Kącik Małolata...:D

mils   ig: milen.ju
09 lutego 2011 15:04
nopebow właśnie, miłość nie jest łatwa. Ale oczywiście wybór jest twój. 😉 Czasem faktycznie warto ustąpić.
tajfunowaa pięknego siwuska masz. 😀
ankers moje skrzypce miały dawno wizytę u lutnika. Struny nowe, włosie w smyczku też. Ale za to program... 😵 Mendelssohn leży i kwiczy, Saint-Seans i Lalo to samo. Tylko kaprysy mam gotowe. Nie ma to jak zapał do pracy.
Mysza nie mnie to oceniać, ale dowody na to były, dziwny ten zbieg okoliczności, że akurat teraz został zmieniony mail, a zaraz potem usunięty fbl 😉. Mieszałaś już wcześniej, także wybacz, ja nie jestem w stanie uwierzyć - albo Ty masz rozdwojenie jaźni, albo nie wiem  😁. Tyle ode mnie 😉.
09 lutego 2011 15:54
Ja się w tą sprawę wtrącać może nie będę. Mmmm, na Rollerka zaraz idę. 😀 Chciałabym zdjęcia, ale w takim stroju i przy takiej pogodzie, to chyba nie warto brać aparatu. 😁
daliasta   Szkoda słów.
09 lutego 2011 16:01
Ja sobie dzisiaj pojechałam na wycieczkę.
I teraz 'tylko' nauka.  🤔wirek:
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
09 lutego 2011 16:09
Breakawayy fotobloga tych dziewczyn znalazłam na głównej stronie pb, weszłam z czystej ciekawości, później się kapnęłam że dodają foty z neta, więc wrzuciłam linka do kwiatków, a co żabeczce po główce biega ? Nie interesuje mnie to specjalnie, znam ją osobiście, i po godzinie przebywania w jej towrzystwie stwierdziłam że jednak dziewczyna nie ma równo pod sufitem, choć na początku miałam inne zdanie bo miło mi się z nią gadało.
Laska się mści bo nie zwracałam się do niej na per PANI. Nie miałam zamiaru na to reagować bo wiem że to czysta prowokacja 😉 I wciąż hamuję nerwy, bo nie piorę prywatnych brudów na forum 😉
mils, co to jest Rollerek? 🤣
Pokaząłabym wam zdjęcie z meczu, ale nie da się go zapisać na kompie.;<
daliasta   Szkoda słów.
09 lutego 2011 16:25
A mi się nie chcą otworzyć strony na necie niektóre...a chciałam porobić kilka testów próbnych.  🍴
a u nas dziś masakra. a wina konia jest w tym wszystkim najmniejsza  🙁
09 lutego 2011 16:52
kucyk taka jakby deskorolka na dwóch kółkach. 😀
W sobotę i niedzielę znowu trening na łydki. 😵
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
09 lutego 2011 17:00
Breakawayy fotobloga tych dziewczyn znalazłam na głównej stronie pb, weszłam z czystej ciekawości, później się kapnęłam że dodają foty z neta, więc wrzuciłam linka do kwiatków, a co żabeczce po główce biega ? Nie interesuje mnie to specjalnie, znam ją osobiście, i po godzinie przebywania w jej towrzystwie stwierdziłam że jednak dziewczyna nie ma równo pod sufitem, choć na początku miałam inne zdanie bo miło mi się z nią gadało.
Laska się mści bo nie zwracałam się do niej na per PANI. Nie miałam zamiaru na to reagować bo wiem że to czysta prowokacja 😉 I wciąż hamuję nerwy, bo nie piorę prywatnych brudów na forum 😉

haha  quniareczka widze  znowu fantazuje 🙂 czekaj za ile komci moge zaadoptowac twojego konika na stronce? a moze znowu postraszysz mnie mamą? ;] 😁
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
09 lutego 2011 17:07
zabeczka17, załatwiajcie takie rzeczy na PW, bo tylko takim czymś psujecie atmosferę wątku.
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
09 lutego 2011 17:08
zaczęła...to  ma odpowiedż 🙂 tyle ode mnie 🙂
kucyk taka jakby deskorolka na dwóch kółkach. 😀
W sobotę i niedzielę znowu trening na łydki. 😵

Narzekasz? 😎

Od poniedziałku mam ferie! 🏇
09 lutego 2011 17:16
kucyk broń Panie Boże! Tylko boję się, czy następnego dnia dam radę stanąć na nogach. 😁
Jutro siata nareszcie.
Z ferii się jednocześnie cieszę i nie. Z jednej strony będzie super, już to wiem. Zwłaszcza pierwszy tydzień, a z drugiej... Ostatnio naprawdę polubiłam chodzić do szkoły.
kucyk broń Panie Boże! Tylko boję się, czy następnego dnia dam radę stanąć na nogach. 😁

Hehe, ja tam łydki rzadko czuję po jeździe, za to pachwiny potrafią mi przypominać o każdej minucie na koniu przez następny tydzień... 😁 W ogóle, muszę się pochwalić, puściłam dzisiaj przelew za pierwsze w swojej jeździeckiej karierze sztylpy 😎 Czekam z niecierpliwością i mam szczerą nadzieję, że nie okażą się za wysokie!
Jutro siata nareszcie.
Z ferii się jednocześnie cieszę i nie. Z jednej strony będzie super, już to wiem. Zwłaszcza pierwszy tydzień, a z drugiej... Ostatnio naprawdę polubiłam chodzić do szkoły.

Dziewczyno, co ty bierzesz!?  😉

Ferie, ferie. Już za 10 godzin lekcyjnych (zwolnili nas z paru  :hurra🙂  😅
Będzie booosko  🏇 boję się tylko że się wymęczę, nie wyśpię i umrę z przemęczenia  😁
😁 😁 Nic, zupełnie nic.😀
daliasta   Szkoda słów.
09 lutego 2011 17:36
Nie wiem o co chodzi z zabeczką17 i Myszą, ale wole się do tego nie mieszać.
Załatwcie między sobą i po sprawie.  😉
A ja ostatnio nie mam zapału aby iść do szkoły , szczególnie kiedy mam matmę , albo godzinę z wychem . :/
09 lutego 2011 17:43
kucyk przez ferie łydek już nie czułam, ale teraz miałam te parę dni przerwy. 👀 Chwal się jakie cuda zamówiłaś?
a ja ostatnio się dowiedziałem , że mam nie zły dosiad , z czym się w zupełności nie zgadzam , i łydka mi lata .
a ty mils ostatnio nie przyjmowałaś , jak ktoś mówił że świetnie jeździsz 👀 Tłumacz się . 😁
Zacznijmy od ... tych ósemek kłusem . 😉
09 lutego 2011 17:48
Prestige pisze się "niezły". 😉 No bo, to co mówi Lidka, Ola, Aga i reszta to kłamstwo! Ósemki mi nie wychodziły, bo miałam jechać na wprost A, a zawsze wyjeżdżałam zakręt za A i ledwo  się wyrabiałam na zakręcie. Poza tym Derwisz mi tragicznie wolno szedł. Ja mam rację - hallie potwierdzi.
Lidka powiedziała że zrobiłaś n i e s a m o w i t e ósemki !
To ja nie powinienem wierzyć w to co mówią . 😁
Ja i ... dosiad ! hahahahahhahahahaha 😁
09 lutego 2011 17:50
Lidka i reszta kłamią, żeby nie robić mi przykrości. Koniec OT. 🤬
mils - powiem jej to . 😁
Powiem też Uli , Adze , Magdzie itd . POWIEM ! 🤬 One dla mnie kłamią . ja i dobry dosiad . :/
Kucyk , co zamówiłaś ? 😁 Chwal się . 😉
A mi się ferie kończą  👿
mils, pochwaliłabym się, ale to zakupione od jednej z voltowiczek. Skórzane, w oficerkowym typie, bardzo ładne. Jak dojdą, to się pochwalę 😉
daliasta   Szkoda słów.
09 lutego 2011 18:06
Ej...co może mi był jeżeli zginam kolano i boli jak chol*rka ?
Powiem jeszcze, że mam takie coś już od jakiegoś tygodnia, tylko że od wczoraj jest to okropnie natarczywe.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się