Końska rewia mody cz. V (2011)

sei tak 🙂 Burza tak 🙂

i po raz kolejny. kiedy ty wreszcie zaczniesz zmniejszac zdjęcia?? 🤬
wątek zamknięty
Ładniutki 🙂
wątek zamknięty
[ciach]

macie fociszonki 😀

stripe in na żywo dużo piękniejszy. superieur granatowy też cudo - ice w połączeniu z granatem sprawia wrażenie wpadającego w fiolecik 🙂
waham się nad aqua - kolor bardziej morski, niebiesko-zielonkawy jak niebieski - na ciemnomascistym powinien być cudny 😍

edit-literówki
[center][img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] sklepy internetowe/działalność sprzedażowa na forum - nadużywanie forum jako miejsca na reklamę

forum NIE służy do informowania o cenach jakie masz w sklepie.
[/center]
wątek zamknięty
dzieki Burza 🙂 super jest , bo to nie sukienka  😉
wątek zamknięty
mnerwa   a szarego superieura nie masz?

zwariuje przez tego ES! Jestem nim zachwycona  😵
wątek zamknięty
Są cudne, ale tak jak na nie patrzę to 3/4 tego napisu będzie wystawało. Lepiej, żeby siodło cały zasłoniło.. chociaż może mam lipną wyobraźnię...  🙇
wątek zamknięty
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
10 lutego 2011 21:50
ten stripe (pionowy) granatowy jest szałowy  😜 chce juz ujezdzeniowke ;(

minerwa, a masz już kantarki z tej kolekcji? po ile one w ogóle chodziły/chodzą?

potwierdzam. napis nie wystaje 😉 przynajmniej u mnie. a siodła dużego nie mam.
wątek zamknięty
Jest moze ktos mily kto mi ubierze konia w Brillanta Oberzyne, Violet i Royal?
Przy okazji siwy w stripe in szmaragd
wątek zamknięty
minerwa-nie dobijaj mnie  😁 Właśnie przyszedł mój pezent od faceta nici milka vs  😍
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
10 lutego 2011 21:53
moge poprosić o ubranie Siwego w tego granatowego stripa z szarym pasem ? :kwiatek:

wątek zamknięty
nie wystaje 😀

http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/98/1190#i

zwracam honor.  🙇
wątek zamknięty
10 lutego 2011 22:01
🚫misia, co to za siodło? 🙂
wątek zamknięty
Na pierwszy rzut poszedl fiolet. Zamowione: derka w romby, oberzyna Dl + owijki i sand (to ten szary? ) dl ;D
w drugim rzucie pojdzie polo pad i owijki sand i brillant royal i ten bezowy cotton <3
wątek zamknięty
Natt kupujesz czapraki DL? Czyżbyś w planach miała ujeżdżeniówkę?  🙂
wątek zamknięty
Misia proszę bardzo:

edit:

i jeszcze dla nightmare:

juliadna jak dasz zdjęcie to też ci przerobię bo mam wene🙂

Ps. Zamówiłam granatowego Szokmola 😍
wątek zamknięty
Dodam Siwego w nowych eskadronach:

ESKADRON KOLEKCJA NAVY-GREEN JESIEŃ ZIMA 2010/2011
DRALON DIAGONAL

wątek zamknięty
Misia myślę ze violet albo navy? . bo szaryczy to jasny fiolet  jaśniutkie . ale i tak ładny koniś wiec wszystko pasuje  😁
Fatamorgana świetnie to wygląda .😉

tak z ciekawości , czy w mustangu mają juz tą kolekcje ,czy tylko jak narazie wstawili ? ❓

wątek zamknięty
Dynamiciak
ujezdzeniowka juz jest. ;D i tylko 2 czapraki, z czego 1 musze opchnac ;p
a ze pojawila sie nowa kolekcja to to idealna okazja aby pozamawiac DL. ;D
ciekawe ile bede czekac na te cacuszka...  🤔
ej, czy mi sie wydaje, czy ceny dralonow spadly o 50zl?
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
11 lutego 2011 07:41
Magdzior   :kwiatek:

takie

albo takie

wątek zamknięty
zniszczyły mnie te esy  😵 piękne są ! Ale ceną też polecieli, superiour 260 zł ?
Sei wybór jak zawsze dobry  😍
Misia w tym a'la milka bezszał, pierwszy i drugi bardzo mi się podoba, potwierdzam się w przekonaniu, że royal tylko dla siwków i karych
wątek zamknięty
11 lutego 2011 08:45
equi, ja też coraz bardziej zniechęcam się do royala. poczekam aż przyjdą do jakiegoś sklepu... z anthry chyba tez sie wyleczyłam. jedyne pewne miejsce ma beige 😉
cena superiurów kosmos... no ale wzięłam. jeśli dalej będą drożeć to pewnie mój ostatni 🙁
a u ciebie na dziku ten brązowy es byłby jeszcze większy szał  😀iabeł:
wątek zamknięty
no właśnie wiem, że byłby szał  😍 chociaż nie wiem czy się nie sklaniam bardziej do aquy. Mam ten komfort, że mogę wziąć w łapki na żywo i obmacać 😉 No i cały czas myślę nad tym marone nieszczęsnym, śni mi się po nocach 🙂 Z nowej kolekcji podoba Eskadrona podoba się tylko (ale za to bardzo) polopad bicolor sand/yellow, cotton beige i może może brilliant aubergine
wątek zamknięty
A czy jak już jesteśmy przy ubieraniu, to też bym się mogła do kogoś uśmiechnąć? :kwiatek: Zobaczyłabym Libla w oberżynie, sand i royal? 🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
11 lutego 2011 09:46
sei będziemy miały takie same ogłowia 😁 tylko ja zakup dopiero na wakacje planuje 💃

Aga
w brązie przecudnie 😜
cena jest faktycznie powalajaca w porownaniu do ostatniej 😵 przypuszczam że ten model mial tak duzy popyt ze stwierdzili że moga sobie pozwolic 😉

kto moze mi przerobic Grote w te 2 esy :kwiatek:
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
11 lutego 2011 09:48
Ja już tylko czekam aż kolekcja będzie na stanie 😉

Nowa Eskadronowa brzmi dla mnie jak totalny bezszał, uff 🙂

Wiecie może czy Eskadron ma w tej kolekcji derkę zimową? Jakie one mają wypełnienie i jaka jest orientacyjna cena?  :kwiatek: (może być na PW cena) 🙂
wątek zamknięty
11 lutego 2011 09:52
zairka, to ogłowie to szał ciał będzie! u groty w artemisie nie poda mi się 'ciężki' nachrapnik. meksykaniec jej posłuży 😉 i ten brąz ciemny dość więc też na +++ my zmienimy sobie naczółek więc nie będzie że robimy wam plagiat. tak to jeszcze by wstawili despa i grotę na pudelka! 'końscy celebryci przyłapani w tych samych ogłowiach! które wygląda lepiej?'  😂

grociszcze mogą ci ubrać tylko jakieś dobre zdjęcie z boku podeślij 🙂 to w milce może?

Libella, cottony czy brillanty czy co? to ci ubiorę 😉

Livia, teraz chyba zimówek nie ma. w sumie szkoda. taka navy z lamówką royal...
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
11 lutego 2011 09:54
sei, to szkoda, bo kurcze przydałaby mi się w sumie, a jeszcze ten fiolet teraz... chyba że ktoś wie, czy jeszcze gdzieś są zimówki z lavender/stone?  :kwiatek:
wątek zamknięty
minerwa, będziesz miała owijki z nowej kolekcji ESa?
wątek zamknięty
Sei najchętniej royal brilliant a aubergine i sand cotton 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.