Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

Więc:  😀iabeł:
-poszedł przelew do Hooksa ( chociaż robiłam go pół godziny-ciężkie zadanie :hihi🙂, potwierdzenie wysłałam im na maila. Poprosiłam o szybkie wysłanie paczki i informację jak tylko od nich wyjdzie. Z tego co się orientowałam koło tygodnia już powinna być. Jak tylko znajdzie się u mnie od razu dam Wam znać, następnego dnia rozsyłam. Wiem, że wszystkim zależy na czasie, mi również 😉
W każdym bądź razie wszystko już załatwione, teraz tylko czekamy  🏇 🏇 🏇
Przelew dotarł do Hooksa, dostałam dzisiaj maila, że wysyłają w poniedziałek  🏇 Jestem pozytywnie zaskoczona komunikacją ze sklepem, po różnych historiach w wątku trochę się obawiałam, ale odpisują na maile max następnego dnia, zmiany ( a było ich mnóstwo) wprowadzane były błyskawicznie. Mam nadzieje, że jeszcze wysyłka pójdzie sprawnie i będzie pełnia szczęścia. Pytanie do osób, które zamawiały-bo to jednak ich rzeczy 😉 Czy mogę zrobić zdjęcia jak przyjdzie zamówienie i wstawić na forum, jako podgląd dla przyszłych zamawiających ?
P.S
Przypominam, że nadal nie mam jednej wpłaty  😉
mój dotarł?
cieszę się, ze wszystko idzie sprawnie, czekam na moje ogłowie z wielka niecierpliwościa. Mozesz robic zdjęcia, choć nie jest mega atrakcyjne bo jest proste i czarne🙂
jak dla mnie to one wszystkie są atrakcyjne 😀 Twój dotarł 😉
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
28 stycznia 2011 22:53
equi.dream jasne, ze rób zdjecia!
imo, to będzie super 'przewodnik' dla przyszłych kupujących 🙂

nie mogę się doczekać, aż będę miała moje dwa ogłowia w łapkach  🏇
przyszło !!!!!!!!!!!!!!!
💃 💃 💃
a wszystko jest?
idzie w dwóch paczkach 😉 większość w tej 😀
czapraki ujeżdżeniowe-piękne, bardzo starannie wykonane, super podszycie  😍 i naczółek, który zaskoczył mnie pozytywnie-wygląda znacznie lepiej nniż na stronie

naczółek z zbliżeniu

kantar polarkowy-mam taki od roku i nie wiele się różni od tego nowego 😉

Ogłowie z lakierowanym nachrapnikiem-piękne  😜
nachrapnik

naczółek

całość

C.D.N
Aaa moje czapraczki  😁 To był jednak dobry wybór  😎
Andre   I am who I am
03 lutego 2011 12:49
aaa mój kantar 😍
Ogłowie z podszyciem kremowym. Jakość skóry jest genialna, wodze też są obłędne. Zazdroszczę właścicielowi
nachrapnik podszywany

ogłowie w całości
ł
Artemis morkbrun- brąz jest bardzo ciemny- prze prze prze piękny. Jakość się moim zdaniem jeszcze poprawiła ( miałam artemisa). Szał, żałuje, że nie wzięłam też
naczółek

całość

wędzidełka z czarnej stali razem z derką w pasy

derka polarkowa paradna-brąz na zdjęciach jest rudy, w rzeczywistości to taka piękna czekoladka, może na koniu lepiej uchwyce, generalnie jestem zachwycona  😍
03 lutego 2011 13:35
ale szał!
i to moje z beżowym podszyciem, i ten ciemny Artemis  😀
aach jak dobrze, że nie zauważyłam tych pięknych czapraków 😵 cuudo
i na deser:
wodze do artemisa, które powaliły. Znowu żałuje, że się nie skusiłam

wodze morgbrun z artemisem

nachrapnik
sei   . let's grow old together & die at the same time .
03 lutego 2011 14:09
equi  🤬 czemu nic nie mówiłaś że robisz zamówienie  😵 kiedy następne!? już wybrałam sobie asortyment 😉 jak ta brązowe derka na końcu z jakością polaru stoi?
sei jak nie mówiłam ! Nawet w ogłoszeniach wrzuciłam żeby wszyscy widzieli. A co do następnego zamówienia............ Już  😁 jak zobaczyłam brązowego artemisa, derkę pasiakową i ogłowie lakier to wpadłam  😵 i też muszę takie mieć  🏇
TAKŻE OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE NATCHNIONA PRZEBIEGIEM ZAMÓWIENIA I WYSYŁKĄ ZE SZWECJI W 4 DNI ZBIERAM CHĘTNYCH NA KOLEJNE. OD RAZU MÓWIĘ, ŻE OSOBY NIEZDECYDOWANIE NIECH SIĘ DOBRZE ZASTANOWIĄ, BO DO TEGO ZAMÓWIENIA DOPŁACIŁAM 75 ZŁ, PONIEWAŻ JUŻ PO ZROBIENIU PRZEZ WIĘKSZOŚĆ PRZELEWÓW WYCOFAŁY SIĘ, A OPŁATY BYŁY ROZBITE NA OKREŚLONĄ ILOŚĆ OSÓB. ZAMÓWIENIA ZBIERAM DO NIEDZIELI, W PONIEDZIAŁEK POTWIERDZAM DOSTĘPNOŚĆ, NASTĘPNIE ZBIERAM WPŁATY DO PIĄTKU ( 12 LUTY), ROBIĘ PRZELEW I ZAMÓWIENIE U NAS JEST 19 LUTEGO
03 lutego 2011 14:26
ja prosze o pomoc osoby ktore maja artemisa i ta derke polarowa czekoladowa!
1) jak wypada rozmiarowka gold medal? i jak z jakością skóry? chce wziac to oglowie
2) jak z jakością polaru i rozmiarówką? też się poważnie zastanawiam foto
3) jaki jest w tej chwili przelicznik?  😡
sei polar fajniutki, bardzo miękki. Tysiąc razy lepszy niż dralon  😁 Zdobienia, hafty, taśmy, lamówki - obłęd  😍
rozmiarówka wypada minimalnie większa
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
03 lutego 2011 14:50
sei ja mam to oglowie. rozmiarowka wypada normalnie. i jest cudne. skora bajka.
03 lutego 2011 14:58
normalnie powiadasz... mój nosi zwykłe 3 a meksykanca 2. co radzisz? jest w tych paskach na nachrapniku jak dorobic dziurki? twoja kobyłka ma boski kształty łepek. a mój ma niewymiarowy czerep -ek 😉
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
03 lutego 2011 15:03
moja nosi wszystkie coby(2) ja bym wziela 2 choc nachrapnik ma podpiety tak na srodkowe dziury takze jak ty chcesz ciasniej to sie da. danke za komplement :kwiatek:
03 lutego 2011 15:13
jak cię ładnie poproszę (ładnie proszę  :kwiatek🙂 to zmierzyłabyś mi paski w tym ogłowiu? głównie podgardlany i te od nachrapnika ale policzkowymi tez nie wzgardze 🙂 a ja poprosze tatusia zeby zmierzyl moje i zagadka doboru rozmiaru mam nadzieje sie rozwiaze 😉
tak mój wygląda w 2 kavalkade (3 była za duża...):

naczółek musiał być wymieniony bo za mały... wiec jakbys go mogla na plasko kladac zmierzyc to tez super 🙂
Ile mniej więcej kosztuje w zł Artemis?
Ile mniej więcej kosztuje w zł Artemis?

ludzie litości  😵 😵 Naprawdę ciężko jest wpisać w google kursy walut i sprawdzić po ile stoi korona szwedzka??
03 lutego 2011 19:30
Petit. ok 330zł
CeraŁ   dużo dużo zmian..
03 lutego 2011 19:46
equi.dream moje nie przyszło ?  😵  P.S ja też teraz znów zamawiam! muszę mieć taki kantarek polarkowy 😀 mam taki jeden podobny i jest super 😀 tylko nie wiem jak mój budżet na tym wyjdzie... yhhhhhhhh  😵
Dzięki Edytka  :kwiatek:
kcj będzie pewnie na dniach, skoro ta jest. Moje nie przyszło żadne i dalej będziemy naturalsami ze sznurkiem na szyi 😀 Kantarek mam taki rok, jest na padok bo nie obciera i wygląda bardzo dobrze. W polarze jest jeszcze neopren-dzięki temu jest takie krztałtne i dalej miękkie. Powiem Wam, że im dłużej patrzę na moją derkę tym bardziej chcę z nią spać  🤔wirek:
equi.dream, http://www.hooks.se/product.aspx?productid=390052&deptid=202&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC to ten naczółek? I ile wyniosła przesyłka już podzielona przez liczbę osób? :kwiatek:
pokaz wiecej tej dery braz  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się