Derki

D+A o jaaa 😉
jestem z okolic Mrągowa, a ten sklep tam się znajduje i jak się okazuje pod latarnią najciemniej bo nigdy się tam o to nie zapytałam tylko zawsze przeszukiwałam cały internet. Dzięki  :kwiatek:
Hehe, ja lubię ten sklep i jak widać czasem coś fajnego można trafić🙂
sporo tanich rzeczy tam jest, ale o "podkoszulki" jakoś się nie spytałam bo myślałam, że wszędzie są drogie  😵
Muszę bardzo bardzo pochwalić derkę od ivett. Mam 200g z przedłużaną szyją, padokówkę.Odkąd wymieniłam kółka na klacie minęło kilka tygodni crash-testów i jest super. Nie przemaka, nie ma dziur (cud jeśli chodzi o dzionkowe towarzystwo) i trzyma się w tym samym miejscu na koniu. Super, mogę tym razem z pełną odpowiedzialnością polecić 🙂
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
06 lutego 2011 15:51
jarpolowa🙂

margaritka, co to jest ten szew na środku? ściągacz?
D+A, Tercet, nie wiem której - może obu? mam życzyć powodzenia w interesach?  🤣
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
07 lutego 2011 07:23
szew ale nic a nic nie przemaka
O lol... co za pomysł.
Ale dlaczego taki dziwny szew? Jaką ma funkcję, że tak powiem?
Wygląda jakby pół derki urwało i ktoś doszywał 😉

Mój koń jest największym  psujem na świecie.
Nie dość, że potargał amigo 1200D, to załatwił również bucas power turnout light.
A oba materiały niby, że niezniszczalne.
halo, o co Ci chodzi, bo niezbyt rozumiem?
D+A  🤔wirek:

Dorcysia Bym zabiła potwora  👿
Z tych derek, które używałam najlepsze są wg mnie ESKADRON 1680D- materiał wydaje się pancerny😉
D+A, chodzi mi o to, że wasze wypowiedzi (jedna po drugiej) zabrzmiały jak reklama radiowa.
Hmm, no nie wiem. Po prostu trafiłam tam kilka miesięcy temu na tanie koszulki, więc podzieliłam się informacją. Z tym sklepem nie jestem w żaden sposób związana. Ja jestem z Warszawy sklep, sklep jest w Mrągowie i łączy mnie z nim jedynie zakup kilku rzeczy😉

Ostatnio kupiłam też derkę HKM i powiem szczerze, że jest baaardzo pozytywnie zaskoczona. Jest to derka stajenna, ale wykonana z takiego materiału jak padokowe. Jest bardzo ładna,starannie wykonana. No i jedna bardzo fajna rzecz- jest podszyta taką siateczką jak pady ANKY czy Euro Star.
D&A - podlinkujesz, ktory model HKMa kupilas ? 😉

pytanie za 1000 punktow ! (Burza - czuj sie poproszona do tablicy ;P)
czy ta derka
http://allegro.pl/derka-padokowa-villa-horse-przeciwdeszczowa-155-i1448482663.html

ma pasy miedzy tylnymi nogami ?
ma
Szczerze to nie wiem, kupowałam przez allegro. Poszukam i jak znajdę to podlinkuję😉

Edit: a w aukcji nie było modelu... Derka ma wypełnienie 300 g, na zdjęciu jest taka sobie, w rzeczywistości wygląda całkowicie inaczej, jest super.
[img]http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/17/85/70/1417857020[/img]
korsik - dzieki 😉
D&A - fajnie ta derka wyglada 😉
Na zdjęciu jest brzydka😉 Na żywo mega
nie bede pytac ile zaplacilas, bo sie pewnie wkurze :P
wkurzysz, ale mogę powiedzieć😉
to ja jednak wole nie pytac  😁
Angeel, tak ma, oczywiście 🙂
s.   happiness is easy
08 lutego 2011 12:42
Mój koń jest największym  psujem na świecie.
Nie dość, że potargał amigo 1200D, to załatwił również bucas power turnout light.
A oba materiały niby, że niezniszczalne.

😵 i to tak szybko?? może woli być goły i wesoły 😉

A przy okazji mam pytanie, czy ktoś z was próbował prać derkę horseware przeciwdeszczową w pralce? Do pralni mam chwilowo całkiem nie po drodze, a zależy mi na czasie, choć nie chciałabym, żeby potem zaczęły przemakać...  🤔  🤔
Moja nowa cudna zimówa od Ivett 🙂  :kwiatek:
Wybaczcie zabłocone nogi ale miałam dosłownie 5min żeby zobaczyć czy pasuje i przy okazji zrobiłam zdjęcie po czym koń wrócił na padok 😉
b. ładna
kurcze to tylko moja ma takie dziwaczne rozcięcia, które się rozciągają i derka zyskuje dodatkowe 20cm i wisi na zadzie?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się