derka ma takie cienkie paseczki właśnie w idealnym kolorze corriandera, dlatego on się tam znalazł. Chociaż później się zastanawiałam czy nie ładniej by wyglądał ta walnut czy sky.
Jeśli ES będzie wyglądał w realu tak jak na fotach katalogowych to ja przepadłam. Im dłużej patrze na to zdjęcie, tym bardziej mi się podobają te czapraki 😵
coroline, ale ja też już swoją sterte podziwiałam i... stwierdziłam, że taki bęż nie ma to tamto-musi się u mnie znaleźć 🤦 i turkus taki ładny, a w takim odcieniu jeszcze nic nie mam 😁
z nowych esow ewentualnie ten czekoladowy z turkusem ale bez szału jakiegoś. no i simileath granatowy. poczekam aż wypłyną exquisite 🙂 excellenty okropne w sumie...
eskadron czy nie eskadron? szczerze chyba ten nieeskadron mi się bardziej podoba. ale poprosze znawczynie klasycznych kolorow o zdanie 😉
jak to nie ma exquisite? 😵 no ale może to i dobrze. euro-stary drogie a z tych nic mi sie nie podoba na tyle zeby kupic. a przynajmniej nie ma tego 'wow'. moze w maju albo czerwcu na dzien dziecka ten czekoladowy sobie kupie tylko...
nieeskadron to showmaster. z hooksa. wiem ze w lezkach fajnie ale nie jestem przekonana do tego navy z nowej kolekcji. a ten 'hooks' pasuje do royal-navy i ma herbik 😍 Bay :kwiatek:
swoja droga ubralam juz rudego we wszystko co rozwazalam i antracyt taki chyba bezszał... 🙁
🚫 ma ktoś numer telefonu do medzik? miałam dzisiaj odebrać czaprak ale nie umówiłyśmy się dokładnie a na volcie jest uciszkona 👀 🙁