dziewczny help, nie mam fotoszopa na moim lapku, a chciałabym zamówić eskadrona zamim mi kasa wypłynie z konta . 😀 prosze o przeróbkę mojej pannicy: w tego eskadrona: z owijkami pod kolor lamówki i żółtymi? :kwiatek:
Livia w czerwieniu Wam bardzo ładnie i muszę przyznać, że nawet Reszka jest chyba odrobinę mniej 'zmamuciała' niż twój koń😉 ale i tak wystrczająćo bardzo by było to uciążliwe szczególnie w momentach obecnego ocieplenia..../ {decyzja o goleniu nie nalezy do mnie i raczej nie wchodzi w gre.....wrrr)
hm.. a czym dluzej patrze na nowe eskadrony tym mi sie mniej podoba, brilianty w ogóle jakieś takie hm.. nie podobają mi się zestawienia koloru czapraka z lamówką jak no przy lemonie wolałabym ganatową a nie beżową... najładnejszy z nich to już rzeczywiście royal i melange aubergine w którym jestem zakochana, ale cena mi się mniej podoba.
mnie się wydaje że to zdjęcie jest dla yellowa mocno niekorzystne. sama nad nim myślę ale zaczekam aż pojawią się w sklepach i kcj90 czy vissenna zdradzą nam swoje odczucia na temat tych kolorów na żywo 😉 chyba że któraś z forumowiczek była na spodze i widziała te cacka na żywo już? 👀
Livia, ładnie wam w tym kolorze. ale to anka wiec dla mnie ładnie. ale bez szału. w czerwonej łezce byłby szał 😁 a mamucisko faktycznie 😀 ale nie ma co golić. jeśli już ktoś bardzo nie chce żeby mu koń zarósł to trzeba odpowiednio wcześnie derkować po prostu 🙂
hmmm a mi właśnie podoba się w tej wersji katalogowej. niestety mam cholerną słabość do żółci, uwielbiam je na mojej i ogólnie takiego odcienia nie mam😀 Livia, teen beżyk z fioletowej kolekcji czy tej żółto-niebieskiej? 😀 nie ogarniam kolorów
fin, dziekuje Ci bardzo :kwiatek: chyba się na niego skuszę 😀 na zdjęciu nie ja, a moja kuzynka, właśnie mi powiedziała, że to intensywna czerwona szamponetka jakaś, tylko trochę sprana 😀
kurcze 😤 podobaja mi się szaleńczo ze 3 brillanty 🤬 na kottonach bym chociaż tak nie zbankrutowała 👿 i jeszcze 3 czapraki z ES, w których zakochałam się od pierwszego wejrzenia 😵