Końska rewia mody cz. V (2011)

Gagulec   Mistrz lokalny
03 lutego 2011 18:52
Milka będzie moja! Niciaka nie upolowałam to będę miała łezkę 😀
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
03 lutego 2011 18:53
a ja nie wiem  bo dralon na koniu mi się nie podoba a to przybliżenie podoba ... i nie wiem co zrobić  😲

który sklep ma najtańsze dralony ?
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
03 lutego 2011 18:53
bicolor jest obłędny! będzie moja 🙂
podoba mi się też dralon diagonal ale niestety nie na moją kieszeń...
wątek zamknięty
dralon bedzie moj! <3
wątek zamknięty
a ja Bozi dziękuje, że na moim koniu dralon wisi i powiewa  😎 szkoda, że szmaty ładne  🤦 na razie widzę trzy i mam nadzieję, że tak zostanie
wątek zamknięty
03 lutego 2011 18:56
kcj90, kiedy dostaniecie zdjęcia do wstawienia na stronę?

mój bedzie na pewno juz royal, beż. na 90% antracyt. dalej się zobaczy. może navy. a żółty jak sie gdzies ostanie  😁
wątek zamknięty
Dralon cudny. Na siwego będzie mega.Mam nadzieję, że uda mi się dorwać gdzieś nawyprzedaży, bo po cenie sklepowej niestety nie kupię🙁 Wolałabym lavender/stone, ale może chociaż tym się pocieszę.
wątek zamknięty
Trochę zdechłe te fiolety w porównaniu z lavender i milka.. Na moje szczęście  😁
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
03 lutego 2011 18:59
A myślicie że w moim wydani warto kupić tego nowego dralona royala , wiedząc że mam już tego starego  😍 ?

wątek zamknięty
dralon piękny  😍 ale i derka polarowa w kratke też niczego sobie  😍
wątek zamknięty
ciekawe czy owijki i ten dralon będą pasowac do royala exlusiva (jesli dobrze to napisalam)...  🙄
wątek zamknięty
Ja już wiem na co z nowej kolekcji Eskadrona się szkuszę...  😁

(Taka prymitywna obróbka - poglądowo  🤣 )

Jakoś 'przegapiłam' Niciaka .. więc jest możliwość uzupełnić 'braki'  😁  😉

Bombal a mnie się wydaje, że właśnie ten Cotton z tej kolekcji jest bardziej 'żywy', taki ciut cieplejszy niż Niciak  😉 (Tak patrząc po zdjęciach). Ale w sumie to nie wiem, takie domysły tylko snuję  🤣  😉
wątek zamknięty
03 lutego 2011 19:03
czy ja widzę nowy model derki?  👀 kcj możesz mi przybliżenie zarzucić? ten co jest pod toulene?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
03 lutego 2011 19:06
ja na pewno będę chciała tę derkę
ciekawe ile ten Jersey będzie kosztować  👀
wątek zamknięty
03 lutego 2011 19:08
właśnie o tą derkę mi chodzi 🙂
też jestem ciekawa ceny. tak w ogóle jakie jest przeznaczenie wg. producenta? osusza (jak polar). grzeje (jak dralon) czy co? chciałabym pełen skład materiału zobaczyć 🙂
wątek zamknięty
CeraŁ   dużo dużo zmian..
03 lutego 2011 19:08
sei po 1. niestety nie wiem kiedy nam przyślą te foty na stronę ale myślę, że nie długo już..
Co do tego Jersey polarówki to szczerze nie mam pojęcia co to jest .. zaraz dam zdjęcia przybliżające.
Ta polarówka jest z pasami ... 😉

A w tym linku który wysłała Edytka jest właśnie przybliżenie tej Jersey  🙂

P.S 😉

wątek zamknięty
sei masz rację 100% co do beige. o wiele ładniejszy. niż sand. zrobiłam na szybko (bo się "uczę", a przez was i nową kolekcję nie  :rozga🙂 małą przeróbkę - u góry beige, na dole sand. beige o wiele ładniejszy! mimo, że na moim koniu będzie imo ni tragedia ni szał, to ja muszę mieć ten kolor.  😜

wątek zamknięty
rudazaraza   Bo rude jest piękne.
03 lutego 2011 19:12
ooo ja już wiem że sand albo beige bedzie moje, bicolor też kusi  🏇
a tak w ogóle to ta fioletowa kolekcja jest w kolorach mojego pokoju  😂
wątek zamknięty
03 lutego 2011 19:14
kcj90, ale ogólnie to polarówka? to w takim razie nie mam wątpliwości którą derkę biorę  😁 szczególnie że ma pasy a takiej właśnie szukałam 😉 mam tylko nadzieję, że z ceną się opamiętają...

Bay, rozumiem cię doskonale 🙂
wątek zamknięty
CeraŁ   dużo dużo zmian..
03 lutego 2011 19:18
sei kurcze szczerze to teraz nie wiem, nie wiem czemu widziałam tam pod tym jeszcze 'fleece' a jednak nie.. więc teraz to już nie jestem pewna 🙂 Choć z czegoś a la podobnego materiału na pewno 😉

i jeszcze to :
wątek zamknięty
(bo się "uczę", a przez was i nową kolekcję nie  :rozga🙂 

Bay mam to samo...  🤣 Ale jak zawalę jutro anatomię to nawet nowy komplet nie pomoże..  😵  😁 Więc do roboty!  😁  😉

PS. To w ogóle jest jakieś nieporozumienie, że info o nowych kolekcjach wypływają akurat w czasie sesji..  🤬  😉
wątek zamknięty
Dziewuchy co myślicie o cottonie greenna srokatej krowie  🤣 ?
wątek zamknięty
a ja już wiem prawie ostatecznie. 🙂 i powiem, że jestem zadowolona - nie wydam majątku 💃
beige z n-s + ewentualnie jak zobaczę kolor na żywo ten aubergine (mi się podoba, kolorem lepiej do mojego konia, bo lavender mimo, że mi się podobał bardziej to na młodej słabo). i kantar z n-s. lub z anky w kol. light khaki (cudooo). i po dwóch przecenach dery. bo navy ma za słabą lamówkę, w sensie będzie czarna dziura, a reszta kolorów mnie nie fascynuje. czad 😀

dobra, koniec tego dobrego. naprawdę idę się uczyć  🤬
wątek zamknięty
03 lutego 2011 19:22
[quote author=Bay link=topic=41891.msg882992#msg882992 date=1296760250]
(bo się "uczę", a przez was i nową kolekcję nie  :rozga🙂 

Bay mam to samo...  🤣 Ale jak zawalę jutro anatomię to nawet nowy komplet nie pomoże..  😵  😁 Więc do roboty!  😁  😉

PS. To w ogóle jest jakieś nieporozumienie, że info o nowych kolekcjach wypływają akurat w czasie sesji..  🤬   😉
[/quote]
mam jutro egzamin z anatomii. też się 'uczę'  🤬
wątek zamknięty
Czym są podszyte transportey Eskadrona?
wątek zamknięty
ten popielaty!  😍
dokładnie taki jak chciałam  😁
wątek zamknięty
a ja tak myślę "dobra idę, tylko jeszcze luknę co sei w krm napisała".  i tak przedłużam znowu! 🤣 nie no, już idę, bo jak zawalę jutro to... 😎
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
03 lutego 2011 19:25
sei ona jest w katalogu jako abschwitzdecke, wiec nawet jeżeli nie jest to polar, to i tak powinna się nadawać do osuszania konia po treningu 😉

Juz wiem co biorę  😎
z Royal-Navy: bicolor beige-yellow, owijki beige, derke Jersey navy
a z Aubergine-Violet: polar beige-aubergine, ripstop aubergine-violet + transportery aubergine-violet, cotton sand + owijki sand

a jeszcze wczoraj planowałam 2 bicolory i 2 derki  😂
wątek zamknięty
dralon bedzie moj! <3

i co mamy mieć te same dery?? no way :P:P
wątek zamknięty
a ja powiem tak: czekam, aż zobacze kolory "na żywo" i wtedy będę myśleć czy coś kupić czy nie 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.