Końska rewia mody cz. V (2011)

Anderia   Całe życie gniade
09 lutego 2011 19:06
olciiik aaaa, kupuj!  😜
Dziewczyny ładniejsza będzie oberżyna brillant czy cotton? Bo juz złupiałam  😡
wątek zamknięty
cotton 😉
Jest już w którymś sklepie oprócz Minerwy ES w sprzedaży?
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
09 lutego 2011 19:16
Burza, dzięki  :kwiatek: poszło PW 🙂

kodusiowata, cotton  😎
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
09 lutego 2011 19:18
kodusiowata, zdecydowanie cotton 😉

a tego ESa zamówię jak tylko dorwę w jakimś sklepie  😍
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
09 lutego 2011 19:20
Dziewczyny, dzieki  :kwiatek:
W takim razie będzie cotton. Z brillantów strasznie ładny jest royal, kurde no. Miałam nic nie kupować. 🤬
wątek zamknięty
dziewczny help, nie mam fotoszopa na moim lapku, a chciałabym zamówić eskadrona zamim mi kasa wypłynie z konta . 😀 prosze o przeróbkę mojej pannicy:

w tego eskadrona:
z owijkami pod kolor lamówki i żółtymi? :kwiatek:
wątek zamknięty
Ja z góry mówie, że nie  😁 Zbyt oczowalne 😉
wątek zamknięty
09 lutego 2011 19:29
przeztysiacmorz, ja bym u was widziała bardziej ten beżyk 🙂 Chyba że to czaprak dla ciebie 😉
wątek zamknięty
przeztysiacmorz- Nie słuchaj ich, ten żółty to świetny kolor! W sam raz na lato  😉
wątek zamknięty
Livia w czerwieniu Wam bardzo ładnie i muszę przyznać, że nawet Reszka jest chyba odrobinę mniej 'zmamuciała' niż twój koń😉 ale i tak wystrczająćo bardzo by było to uciążliwe szczególnie w momentach obecnego ocieplenia..../ {decyzja o goleniu nie nalezy do mnie i raczej nie wchodzi w gre.....wrrr)

hm.. a czym dluzej patrze na nowe eskadrony tym mi sie mniej podoba, brilianty w ogóle jakieś takie hm.. nie podobają mi się zestawienia koloru czapraka z lamówką jak no przy lemonie wolałabym ganatową a nie beżową... najładnejszy z nich to już rzeczywiście royal i melange aubergine w którym jestem zakochana, ale cena mi się mniej podoba.
wątek zamknięty
CeraŁ   dużo dużo zmian..
09 lutego 2011 19:42
Karutek Może w Awil Horse. Wczoraj byłam i mówiono mi że miała już być wczoraj u nich dostawa ale jeszcze nie było.
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
09 lutego 2011 19:45
mnie się wydaje że to zdjęcie jest dla yellowa mocno niekorzystne. sama nad nim myślę ale zaczekam aż pojawią się w sklepach i kcj90 czy vissenna zdradzą nam swoje odczucia na temat tych kolorów na żywo 😉 chyba że któraś z forumowiczek była na spodze i widziała te cacka na żywo już?  👀

Livia, ładnie wam w tym kolorze. ale to anka wiec dla mnie ładnie. ale bez szału. w czerwonej łezce byłby szał  😁
a mamucisko faktycznie 😀 ale nie ma co golić. jeśli już ktoś bardzo nie chce żeby mu koń zarósł to trzeba odpowiednio wcześnie derkować po prostu 🙂
wątek zamknięty
hmmm a mi właśnie podoba się w tej wersji katalogowej. niestety mam cholerną słabość do żółci, uwielbiam je na mojej i ogólnie takiego odcienia nie mam😀
Livia,  teen beżyk z fioletowej kolekcji czy tej żółto-niebieskiej? 😀 nie ogarniam kolorów
wątek zamknięty
09 lutego 2011 20:32
przeztysiacmorz, ten z niebieskiej - na was będzie lepiej wyglądał niż ten sand z fioletowej 🙂
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
09 lutego 2011 20:33
http://re-volta.pl/galeria/album/1563 <---- dodałam fotki brillantów i polopadów eskadrona z nowej kolekcji. Fotki od kcj90 :kwiatek:
wątek zamknięty
przeztysiacmorz, odbiegając trochę od Eskadronów, masz przepiękny kolor włosów, mój wymarzony! 😜 Zdradzisz co to za farba/kolor? :kwiatek:

Przeróbka, tak na szybko:
wątek zamknięty
fin, dziekuje Ci bardzo :kwiatek: chyba się na niego skuszę 😀
na zdjęciu nie ja, a moja kuzynka, właśnie mi powiedziała, że to intensywna czerwona szamponetka jakaś, tylko trochę sprana 😀
wątek zamknięty
przeztysiacmorz
Ja mam do podobnie gniadej klaczy lemon'a i uważam że takie połączenie jest super. Bierz i się nie zastanawiaj  😜
wątek zamknięty
kurcze 😤 podobaja mi się szaleńczo ze 3 brillanty  🤬 na kottonach bym chociaż tak nie zbankrutowała  👿
i jeszcze 3 czapraki z ES, w których zakochałam się od pierwszego wejrzenia  😵
wątek zamknięty
pokażemy się w cottonie royal z kolekcji limited

jak dla mnie szału nie ma
wątek zamknięty
Fantazja, o nie.. okropny.
wątek zamknięty
Fantazja to nie Wasz kolor...
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
09 lutego 2011 21:13
Fantazja fuuujjjjj 🤔 aż mi nie pasuje że wy tak brzydko sie wozicie 😁 😉

a ja płacze kolezenaka przegapiła aukcje i ,,mój" nie mój brillant stone poszedł za niecałe 100zł 😕 😕
wątek zamknięty
no, to jednak kolor nie dla gniadych
wątek zamknięty
to ja się wyłamie z moim "innym" gustem bo mi się podoba 🍴
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
09 lutego 2011 21:23
mnie by się podobało gdyby lamówka była kontrastująca jakaś. jest po prostu nudno i nijako...
wątek zamknięty
wydaje mi się że to kolor dla siwków lub karych
wątek zamknięty
Nigdy bym nie powiedziała, że to Eskadron. W pierwszej chwili myślałam nawet, że to jakiś no-name.
wątek zamknięty
teraz zwątpiłam jak mój będzie wyglądał w cottonie royal z tej kolekcji ;/;/ Poczekam chyba aż ktoś go kupi i będzie miał zdjecie na żywo 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, no, chyba w letniej sierści nie będzie wyglądał
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.