zalcia97 ja co roku wyjeżdżałam na narty - na treningi, w Alpy itp. W tym roku kolano mi się zepsuło i odmawia współpracy. Więc albo codziennie wychodzę na jakąś czekoladę, spaaacer (tak żeby sobie zamarznąć) i przynajmniej mam z kim 😎 Pojechałabym na basen, ale jakoś nie mam zamiaru męczyć się z moimi włosami po wyjściu (i też trochę mi się nie chce :icon_redface🙂
mils, macie szczęście, że na regionalkach u Was jest klasa C. u nas w N startowało najwięcej 3 zawodników 😂.
za to w kwietniu w janowie finał HPP 😎. napatrzę się 😜.
W Krakowie najwcześniej zawody w kwietniu. Ale za to poziom jest całkiem wysoki, w tamtym roku było CSI*, miałam kupę zdjęć potem!
zalcia97 nie post pod postem po pierwsze. Ja nie lubię upadków, ale zdjęcia z nich często bardzo fajne wychodzą. A propo zdjęć... Mam jeszcze sporo z treningu, więc jak chcecie to mówcie. 😉
ankers fakt, mamy szczęście do takich regionalek. Nie dość, żesą klasy do C, to jeszcze najczęściej zawody są przez kilka dni. 😅
mils jaka skromność. DAWAJ! 😀iabeł:
idziosława no ba! Zmniejszę i dam. 😉 Przy okazji spełnię niegdysiejsze życzenie Vany o pokazanie moich podopiecznych. 😀
mils no też nie lubię , ale właśnie lubię zdjęcia . z upadków. 😀
Małolaty kto się wybiera ba CSI na Torwarze ? Bodajże 25-27.03.
może ja .. znaczy tylko popatrzeć . ; D
Hermes Może mi się uda przyjechać, o ile znajdę jakiś transport.
O to super to się zgadamy i utworzymy voltowe team oglądająco-robiąco zdjęciowe 😁
Trochę mi nie po drodze ten Torwar, więc jak uda mi się przyjechać to zostanę na 3 dni.
Mogę kogoś przygarnąć na te kilka dni 😁 do Wawy mam 30km. A na torwar z godzinkę drogi 😀
Ja mam na torwar 10 miut autobusem 😀
właśnie,wie ktoś gdzie można kupić bilety i czy już są ? 😵 nigdzie nie mogę znaleźć.
Ja nie mogę na takie imprezy. :/
Na początek 2 cukierki. Derwisz w Maritimie i Fryzik w Petrolu, a potem już trening.
Przepraszam za post pod postem (limit załączników). 😡 No i jeszcze takie:
idziosława o tak, Fryzio wymiata. 😀 A skoro się podoba to jeszcze:
1. Fryzio "naturalnie:
2. Fryzio pod siodłem - jedna z jego pierwszych jazd.
mils uwielbiam kamizelki 😜
mils, to naturalne jest świetne 😀
Hehe, potwierdza się moja teza, że Fryzik podbija serca koniarzy. 😀
mils, taka mała rada, jak lądujesz po skoku to staraj się cofać łydki, a nie puszczać je tak do przodu, bardziej delikatnie(?) staraj się lądować w siodło 😉 Chyba dobrze się wysłowiłam. 😁
A ja robiłem zdjęcia mils ! 😁
Co wy widzicie w tych kamizelkach ? 🤔
Prestige
nienawidzę ochronnych kamizelek 😵
mils bo są niewygodne, uwierają, nie potrafie normalnie zsiąść w nich z konia, w lecie jest w nich straaasznie gorąco a jesienią nie mieszczą się pod kurtkę. I wg wychodzę w nich bardzo atrakcyjnie na zdjęciach . 😁
nightmare ja też ;p
ależ pogoda. zamknęłam konie w stajni, bo są całe mokre, a wiatr wieje solidnie. przygotowałam boks dla nowego zwierza i pozostaje mi jedynie czekać, aż po niego pojedziemy. miało być o 12...
poza tym zupełnie niechcący przediurawiłam sobie kalosza widłami i nalało mi się do niego mnóstwo wody 🙁. i teraz zimno w stópkę 🙁.
ale przynajmniej w rączki cieplutko! temperatura na plusie to coś, co ankers bardzo lubi 😎.
według mnie w tym się nie da jeździć... takie to sztywne... 🤔