kujka, wczoraj pozyczyłam od Wiwiany ten szaro-pomarańczowy czaprak i powiem ci stanowczo - ten czaprak jest piękny, ale nie pasuje gniadym. nie i koniec.
za to tzw. grau melange - super pasuje 🙂 więc jeśli upierasz się przy szarym dla Gilka, to szukaj tego drugiego szokmola albo ten szary z nowej kolekcji ES 😉
i za to Was kocham 😀 Miałam obawy, że najpiękniejszy pad świata ( poza 10 innymi 😁 ) będzie musiał się z nami pożegnać. Mam też derę z navy green ale z owijkami scarlet wygląda ekhmmm.... antysex 😁
equi.dream baaardzo mi się podoba w tym esie - ja sie osobiście przekonałam na czerwieni na rudych ( mój osobisty cotton chilli też mnie w tym utwierdził 😉
hahah a ja jak to sama sei powiedziała jestem ZŁEM i wydam... to właśnie ta niedobra, nieznośna kusicielka sei Cie namówiła 🤬 chociaż Ciocia Zairka prawiłą że w vs bedzie ładniej 😉 W bordowej-czerwieni Dzikowi jest pieknie!!! 😵
tak na prawdę to byśmy miały połowę szmat mniej gdyby nie ciocie kusicielki na rv 😁 co do Dzika w scarlet- dziękujemy :kwiatek: co byście powiedziały o nim w bananku ? Bo pojawiła się znowu ( 🤦 ) zła myśl 😀iabeł:
hahaha to pewnie przez to... 'dzik jest dziki, dzik jest zły...' 😉 a to pokaż ten horsage. ja na rudych lubię takie żółte jak lemon (zdjęcia natt92 są świetne!) i ten nowy yellow może być fajny 🙂
wiesz co jutro wrzucę, bo w tym świetle nic nie wyjdzie 😉 🚫 wyobraź sobie moje zdziwienie kiedy ciesząc się, że koń do mnie biegnie zaobserwowałam podejrzane pasaże i pełną gotowość 😁
equi.dream, jeśli masz Horsage żółtego to na twoim pewnie super wygląda 😉 ten odcień żółci jest bardzo fajny, taki mleczny, troszeczkę jak Ankowy Straw 🙂