Osobiście bardzo lubię te kantary:
http://www.amigo-konie.pl/product_info.php?cPath=186_247&products_id=4722Tyle, że ja kupuję w amigo takie kantary bez tych koników na nachrapniku. Koniu dzielnie ciura jeden od 1,5 roku i trzyma się bardzo dzielnie 😀 Wczoraj wzbogaciłam się o kolejny.
od rana sprzątam w domu, odkurzam, pastuję. mam dosyć, jadę do konia 😉
wsiadłam! i jeździło mi się cudownie, nawet glebłam 😍
niemiłek, hahaha spadłaś ? 😂
A ja nie jeżdżę ostatnio, chociaż chyba znalazłam sobie konia do współdzierżawy, jazdy 2x tygodniowo.
idziosława, to czas zacząć, bierz się do roboty ;P
Hermes wieem, wiem. Ostatnie kilka dni szukałam koni do jazdy 😉
idziosława, no to jak już masz konia to śmigaj do niego i wsiadaj! :P Ja taaak bardzo chcę wsiąść, nie jeździłam tydzień, ale w czwartek jadę i będę miała nie dość, że zdjęcia to jeszcze filmik 😜
I uwaga, uwaga! KOLANO MNIE NIE BOLI JAK CHODZĘ!! Tylko jak dotykam pod łękotką to jeszcze boli 😅
idziosława, no to jak już masz konia to śmigaj do niego i wsiadaj! :P
Znalazłam trzy 😎
idziosława, no to co ty tu jeszcze robisz? 😎
Możliwe że jadę zobaczyć jednego (Cześka re-voltowej Gagulec) w sobotę 😉
idziosława, ooo to miło! 😀 Ja chcę już czwartek 😜 😜 😜
A co będzie w czwartek? 😀
idziosława, jadę na konie :P Ale będę miała dziadka fotografa i będzie mnie nawet nagrywał 😀 Ale z jednej strony też nie chcę czwartku, bo będę się musiała na 1,5 tyg pożegnać z Ikarią 🙁
To jak wrócisz masz pokazać filmy i zdjęcia! A 1,5 tyg. przeżyjeeesz 😀
idziosława, ja już w piątek wieczorem mogę pokazać zdjęcia i filmik 😀 Aprzez te 1,5 tyg będę jeździć, ale gdzie indziej 😉
Hermes no widzisz 😉
Umówiłam się na 15 z kimś, ten ktoś miał wymyśleć gdzie idziemy i dać mi znać, a tu ani widu ani słychu 😤
dziewczyny jestem z siebie dumna 😀 Zadzwoniłam do szefa (tego z niemczech) i dogadałam się po angielsku 😁 na początku się zająkałam oczywiście bo ja tak potrafie i wyglądało to mniej więcej tak:
'Ja Kuhn'
'Halo szef, it... it's my ... yy .. Kamil yyy girlfriend, Klaudia'
'Hallo ?'
'It's my Klaudia ! [...]'
i dopiero jakoś poszło 😁
Oczywiście ja gadałam po angielsku a szef to olał i gadał po niemiecku, w sumie nic z tej rozmowy nie wynikło, tylko tyle że Kamil musi do mnie zadzwonić.
Jak ja kocham z szefem rozmawiać 😵
Mecz wygrany! 😅
3 miejsce jest. 😎
Jak już będą zdjęcia to pokażę.😉
I dostałam dzisiaj trzecią pałę z fizyki. 😵
Ale za mecz czy za fizykę? 😁
xxflygirlxx, i za to i za to 😁
A no to dziękuję bardzo. 😀
Zbiłyśmy je 3😲 😜
xxflygirlxx gratulacje udanego meczu! 😅
idziosława kurczę, to super! Bierz się za tą współdzierżawę. 😀
Hermes a gdzie wybywasz?
Przeżyłam dzisiejszy sprawdzian z historii, przeżyłam chemię, zmywając szkło i przeżyłam kosza na w-f'ie. 🙂 Jeszcze tylko orkiestrę trzeba przeżyć i najgorszy dzień tygodnia się skończy. 😅
Bedziemy mieć w marcu tydzień matematyczny 😂 😵 , chyba zachoruję wtedy 😁
mils, a w wasze strony 😀 Ełk-Giżycko :P
Hermes o! Szkoda, że nie Olsztyn, to bym cię przygarnęła na jakiś fajny teren. 😀
Mmm. Aneczki za 147... Chyba zaraz się skuszę. 👀
mils, mogę zajechać do Olsztyna 😀
Hermes o! Gdyby była fajna pogoda, to byśmy się zgadały może i pojechały w teren jakiś. 🙂
Nie, powstrzymam się od tych Anek. 😎
mils ja ta kupuje/ dostaje te rzeczy dla innych koni. Nie mam swojego- męczę inne. 😂
Jutro wycieczka ! Jeah !
daliasta też nie mam swojego, ale też chyba zacznę męczyć inne. 😁 No, ale na razie odpuszczę sobie te Anki.
Zaraz orkiestra. 🤔