daliasta moja nauczycielka założyła sobie orkiestrę, która składa się z absolwentów szkoły muzycznej (aktualnie policjantów, strażaków, lekarzy i Bóg wie jeszcze kogo) i mnie zaciągnęła.
daliasta, z tego co wiem na skrzypcach ;P
Hermes czyżbyśmy się znały? 😁 Nie no, tyle już rozmów o tym było.
daliasta tak jak Hermes powiedziała. 😉
ankers a jak twój kawałeczek drewna?
Aa...fakt. Było kiedyś o tym.
Ja umiem jedynie kilka chwytów na gitarze i grać perfekcyjnie siała baba mak na flecie. 😂
a wiecie co?
Wreszcie wsiadam !!! I to na dwa konie ( w sobotę i w niedzielę). Obydwa są do dzierżawy, wsiadam a jazdy próbne 😀 układa się układa, oczywiście jak wypali...
ps. Chill już u mnie 😜
Ja umiem tylko grac na nerwach.😀
Ja umiem tylko grac na nerwach.😀
ja też 😀
moją specjalnością jest granie na nerwach, ale potrafię również na pianinie i "uczę się" na gitarze 😉
W 1 klasie podstawówki umiałam grać na flecie jakąś piosenkę o kaczkach, nie pamiętam co to było. Ale i tak już nie umiem. Uzdolniona muzycznie nie jestem.😉
Wole siatę. 😜 Wiecie jakie to straszne? Muszę czekać 2 dni do następnej gry. 🙁
trenuje siatę od 3 lat 😜
skromnie powiem że mam wicemistrzostwo Warszawy 😀
Nareszcie jakaś pokrewna dusza. 🥂
Ja miałam trenować, ale wyszło tak jak ze wszystkim.
Nadrobię, a co. 😀iabeł:
ale ja ostatnio siatkę zaniedbała... 😵
kocham wf- bo każdy chce mnie mieć w drużynie 😀
ręczną też trenowałam ale w kosza tez ogarniam 😀
Nienawidzę kosza, jak jest na wf to udaję, że coś robię, a w rzeczywistości nie robię nic i od razu mówię, żeby mi nikt nie podawał piłki.
Siata to jest to i w sumie tylko ona z tych wszystkich gier. 😎
a ja lubię siatkę, kosza ale ręcznej nie lubię ; ]
jutro nie idę do szkoły !
i dłuuuuugoooo będę w stajni ; ]
[flash=200,200][/flash]ręczna też jest super 😀 kosza lubię najmniej ale jeszcze daje radę
nożnej nienawidzę 🙄
Nożna to złoo !
Siata najlepsza !
nienawidzę siaty, nożnej, kosza. Nigdy mnie nie biorą do swoich drużyn i zostaję na końcu. Jak mnie w końcu wybiorą to siadam gdzieś na boczku, tak żeby nie przeszkadzać. Najgorzej gdy każą grać i mają pretensje - no ale nie moja wina że nie umiem w nic grać .. nawet w paletki. Generalnie gry zespołowe to zło.
nopebow ja się za łatwo denerwuję na takich grach, ostatnio się biłam z jednym chłopakiem 😁
AAAa chyba sobie coś zrobiłam ze ścięgnem achillesa!! 🙁
'gra w paletki' moja ukochana.
Rozwalamy każdego z moja koleżanka. Nie no nie każdego ale do 400 odbić jednym ciągiem doszłyśmy. 😂
Wiecie co wymyśliła moja babka od biologii ? 😁
KOSZ rządzi 😎
nightmare nie wiem . 😁 mam zrobić na mieście video-ankietę o tym czy ludzie wiedzą jak im szkodzą papierosy a nawet kamery nie mam . 😁
Prestige, zapraszam do mojej szkoły, podczas każdej przerwy masz do dyspozycji z 200 ludzi 😀😀
Też jestem w pierwszej gim i chciałabym mieć zadawane takie banały 🙄
bo zamiast siedzieć i pisać coś można się nieźle bawić 😉
nightmare - banały , którego nikt nie może założyć
trupka zapamiętam ! 😀 Zacznę od Ciebie . ;>
Ale z tego co wiem, to masz aparat.I większość aparatów ma możliwość nagrywania filmów. 😁
Ale mój tak cichutko nagrywa i nie słyszeć jak ktoś mówi - chyba że będę mimem . 😉