Końska rewia mody cz. V (2011)
myslicie ze ten zolty z nowej kolekcji eskadrona bd podobny do starego lemona?
wątek zamknięty
a więc aubergine i sand/beige (wyglądają imo tak samo, a jednak kolor piasek bardziej mnie przekonuje niż beż) będą moje. 😍
wątek zamknięty
ja dokupie sobie z fioletu cottona albo brillanta ala lavender, bo mam cala ta kolekcje niciaka a to tak mega podobne jest, ze nie ma co wymyslac.
Natomiast z tej drugiej kolekcji to podobaja mi sie: bi colory (zólty/bez i bialy/ niebieski <333 ) , mysle tez o cottonie/brillancie bez i o tym niebieskim cottonie. + owijki do wsyztkiego. I chcialabym aby dralon z tej kolekcji byl jakis boski <3
Kase czas zbierac, pewnie i tak z polowy bd musiala zrezygnowac ;c
wątek zamknięty
bay, piaskowy ma w sobie wiecej szarości. jest chłodniejszy niż beż.
natt92, lemon był chłodniejszy. ten żółty jest taki cieplejszy mimo wszystko i bardziej żółty 😉
wątek zamknięty
Ładna, nie mówie, że nie, ale... mogli sie bardziej wysilić, a nie powtarzać kolekcję, która tak naprawde całkiem niedawno była. Mogli dać jakiś głęboki bordowy, mocny kremowy, ciemny pomarańczowy czy choćby nawet czerń, której tak dawno nie było...
a tu standard: granat, brąz, kremowy (delikatny!), milka jak z niciaka, lavender...
popieram... niektóre rzeczy z osobna dość ładne, ale nie na tyle, by zapłacić za nie tyle ile sobie krzyczą. Zupełnie mi te kolory do obecnej koncepcji kolorystycznej nie pasują. Kawa Anky ma super odcień na tym zdjęciu 😜 ale co z tego, jak sam pad jest do niczego. Duża ilość tych fioletów na jednym koniu powoduje u mnie poczucie mdłości. No nic, ide na kolejne zakupy online do hooksa🙂
wątek zamknięty
ten jaśniejszy niebieski jest mój 🏇
wątek zamknięty
sei, ale portfel boli 😂
Czas coś wywalić z szafy, żeby było miejsce na nowe szmatki 😉
No i zauważyłam, że derka w romby z royal-navy też jest przecudowna... 😵
DanceOfDevotion, ja się na milkę nie załapałam, więc dla mnie te kolory są jak raz 💘
wątek zamknięty
ponawiam co ES ?
Już kilka stron temu zadałam to pytanie i widocznie laski są zbyt zajęte cieszeniem się nowymi kolorkami by odpowiedzieć 😁 😁 😁
wątek zamknięty
A ja sobie uswiadamiam, ze jak mam juz coraz wiecej rzeczy to mi się juz nie chce nic więcej kupowac zeby tylko "miec" No ale to chyba dobrze 😉
wątek zamknięty
Do mnie musi trafić antracyt i royal blue. Myślę jeszcze nad bakłażanem ..
Kiedy kolekcja będzie dostępna ? ; )
wątek zamknięty
brillant sand bedzie moj... ale na pewno nie po cenie sklepowej.
wątek zamknięty
luty/marzec
wątek zamknięty
A ja sobie uswiadamiam, ze jak mam juz coraz wiecej rzeczy to mi się juz nie chce nic więcej kupowac zeby tylko "miec" No ale to chyba dobrze 😉
Gdybym miała tak myśleć nie miałabym żadnych szmat 🤣
A powie mi jakiś posiadacz owijek ES blueberry, czy one będą pasować do nowego lavendera?
wątek zamknięty
Oraju,za dużo będę musiała kupić:
Eskadron royal : derka dranylowa i w romby, 3 pady ,czaprak cotton kanarek + owijki, kanatry royal i beż cob.
Eskadron violet: derka dranylowa ,czaprak cotton c.fiolet + owijki ,kantar c.fiolet,pad fiolet-beż.
Sporo tego będzie.
wątek zamknięty
jam mam przy sobie pad blueberry i anky hortensje i to 2 inne kolory - jeden to fioletowy a drugi bardziej wpadający w malinowy ?
wątek zamknięty
Oraju,za dużo będę musiała kupić:
Eskadron royal : derka dranylowa i w romby, 3 pady ,czaprak cotton kanarek + owijki, kanatry royal i beż cob.
Eskadron violet: derka dranylowa ,czaprak cotton c.fiolet + owijki ,kantar c.fiolet,pad fiolet-beż.
Sporo tego będzie.
co to jest derka dranylowa? 😁
Etosha czemu tak mało fot rzeczy na koniu wrzucasz?
wątek zamknięty
To u mnie nie jest tak źle, kupię:
cotton żółty i nowy lavender
nauszniczki żółe
owijki royal
bicolor white-royal ale absolutnie nie po sklepowej cenie 🤔wirek:
ale i tak sporo, miałam kupić 1 czaprak bez niczego 🙄
wątek zamknięty
Jakoś zawsze zapominam aparatu.Postaram się w weekend zrobić trochę fotek.
wątek zamknięty
ja bym chciala zobaczyc dralon z tego royala (w krate ) ;p
wątek zamknięty
NIE DRANYLOWA tylko DRALONOWA 🙄
wątek zamknięty
Kodusiwata teraz robione jak ci to pomoże to proszę
edit; pod hortensją się ukrywa grey który jest identiko jak ten szary ze stripe ina
wątek zamknięty
uff dobrze ze dopiero teraz tu zajrzałam 😀😀 Bo takie emocje 😀😀
Mój na bank będzie cotton bądź brillant royal. I chyba koniec 💃 💃 Bo reszta hmm ładna ale po prostu wszystko takie podobne 😀😀
Może Dralona z tej pierwszej kolekcji jak będzie taki cudny jak ten ze starszej 😀😀 Ale po za tym czuje się bezpiecznie 😀
Za to Anky hmmm kusi mnie ten żółty i brąz. Ale pewnie na kuszeniu się skończy 😀😀
wątek zamknięty
Kodusiwata mówisz i masz świeża fotka starego lavendera i owijasy blueberry
wątek zamknięty
a u mnie skończy polo pad navy, o taaak 😀
wątek zamknięty
barnabik u Cb to dopiero widać różnicę 😲
wątek zamknięty
Dlatego pomimo że cotton czeka w kolejce i jest lekko przybrudzony to fotkę wrzuciłam - kompletnie inne odcienie i absolutnie do siebie nie pasują
wątek zamknięty
jak dla mnie to nowy fiolet różni się od lavendera i to sporo. ale ta różnica wyjdzie dopiero na zdjęciach porównawczych 😉
wątek zamknięty
Takie piękne kolekcje i uwaga: biały, granatowy i szary polopad.. załamka 🙁 ale za to obie derki w romby zjawiskowe 🙂
wątek zamknięty
Ruszamy na łowy nowej kolekcji eskadrona.Co myślicie o royal/navy?
wątek zamknięty
etosha już większosć wyraziła swoją opinie na ten temat ... 😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.