bo ona podawała tutaj wzrost cen jakie wystąpiły wszędzie, nie to że o tyle wzrosły u niej. No chyba, że chodzi o to, że ujawniła, że ceny kantarów nie ulegają zmiany... 🙄 Nie wiem, gdzie reklamowała swój sklep lub namawiała kogoś do zakupów i niej.. 👀
Też zdecydowanie nie uważam tego za reklamę, tym bardziej, że w większości były to odpowiedzi na pytania, które same zadajemy, a nie jej posty na zasadzie oferty handlowej.
doszła do mnie właśnie paczka z equishopu! kantar jest obłęd w ciapki (nie spodziewałam się)! torba na szczotki też 🙂 no i trafiony w 10 gratis 😍 nad wszystkim czuwała kcj90, której jeszcze raz bardzo dziękuję :kwiatek: to było moje pierwsze zamówienie u nich (nie licząc jednego razu na allegro) i na pewno nie ostatnie 😉
Jeszcze raz prosze o osby które chciały zdjęcia pojedynczych rzeczy z nowej kolekcji Eskadrona a ich nie dostały jeszcze - o pw z mailem i jakie chcą 🙂 😅
livia no tak jakoś wyszło🙂 za to styczeń był na zero więc nie jest tak źle, poza tym stripy były mega okazją której nie mogłam przepuścić🙂 ( hmmm brzmie jakbym tłumaczyła samą siebie 🤔wirek: )
Cierp1enie, zairka :kwiatek: na szmaragda już długo się czaiłam, a ten ebony/brandy wzięłam w pakiecie, ale dobrze zrobiłam bo mam wrazenie że się idealnie zgrał z moim siodłem🙂
livia :kwiatek: akzzi tak to hubert ( dziekuje, też mi się bardzo podoba 💃 ) Czyli ten stripe to heban/brandy tak? ja sie w tych esowych brazach cały czas gubie 🙄
Cierp1enie jak będę miała chwile postaram się zrobić🙂 asds tak to ja i jestem z siebie dumna ( chociaż raz udało mi się na coś zapolować i byłam pierwsza ) a pady w stanie praktycznie idealnym 😅 😅 😅
Gdzie jeszcze dostanę ANKY Hazel VS lub DL i kantar? :kwiatek: Allegro odpada, bo nie mam konta, chyba, że jakiś revoltowicz pomoże :kwiatek:
Jeśli już niegdzie nie znajdę Hazel'ki to moją własnością stanie się Marone vs- już zarezerwowany 😅 W końskim-świecie jeszcze parę ich było, jakby ktoś szukał. Kilka Choco DL też było 🙂