Kącik Małolata...:D
Kto się za mnie WOKu nauczy? 😵 mam jutro aż 2 lekcje, w tym na jednej sprawdzian 🙄
Dzisiaj był wiekopomny dzień, pierwszy raz Soreczka od matmy nie powiedziała do mnie "Zuzia" 😁
Arroch a co to jest WOK? "Wiedza o..."? 😡 Nie spotkałam się z takim przedmiotem jeszcze.
mils Wiedza O Kulturze, wydawać by się mogło, że całkiem fajny przedmiot, my cały semestr męczyliśmy różne ujęcia(?) kultury i jutro jest z tego spr. nudne jak flaki z olejem 😵
mils, wiedza o kulturze 😉
Arroch, Hermes dzięki, niedouczona jakaś jestem. 😵
To musi być dziwne musieć się uczyć na WOK. My przez rok pisaliśmy recenzje różne tylko. A teraz juz w ogóle tego głupiego przedmiotu nie mamy. 😀
Arroch, Hermes dzięki, niedouczona jakaś jestem. 😵
niedouczona to ja jestem na sprawdzian...
xxflygirlxx dziwne? okropne... ale moja Sorka od WOKu jest jakaś nie ten teges, uważa, że masoni przejmą świat, będzie technopol i wojna w 2020 😂
Arroch nie powiem, twoja nauczycielka ma ciekawy pogląd. 😁
Arroch ty powinnaś być zaszczycona, że znasz jasnowidza a nie wyśmiewasz!
W takim razie, pakujemy manatki i emigrujemy na jakieś odludzie, którego wojna w 2020 nie dotknie. 😁
Haha, dokładnie. Rób zapasy, bo będziesz głodować podczas tej wojny! 😀 😁
Przerobię konia na kabanosy 🏇
Jak jej powiedziałam, że nie dożyjemy 2020 bo w 2012 jest koniec świata się obraziła na mnie i chyba z miesiąc się nie odzywała 8)
Hermes no przecież już robię! Właśnie odłożyłam sobie w brzuchu dwa Snikersy. 😀
Arroch co do kabanosów... Jadłam ostatnio jednego...
Są klauny, jest impreza. 😁
boję się klaunów. gdy u nas w szkole przedszkolaki miały jakąś imprezę i wynajęli klaunów to uciekłam z krzykiem 🙁
Hermes dobranoc! 🙂
niemiłek o, a to dlaczego?
Ja dziś pierwszy raz przez jakąś lekcję dostałam "telepania" dłoni- seryjnie mi się trzęsły.
Masakra co może zrobić fizyka z człowiekiem 😵
Alabamka fizyka może sprawić, ze człek czuje się jak nietoperz albo rzuca się na bloczek ruchomy, żeby podnieść jakieś ciało, gdy jest głodny. 😎
Po 1,5 roku rozszerzonej matematyki dopiero teraz obczaiłam się, że pracę domową, można sobie rozwiązać najpierw ołówkiem, a potem jak będzie dobrze poprawić piórem, a nie kreślić bez sensu... mój geniusz mnie przerasta 😂
Arroch łał, jestem z Ciebie dumna 😁
Wracając do WOK-u, ja mam przerąbane sprawdziany z tegoż przedmiotu... Trzeba znam wszystkie dzieła z podręcznika, wiedzieć kto namalował, w którym roku i jaki to wiek... Poza tym wszystkie inne dziwne pojęcia 🤔
mils Ja zazwyczaj lekcje znoszę bezstresowo.... 😉
Problem w tym, że od nowego semestru mamy inny plan i byłam święcie przekonana, że fizyka jest jutro a na tą lekcje zapowiadała powtórzenie= pytanie. Jako, że ja nie pisałam kartkówki (z okazji urodzin 😁 ) obiecała mi, że przy pierwszej lepszej okazji mnie zapyta...
Skapnęłam się o 12 w nocy jak się pakowała i kurcze stres bo ta babka jest jakaś nie wyżyta i nerwowa bo zamiast wstawić jedynkę i wysłać na miejsce zaczyna się na ciebie wydzierać "kto będzie leki w przyszłości wynajdywał" "żeby zacząć w końcu myśleć" itd.
Nawet nie wiecie jak się czułam po lekcji- nikogo nie pytała a ja dostałam 5 z bodajże plusów.
Jak tak teraz sobie to przypominam to mnie to śmieszy 😁
Ale żeście Laski naprodukowały :P ja tak nie w wątku ani nie w temacie, ale wchodzę tak przypadkiem, a tu 334 strony :P
chociaż 18,5 roku, to mogę się jeszcze dopisać? :P
Carunia, wiek się nie liczy- czujesz się młodo to wbijaj 😉
Nareszcie mam radio w pokoju! 💃
Z tej okazji idę się myć, położyć się do łózka i słuchać muzyki. 😜
Dobranoc i trzymajcie kciuki za mecz! 😉
no to ogólnie się dopisuję, ale na dzisiaj już spadam- nocka z przyjaciółkami spędzona na obgadywaniu całego świata :P
Arroch łał, jestem z Ciebie dumna 😁
dzięki, też jestem z siebie dumna 😂
Wracając do WOK-u, ja mam przerąbane sprawdziany z tegoż przedmiotu... Trzeba znam wszystkie dzieła z podręcznika, wiedzieć kto namalował, w którym roku i jaki to wiek... Poza tym wszystkie inne dziwne pojęcia 🤔
A masz podstawę czy rozszerzenie?
podstawę... 🙄
Nastała cisza...No nie mówcie, że się wszyscy uczycie. 🤣
Przeglądam oferty sklepów jeździeckich, bo zamarzyłam sobie jakiś fajny ciuch na jazdy... 😵
Witam z powrotem 😀
Ja cały czas szukam fajnego kantara dla Ikarii, ale chyba zdecyduję się na Lamicell Elegance, baardzo fajne kolorki no i ponoć nie do zdarcia 😀
Nie ma czegoś takiego jak kantar nie do zdarcia 😉 wszystkie wyglądają potem jak szmaty 🙁 (przynajmniej u mnie)