Końska rewia mody cz. V (2011)

zonk takie pytania na pw, bo się permamentne ostrzeżenia minerwy robią 😉
Zairka,Sei ja też będę miała tego meksykana 😉 ale też zmieniam naczółek na obecny, więc będziemy miały każda inne 😉
wątek zamknięty
Libella:

i juliadna:

wątek zamknięty
Libella zdecydowanie nie royal 😉
juliadna szał  😍
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
11 lutego 2011 10:27
juliadna, w tym niebieskim szałowo 🙂

Libella, jak dla mnie Creme wygrywa! W niebieskim bezszał, a fiolet może być 🙂
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
11 lutego 2011 10:31
equi, ten naczółek co masz teraz faktycznie wam pasuje 🙂

Libella:
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
11 lutego 2011 10:32
O ! bardzo fajnie on wygląda  😁

Magdzior  :kwiatek: :kwiatek:

Libella  creme fajnie 😀

edit : W beżowym mi się podoba  😉
wątek zamknięty
Sei dzięki! Podoba mi się wszystko z wyjątkiem royala 😵i
Livia fiolet może być?? Toż to mój najukochańszy, najbestrzy kolor jaki przychodzi mi do głowy 😜 Także fiolet będzie na pewno i cream pewnie też.... 🤣
wątek zamknięty
Można gdzieś kupić nici pink z kolekcji smurf? 😉
wątek zamknięty
11 lutego 2011 10:50
A co konkretnie ? Czaprak , kantar ?
wątek zamknięty
11 lutego 2011 10:51
Libella, też się w sumie zdziwiłam, bo ja generalnie jak widzę fiolety to umieram, bo są cudne, ale... może to zdjęcie, ale uważam że najlepiej wyglądał ten biały 🙂 Fiolet też fajnie, ale w białym dużo lepiej imo 🙂
wątek zamknięty
11 lutego 2011 10:56
ten royal sam w sobie niby nie brzydki. ale strasznie traci na koniach... zrobili go za jasnego jak dla mnie chyba 🙁 jeśli na żywo okaże się ciemniejszy (chociaż taki jak na zdjęciach katalogowych) to ok. bo tak to marnie...
wątek zamknięty
11 lutego 2011 10:59
sei, czy mogłabyś tego mojego kunia ubrać w royala? Może to kolor chociaż dla karych?  No na którąś maść musi pasować  😁
wątek zamknięty
11 lutego 2011 11:00
mogę. dla was będzie fajnie bo mnie się kare w cobalcie podobają  😜

edit: foto (na was jakoś lepiej wygląda 😉 )
wątek zamknięty
11 lutego 2011 11:09
sei, dziękuję  :kwiatek: ale tak po prawdzie, to też megaszału nie ma  😵 Co za kolor 😉
wątek zamknięty
11 lutego 2011 11:13
na rudym za jaskrawy. a na karym jakiś takim smutny/brudny wyszedł  😵 a royal ze starej kolekcji był piękny!
wątek zamknięty
Czaprak  🤣 vs
wątek zamknięty
11 lutego 2011 11:16
A na siwym royal ?
wątek zamknięty
11 lutego 2011 11:19
na siwym bedzie ok 😉 bo siwym ładnie było w lightblue. a to wyszło takie samo tylko kilka tonów ciemniejsze  🤣 ale zaraz ubiore 😉

edit: foto
wątek zamknięty
Swoją drogą czy kotbury nie kupiła polopadu navy? Gdzie zdjęcia?

-Wywołana do tablicy melduję, że.... nieprzygotowana...
- Siadaj, pała

no jak zawsze się nie doczekałam zdjęcia... w tygodniu jestem w stajni po zmroku a na hali mamy lampy sodowe (takie jakimi się ulice oświetla, które dają takie pomarańczowe światło- więc mocno zniekształcają kolor) ... a w weekndy mój maż na mnie się "obraził" i do stajni ze ,mną nie jeździ... więc dupa zbita - nie mam prawie w ogóle zdjęć ani swojego konia, ani siebie na koniu, nie mówiąc już o fotach szmat na koniu...

Może mi się uda w ten weeknd zmusić koleżankę żeby mnie nagrała (testuję siodło) to moze coś z tego będzie (w sensie z filmu stopklatka)

wątek zamknięty
kotbury, nie no weź.. pół roku miałaś prawie 😁 jutro- aparat w rękę, koń w rękę koleżance i zdjęcie!
wątek zamknięty
11 lutego 2011 11:33
Sei :kwiatek: na siwym ok ,ale bez szału
wątek zamknięty
kotbury, nie no weź.. pół roku miałaś prawie 😁 jutro- aparat w rękę, koń w rękę koleżance i zdjęcie!

... wstyd się przyznać... aparat mi się popsuł.. i niestety w związku z "żuleniem" na nowe siodło i nowy komputer i żuleniem na lepsze lampy i kafelki w chacie na najbliższe 12 miesięcy zakup nowego aparatu nie został zabudżetowany😉 co nawyżej moga być komórkowe foty...
wątek zamknięty
11 lutego 2011 11:42
kotbury   A nikt ze stajni nie ma aparatu ?  😉
wątek zamknięty
Niech będą komórkowe 😉 od rodziców aparat pożycz 😉
wątek zamknięty
11 lutego 2011 11:55
ale IMO nie raz dziewczyny wstawiały komórkowe i byłe lepsze od niektórych z aparatu  😉 🚫
wątek zamknięty
Magdzior - pokaz ktorego szokomola ! :P
wątek zamknięty
Zrobię komórą...

hie, hie,  od taty ( a raczej po tacie bo już nie żyje) został mi fajny aparat... niestety dziś nieporęczny bo nie tak łatwo wywołać klisze;  a potem jeszcze dochodzi skanowanie😉)

Zrobię komórą - przez was będzie rozwód bo ja mam "wyliczany" czas jaki mogę spędzać w stajni w weeknd 😜 - będziecie musiłay na FB zrobić wydarzenie: we're sorry- ona nie chciała to wszystko przez nas - forgive her.

I mam taką uwagę/prośbę do MODÓW
... bo mi osobiście nie przeszkadza jak laski, które pracują w sklepach internetowych podają tu ceny szmat... wydaje mi się, ze wiele osób wręcz tego oczekuje - tu od razu w temacie dnje szmaty informacji o jej dostępności i za ile.
ja się godzę na to odstępstwo od regulaminu.
wątek zamknięty
11 lutego 2011 12:16
I mam taką uwagę/prośbę do MODÓW
... bo mi osobiście nie przeszkadza jak laski, które pracują w sklepach internetowych podają tu ceny szmat... wydaje mi się, ze wiele osób wręcz tego oczekuje - tu od razu w temacie dnje szmaty informacji o jej dostępności i za ile.
ja się godzę na to odstępstwo od regulaminu.

amen  🙇 czytasz mi w myślach! szczególnie, że tu była mowa o nowościach i o zmianach cen ogólnie, nie tylko w danym sklepie  🙄
ostatnio zaobserwowałam w różnych wątkach taki przerost formy nad treścią u modów...
wątek zamknięty
11 lutego 2011 12:20
Mnie też to w sumie nie przeszkadza - wiadomo że wszyscy są ciekawi cen nowej kolekcji, a łatwiej napisać jedną wiadomość tu niż odpisywać na 100 pw z pytaniami.
wątek zamknięty
Też jestem za tym żeby m.in zdjąć moderowanie minerwie, nie widzę niczego co miało by związek z reklamą jej sklepu.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.