etosha - jest postęp bo mój facet chce się nauczyć jeździć konno 😀 ale z ilością końskich szmat chyba to nie przejdzie .. choć jakby teraz był koń to może by mu przeszło 😎
tak czy siak i tak się cieszę z tego co mam a raczej ile tych szmat mam 😀
Czyli można jakoś każdego faceta przekabacić ,tak dalej .Ja mam pytanie czy kolekcja lavender /stone może być podobna do nowej kolekcji?Chyba raczej czaprak rose.
Tak, tylko on nie ma pojęcia o tym że mam już tego całe stosy, i w kolejce do przymiarki czeka już 8 czapraków 😉 Jakby wiedział to bym milke zobaczyła jak świnia niebo, grunt to narzekanie że nie mam w co konia ubrać 😁
[quote author=Zuź link=topic=41891.msg881965#msg881965 date=1296723686] Jest jeszcze jakakolwiek szansa na kupienie niciaka violet vs nowego? (było wcześniej kupić :rozga🙂 [/quote]
nie ma najmniejszych szans niestety. juz nawet na ebayu niemieckim nie znajdziesz 😉
Nowa kolekcja zapowiada się ciekawie... chociaż anthracyt pewnie będzie czymś a'la negro, niebieskości już tyle, że nie wiadomo do czego kolejny kolor porównywać... Ale beż-mam nadzieje, że to będzie to o co mi chodzi 🙂
ma ktoś owijki sky? i mógłby mi wrzucić zdjęcie w świetle pokojowym? bo ja ostatnio nabyłam niby sky ale nie jestem pewna czy to dokladnie to. Chyba że macie pomysł na inny eskadronowy błękit o którym nie pomyślałam 🤔 Z góry dziękuje.
Frog in the Fog to brillant aqua. Uff.. 😁 A przez chwilę pomyślałam, że to Impuls (taki przydymiony wyszedł na tym zdjęciu, jakby miał 'zamszową' fakturę 😉) I myślę sobie: nie przypominam sobie takiego Impulsa.. i to nie możliwe, że wcześniej nie zwróciłabym na niego uwagi... hehe 👀 😉