najbardziej po zdjęciu ochraniacze mnie zmyliły. wyszły jak te beżowe z żółtymi paskami. ale już było późno. mam nauczkę, żeby po 24 nie oglądać szmat 😎
Livia właśnie tego mam i tak patrze na niego i nie mam przekonania, ale jak mówicie, że będzie ładnie. Chore jest kupienie szmaty, patrzenie się na nią i dalsze zastanawianie jak to będzie 🤔wirek: On jest tu pod spode, dobrze oddaje kolor zdjęcie
Myślicie, że danie komuś kto nie jest szmatoholikiem, by wybrał jakie kolory mu się najmniej podobają spośród mojej kolekcji- to dobra opcja? Muszę coś "wywalić", a sama zdecydować nie potrafie.. No chyba że Wy jakieś swoje typy podacie...
akzzi u mnie się to sprawdziło 😉 i np. mi się wydawało, że kasztan i czerwony to zły pomysł, nie szmato i nie koniarz powiedział, że wygląda ładnie i elegancko, a na rv się to potwierdziło, więc może my ich nie doceniamy ? 😁
A ja ostatnio nazbierałam sobie kaski na takie konskie wydatki i uwazam ze jak mam wiecej to tym bardziej mi szkoda je wydac... edit: czy ochraniacze eskadrona wypadają mniejsze?