bay to nie mikrofibra tylko new cotton i przyznam szczerze ze pierwszy ktory mi sie podoba 😁
ja jak zwykle pomarudze ze kolory polopadow jednolitych sa beznadziejne jak zwykle szary i jak zwykle granat 😵
wątek zamknięty
Zairka, jest brillant o tej nazwie, tylko pytanie jak bardzo będzie podobny odcieniem do impulsa
wątek zamknięty
Zairka, jest brillant o tej nazwie, tylko pytanie jak bardzo będzie podobny odcieniem do impulsa
masz racje zwracam honor 🙇 tylko na fotce wyszedl jak granat jakis 😁
wątek zamknięty
Ma prośbę w który z padów eskadrona Royal/navy z nowej kolekcji mojej gniadej było by najładniej,bo mogę wybrać tylko 2.
Bo to prezent na urodziny .
wątek zamknięty
zairka racja, zmieniłam już. ogólnie nie ogarniam eskadronów oprócz cottonów, brillantów i impulsów, mimo, że dwóch ostatnich też nie lubię :P
sei 😁 poczekaj Ty, jutro weekend, to ja Ci pokażę na letniej sierści i mi przyznasz, że na zimowej brzydko!
niektóre już możesz dopasowywać, ale co prawda to prawda - mało.
z tych zdjęć można już powycinać niektóre 😉
tylko mi się żaden oprócz beige'a z tych nie podoba 😁
dobra, ja lecę, bo się trzeba w końcu NAuczyć, nie uczyć. miłych snów o nowych eskadronach 😁
wątek zamknięty
rany, etosha! my mamy za ciebie wybierać kolory? to tobie ma się podobać, a nie nam 🙄
wątek zamknięty
zaden , bo masz ich duzo 😁 heh zart , kup jej bicolora 😉
wątek zamknięty
Zairka, no właśnie,
3 brillanty mi się podobają, plus owijki do nich 😵
wątek zamknięty
a ja jestem ciekawa jak ten impuls z fioletowej kolekcji będzie na żywo wyglądał... 👀
Ogólnie to na pewno biorę:
1 x beige, 1 x ten ciemny jagodowy, 1 x antr.. ten szary o ;p , 1 x ten jasniejszy niebieski, 1 x derka romby dla młodej niebieska i 1 x derka dralon karo niebieska dla starszej .... 👀 do tego oczywiście owijki w kolorze niebieskim i jagodowym .. i kantary obowiązkowo..
jeeeju dobrze, ze u siebie w pracy mogę brać sprzęt i spłacić w późniejszym terminie lub w ratkach 😁 😵
wątek zamknięty
kcj90 mam to samo i w sumie nie wiem czy się cieszyć, czy płakać bo to kuuusi 😀
wątek zamknięty
to ja chyba poszukam pracy w sklepie jeździeckim 😎 albo zostanę milionerką po ekonometrii 🏇
wątek zamknięty
visenna to czym się przejmujesz 😎 akurat może do następnej zimowej kolekcji zdążymy popłacić wszystko 😁
wątek zamknięty
Właśnie nie jestem pewna czy ładniej jej będzie w royla/navy czy beż /kanarkowy.Była bym wdzięczna jakby ktoś nałożył takie pady na konia .
wątek zamknięty
Nie było mnie raptem parę godzin i tyle nowych stron 😲 Ja już wiem co biorę i będę goniła jak najszybciej po to bo czuję że dużo osób będzie ostrzyło na to pazurki 😁
wątek zamknięty
Ja chcę tylko 4 cottony :zalamka:
wątek zamknięty
mam nadzieję, że nie...... bo mi się podoba 😵
wątek zamknięty
equi ty cos wiesz, dawaj foty! 🤬
wątek zamknięty
dawajta foty wredne baby ,a korisk skad masz fotke ? 😜
wątek zamknięty
no i w końcu coś mi się podoba!
Naciau, znalazłam na jakimś niemieckim sklepie ale tylko ten był
wątek zamknięty
podobno ziezła heca z ES , ma byc 2 kolekcje przejsciowe i 2 głowne 🤔 szarości duzo bedzie , czarny , róż podobno
wątek zamknięty
jak by wyszedł taki stripe in to by był szał 😜
wątek zamknięty
juz sa kolekcje przejsciowe przeciez 🙂
zima w glownej kolekcji mielismy stripe'a czarnego z szarym pasem - w przejsciowce jest szary z czarnym pasem
w glownej byly superieury czarne z czerwonym pasem skosnym, w tej po glownej czerwony z szarym pasem 🙂
wątek zamknięty
Zairka foty mam w głowie i nijak nie umiem przelać na forum 😁 ale zapewniam, że są piękne 😍
wątek zamknięty
juz ja sie domyslam kto dał ci cynk 😀iabeł: ta Pani na górze 😁
wątek zamknięty
na promocji:
http://www.lamri.pl/promocje-i-wyprzedaze/eskadron-czaprak-new-cotton-kolekcja-maritim.html
Już długo tam wisi. Szkoda, że DL. Mieli też derki zimowe Eskadrona green, petrol, navy, choco za 159 zł, ale się zgapiłam. 🤬
wątek zamknięty
sei masz rację 100% co do beige. o wiele ładniejszy.
prawda 🙂
mnie w zasadzie tylko ten beż od razu się spodobał. reszta owszem, ładna, ale opadu szczeny nie zaliczyłam 😉
a i ripstopy jak zwykle ładne
wątek zamknięty
Korsik skąd masz ten kawałek zdjęcia ESa? 😎
wątek zamknięty