Kącik Małolata...:D
U mnie też luzakowanie,ale coraz rzadziej mam ochotę na jakiekolwiek zawody...
A ja nie śpię od 7 😵 bo miałam tak dziwny sen, że nie mogłam już później zasnąć 😂
Miałam puścić dzisiaj konia na wybieg... taak w Lbn zrobiło się 6 stopni na plusie i błoto jest wszędzie 😵
całą noc padał deszcz i śniegu zostało już niewiele (uha!), ale jest mnóstwo błota (łeee....). nijak wsiadać, w teren samej już nie chce mi się jeździć, bo się trochę cykam, poza tym nie mam pewnego, odważnego konia 🙁... nie, już dzisiaj będę miała, haha!
mils, dlaczego żadnych treningów? Przecież właśnie wstawiłaś świetne zdjęcia!
Przypomniałyście mi stare, dobre czasy, kiedy luzakowałam zawodniczce skoków. Pamiętam, że na zawodach ogólnopolskich było mnóstwo konkursów na styl, więc wszystkie przejazdy zawsze były bardzo fajnie komentowane. A ja tylko siedziałam z wielkimi oczami, chłonęłam jak gąbka i zastanawiałam się, czy ja się kiedykolwiek nauczę skakać 🤣
kucyk, na ogólnopolskich niestety nie mam czasu żeby patrzeć🙁 bo musze juz czekać z drugim koniem.Ale za to na treningach z otwartą mordką stoje i chłonę.Sama juz nigdy nie wsiąde ale wiedza nie zaszkodzi 😀
kucyk kończą się ferie=kończą się treningi. Poza tym gdybym miała treningi z moją trenerką na jej koniach (jak dotychczas) to wałkowałabym tylko ujeżdżenie, czasem może parę podskoków. 😉
Właśnie to błoto najbardziej denerwuje.
Kurcze. Chciałabym w końcu móc pojeździć z jakimś trenerem. Ferie minęły a moje plany nie wypaliły. Miałam pojechać do znajomego taty, mają jakąś hodowlę arabów i w zamian za pomaganie przy koniach trochę pojeździć. Ale ferie są za krótkie... 👿
kucyk, na ogólnopolskich niestety nie mam czasu żeby patrzeć🙁 bo musze juz czekać z drugim koniem.Ale za to na treningach z otwartą mordką stoje i chłonę.Sama juz nigdy nie wsiąde ale wiedza nie zaszkodzi 😀
O, to ja miałam to szczęście, że byłam dwa razy na ogólnopolskich, ale z jednym koniem. On chodził konkursy rano, ewentualnie wczesnym popołudniem, a potem miałam właściwie "wolne" - tyle tylko, żeby wyczyścić sprzęt, doglądać, przynieść wody. Więc siedziałam na trybunach z aparatem 😀
Ja tam ferie mam dłuższe o tydzień 😎
witam. 😀 Jestem tu nowa , ale mam nadzieję , że to nie problem ? Więc mam 14 lat jakby co . Widzę akurat rozmowy o treningach . Zgodzę się , ferie są stanowczo za krótkie! : / Zazwyczaj mam treningi 2 razy w tyg , ale w ferie mogę sobie pozwolić na 4 razy . 😀 🏇 . Śniegu już nie ma , ale jest zimno i wieje wiatr : //
Ja tam ferie mam dłuższe o tydzień 😎
Ja w sumie też, bo choruję, ale wolałabym być zdrowa 😁
Małolaty! Co kupić przyjaciółce na prezent urodzinowy ? Chciałabym coś takiego .. oryginalnego 😉
Ja ostatnio kupiłam podkowę 😀 była w takim drewnianym pudełku z sianem i takie fajne napisy . i coś tam dorzuciłam 😀 😅
EwuśCa wybacz, ale w prezentach jestem kiepska strasznie.
Ta pogoda jest straszna. Żyćsięodechciewa, kiedy patrzę przez okno. I niby te 6 stopni jest, ale dmucha ostro. Dołączając do tego mój stan psychiczny można bez problemu stwierdzić, że jest du*nie.
Jak tak wyglądam za okno, to wcale to źle nie wygląda? Ale ja dzisiaj i tak siedzę w domu cały dzień...
Podkowa raczej nie, bo ona nie końska 😉
A u nas niby fajnie, ciepło, tylko że niebo całe ciemne i zbiera się na jakiś deszcz ze śniegiem ..
U mnie jest 6 stopni, wszystko się topi, jest jedna wielka chlapa, do tego leje jak z cebra i strasznie wieje. Nie ma to jak piękna pogoda na poprawę humoru... 😁
aaa , nie końska ... 🤔wirek: ehy , a co lubi ? jakie ma zainteresowania ? i ile ma lat ? 😀
Ja już błoto caałe szczęście mam za sobą: > teraz już jest tylko wiatr . bo śnieg stopniał już jakiś czas temu. : )
zalcia97 u nas topnieje dopiero teraz. :/
EwuśCa właśnie, co lubi? Standardowo powiem, że jakieś drobiazgi typu kolczyki bransoletki itp., ale mówiłam już, że kiepska w tym jestem. 😡
Ja nawet przez okno nie chcę wyglądać, bo jest istna katastrofa za oknem
Lat 14. Lubi, chmm . Nie ma żadnego hobby czy coś. Taka ogólna. Kolczyki już były.
Myślę może nad jakąś koszulką z napisem . 😉
no , jeśli nie wiesz to kup jej jakiś perfum czy zestaw z dezodorantem . Czy jakiś płyn do mycia o ładnym zapachu . To zawsze jest okej 😀
mils ha , mnie już to przeszło. W stajni było okrooopnie sam gnój .. 😤
zalcia97 wolę nie wiedzieć co będzie u mnie... 🙄
Zaraz zejdę.Tej pogody wytrzymać się nie da. Chcę już na te zawody.
Dziś wstałam, wyglądam przez okno - 🤔 (błooooto!) to idę do kinaa 💃
Tylko chyba wszyscy śpią bo nikt nie odbiera (albo mnie nie kochają)
idziosława jak u nas było błoto , to mi nic sie nie chciało .. nawet kina. Leżeć w łóżku i nic nie robić .
zalcia97 tyle że ja mam jedną zasadę w ferie - nigdzie nie wyjeżdżam w tym roku więc korzystam jak się da. Od tygodnia nie siedziałam ani raz w domu 😉
zalcia97 dzisiaj i jutro sąu mnie zawody i jadę popatrzeć. Dzisiaj jadę późno i będę na klasach N i C. A szkoda, bo poziom jeździecki w Olsztynie jest tak tragiczny, że na LL i L jest min. 10 upadków. Jest na co patrzeć i komu robić zdjęcia. 😁
idziosława ło ! nie no , trzeba korzystać z czasu , bardzo dobrze robisz . Ja zawsze gdzieś wyjeżdżałam , ale w tym roku powiedziałam : nieee. zostaję w domu i do stajni . Szczerze to miałam dużo planów z moimi przyjaciółmi , ale większość nie wypaliło , dużo siedzę w stajni i powinnam właśnie czytać krzyżaków , Bo w poniedziałek po feriach mam sprawdzian , a jestem na 26 stronie 🤔 i chyba to oleję XD w każdym bądź razie , muszę jakoś wygospodarować wolny czas [ którego jest i tak mało!] i umówiłam się do kina z kumpelą . 😅
mils haha , a to ciekawie . ja też lubię robić zdjęcia , gdy spadają 😍 nie żebym lubiła czyjeś tragedię .. no , ale lubię : D , Często jeździłam z moją koleżanką na zawody i też lubiłam patrzeć . 😀 N z jokerem zawsze lubiłam i tylko czekałam az ktoś się zglebie XD Teraz raczej nie mam czasu n patrzenie , tlyko sama się uczę żeby w końcu wystartować z moim ' nowym koniem' , ale ja tak tragicznie jeżdżę , że łohoo jeszcze kupa czasu XD ALe też lubię popatrzeć na gleby , nie ma co . 🍴