Ja tak samo, zobaczę gdzieś ogłoszenie i już chcę tego konia, już go kupuję, a tu nagle psikus! Ktoś mi go mądry wybije z głowy 🙇 I chwała tym osobą za to. :kwiatek: Ale teraz choćbym nie wiem co miała zrobić Ikarię muszę kupić. Będę odkładać pieniądze z każdych okazji i rodzice pomogą 😉
Oczywiście, że naprawdę. Wszystkie trzymam w szafie. 😎
Może mi ktoś powiedzieć co się działo? Nie mam siły tego wszystkiego czytać. 😡
ankers ciacho! 😍 Swoją drogą, chciałabym, żeby moje cierpienia podczas patrzenia jak inni kupują konie, wreszcie się skończyły...
Jestem w niebo wzięta! Wczoraj miałam ostre rodeo na niejakim Dragonie. Walił porządnie z krzyża i ni chu chu nie dało się go opanować. Zeskoczyłam jakoś (przy okazji dostałam tylnim łękiem w brzuch), bo nie wiedziałam ile wytrzymam jeszcze na nim. Moja trenerka powiedziała, że na dzisiaj kamizelka, bo padnę ze strachu. Nie wiedziałam co mnie czeka. Dzisiaj usłyszałam, że mam wyciągać stojaki i drągi, więc ogólna radość: skoki! Robiłam wszystko jak na skrzydłach. Okazało się, że to jednak nie to jest niespodzianką. Rozprężyłam Derwisza i na halę weszła trenerka z... halterkiem! Takie skoki na halterze to cudowne uczucie!
http://www.allbreedpedigree.com/assad rodowód nabytku
ankers 😉
z resztą półbrat moich dzieciaków, mam mega sentyment do Hebabów 😉
mils chyba za duże te zdjęcia. Bo mi się pokazuje tylko ich kawałek..czyli praktycznie samo podłoże. 😉
Już zmniejszam. 😡 Dziwne, bo mi się normalnie pokzaują... 🤔
edit.
CHŁOPAKI SĄ IDIOTAMI grrrr;/
trupka, przykro mi, ale Ameryki nie odkrylas 😎
dzięki, breakawayy 🙂.
e tam, chłopcy są fajni. 😎. znowu zaczynamy ten temat?
okej, fajni, ale Tomek jest DEBILEM.
I Maciek x2,Karol,Piotrek,Kuba,Patryk,Szymon i Michał
Ja do chłopaków w sumie to nic nie mam... 😎
ankers nie ma sprawy 😉 zdawaj relacje jak tam się dziecię miewa i czy zadowolona jesteś! 😉
już nie mogę się doczekać 😜.
Ja już chcę czwarteeeek ! 😅 i piątek 😀
Ja chcęwięcej takich treningów jak ten dzisiejszy! 😅
Tak btw... Co sądzicie o imieniu "Krywan"? 👀
Nie wiem czemu kojarzy mi się z karawanem 😁
mils, chcesz nam o czymś powiedzieć? 👀 😀
trupka bardzy bym chciała... Na razie mogę powiedzieć tylko tyle, że mama zaczęła się zastanawiać, nie mówi już tego kategorycznego "nie!". Jak dla mnie to te imię jest... No na pewno w miarę oryginalne, w sumie to nawet mi się podoba.
Jest łądne, ale mam dziwne skojarzenie 😁
trupka dziwne, ale też fajne! 😁
Ja już nie śpię. 😀 Potem jadę pooglądać zawody, a teraz przeglądam zdjęcia z treningu. A, noiobejrzałam z rodzinką Bolka i Lolka i Reksia. 😁
A ja zaraz jadę do babci. Znając ją wystawi coś dobrego na stół i nie będę mogła się oprzeć. A dobrze wie, że obie z mamą na diecie jesteśmy. 😤
Ja też miałam dzisiaj jechać jako luzak trenerki z nimi na zawody i du*a - jestem chora. No po prostu ręce opadają 😵
Hermes zdrowiej szybciutko! Jako luzak to jeżdżę głównie na ujeżdżeniówki, moja trenerka jest pingwinem i ani myśli się przestawić na skoki. Dlatego skoki jeżdżę sobie oglądać tylko jako widz. 🙂
mils, moja trenerka też tylko ujeżdżenie, aczkolwiek czaaaasami, ale to baaardzo czasami zdarzy jej się odbić od ziemi 🙂
Ale wam dobrze, ja na zawodach jako luzak byłam tylko jeden jedyny raz.
Miałam dzisiaj zabrać Młodą na spacer, ale zrobiło się tak ślisko, że wole nie ryzykować.
Hermes moja trenerka odbija się od ziemi raczej na towarzyskich. 🙂
jett jeśli chodzi o jeżdżenie na zawody, to u mnie na luzakowaniu się niestety kończy i tak już raczej zostanie. Ani normalnych treningów, ani odznaki, ani nic.