Kącik Małolata...:D

jett   success is the best revenge
04 lutego 2011 20:53
Ja nie tylko konie. Chciałabym być w stałym kontakcie z końmi, ale leczenie krów i świnek lekko mnie odstrasza...
Ja jak jeszcze chciałam być wetem to zwłaszcza psów. Ale zrezygnowałam z tego pomysłu, jestem za słaba psychicznie no i studia są bardzo trudne.
Ja uuuuwielbiam ośmiornice 💘

pychota  🍴

daliasta, ja tylko wet ze specjalizacją  😉

a jeśli się nie uda, to chcę reżyserować teledyski  😎
nopebow - wierzę że wytrzymasz :kwiatek:

A macie już pomysły dla imiona dla swoich przyszłych dzieci ? 😁 ALbo na bierzmowanie ? 😁 Ja mam 😎

Arroch - ja też chcę mieć takich nauczycieli . A chwaliłem się wam ? Będę śpiewał " Rzekę marzeń " przed całą szkołą . 😎 😁

NIemiłek - będziesz robić teledyski starej Lady GAgi . 😁
Prestige, Ty chcesz mnie obrazić?  😁
niemiłek - no co ty . 😎 nie miałeknawet takiego zamiaru . 🙁 I'm sorry . 😉
04 lutego 2011 20:58
Mi siostra kiedyś opowiadała, że na studiach w tydzień musieli zrobić sekcję 100 psów. Wszystko opisać i oddać do oceny.
Ona jak była na studiach miała małe dziecko, i w czasie przerw dowozili jej na karmienie. Dała jakoś radę ze wszystkim. Ja tam myślę, że jakoś bym sobie poradziła.  😀
daliasta   Szkoda słów.
04 lutego 2011 20:58
Mnie by nie zbyt moralnie znieczuliło usypianie kota czy psa.Ale wiąże się to z tym, ze jeżeli chcesz być dobry w tym co robisz musisz się częściowo znieczulić na takie rzeczy.Gdyby każdy wet płakał za każdym uśpionym zwierzakiem nie byłoby chętnych do tego zwodu.Bardziej boje się tego, ze nie podołam na studiach.
Ale weźmy to z drugiej strony, pomyślcie, że każdy uratowany zwierzak dodaje napędu do dalszego wykonywania zawodu.I to jest w tym wszystkim piękne.
Prestige ja dzisiaj waliłam głupa przed całą szkołą wydzierając się z połową mojej klasy "Our House" na konkursie piosenki angielskiej, no i jeszcze udawałam, że gram na trąbce  🙄 żenada...
jakby to sprecyzować, to muszę wybrać drogę życiową: konie albo film/muzyka  💘
daliasta   Szkoda słów.
04 lutego 2011 21:01
niemiłek na twoim miejscu wybrałabym konie, ale wiem, ze to trudny wybór.
daliasta - dokładnie ! 😀
Ja ogólnie od zawsze chciałem być prawnikiem , albo sędzią . Chcę pomagać ludziom itd. A jak nie wyjdzie to bedę ... no właśnie . Nie wiem . 🤔wirek: Kim mam być 😁 ?

Arroch - ale ja mam to śpiewać sam . :/

Dobra , idę spać . Goodbye everyone ! 😀 xdd .  😂
eh nie wiem, może zostanę dentystą  😁

nie boję się jeśli chodzi o te 'domowe' zwierzaki, ale... krowy, świnie itd, jakaś wioska.  🙄 No i przeraża mnie ten brak czasu. Widzę weterynarzy z mojej okolicy - przyjeżdżają nawet o 22, gdy coś się wydarzy. A gdy potrzeba nagle to nikt nigdy czasu nie ma.
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
04 lutego 2011 21:05
Ja tam nie zmienię zdania co do weterynarii 😀iabeł: Mimo, że cała rodzina mówi, że mi się konie znudzą. (gadają tak od 3/4 lat)
ChingisChan   Always a step ahead! :)
04 lutego 2011 21:08
Jeszcze ja chcę być wetem! Najlepiej okulistą dla koni, jak u Chingisa jest wet co niestety ostatnio często się dzieje z powodu ślepoty miesięcznej 😕 mało co mnie powstrzymuje żemu mu nie pogrzebać w torbie, zrobić zastrzyk, zakroplić oko 😍
A co do jedzonka kocham świeże macki kalmarów 💘
a ja się Wam pochwalę, bo już wytrzymać i doczekać się nie mogę. jutro przywiozę do domu mój nowy janowski nabytek.

zdjęcie z LZHK
04 lutego 2011 21:09
Ja w ferie wracając z moim psem ze spaceru zobaczyłam jakiegoś kundla na środku ulicy. Zostawiłam mojego pod drzewem i przeniosłam tamtego na chodnik. Był w wieelkim szoku. Zastanawiałam się czy nie ma jakiegoś paraliżu. Odnalazłam właściciela koło sklepu i wręczyłam mu pudełko, zaniósł psa do domu. Na drugi dzień przyniósł mi czekoladę i podziękował za uratowanie psiaka. Po nocy w ciepłym domu, wszystko przeszło. Do tej pory jestem z siebie dumna  💃

Hermes, u mnie też tak mówią.  😀
ankers, piękne cacko 😍
Ja bym chciała być psychologiem, a co. Najlepiej wosjkowym albo resocjalizatorem więziennym.

btw. wróciłam z zimowiska  😀iabeł:
ankers piękny konio 💘
04 lutego 2011 21:11
ankers, bardzo fajny, powiedz coś więcej!!  👀
04 lutego 2011 21:12
ankers, cuuudo 💘 wstawiaj foty pod siodłem 😀
ankers BOSKI!  😍 😍
no cóż, skończy zaraz 5 lat, janowskie zwierzę z jakiejś tam dobrej linii (nie znam się). chyba był na ZT w Bogusławicach, ale dostał za mało punktów na licencję, czy coś takiego (na tym też zupełnie się nie znam), miał chyba 78 punktów. wycięli go i dobrze. ma być dla mojego taty, ale ja też będę na nim jeździć. w dodatku zwierz ma potencjał skokowy, więc zobaczymy, co z tego wyjdzie.
chyba tylko my tak kupujemy konie. wsiadłam na niego na pół godziny, potem tata na 3 minuty i już był nasz. wszystkie konie, na które zdecydowaliśmy się w ciągu niecałej godziny, służą/służyły nam dzielnie. mam nadzieję, że z tym zwierzem też tak będzie. bardzo towarzyski, łagodny, bystry i przypomina nam naszego pierwszego konia  😁.
ChingisChan   Always a step ahead! :)
04 lutego 2011 21:20
Nie martw się ja z tatą też tak kupujemy
04 lutego 2011 21:24
Ja już miałam tyleeee koni kupować i nie kupowałam, ale mam taką bardzo dużą nadzieję, że Ikarię kupię, bo się nią tak związałam jak z żadnym innym koniem 💘
daliasta   Szkoda słów.
04 lutego 2011 21:24
ankers ślicznota.
trupka   Czterokopytne uzależnienie ;)
04 lutego 2011 21:30
prestige ja mam cały ślub zaplanowany.Łacznie z poduszeczką na obrączki 🏇 Barkuje tylko jednego, co to  było..aaa taaak!no , mężą. Drogbiazg 😀
Chłopca chciałabym nazwać Salvador a córeczkę Landiva, choć wiem że to zbyt udziwnione imiona.Ale nie wiadomo jak ebdzie za te 8 lat. Gdybym brała bierzmowanie to byłoby Zofia ale już o parę lat za późno 😉
ankers jaaki słodziak!Znalazłabyś rodowód?cudny jest 😀
Ja od dawna wiem ,że nie chce mieć konia.Za duży obowiązek, uważam się na tyle dojrzałą osobą że wiem że bym nie podołała, a i ejszcze zwierzakowi krzywde bym zrobiła.Zostaje przy luzakowaniu.
ankers piękny!

Ja kupuję konie za każdym razem jak widzę ogłoszenia w Świecie Koni. 😎
xxflygirlxx w sensie, że naprawdę, czy w sensie że kupujesz tak jak ja (czyli po prostu nie kupujesz)?  😁
myślę że to drugie  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się