... ślub :) ...

maleństwo   I'll love you till the end of time...
02 lutego 2011 13:24
żabeczka - ładna. Nie mój styl i nie moje kolory (bo ja bleeeeeedzioch),ale do Twojej karnacji będzie szał!

a ja pozwolę sobie pochwalić się naszym miejscem na przyjęcie

http://www.deresze.pl/galeria.html
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
02 lutego 2011 13:30
super miejscowka.. szkoda ze u nas nie ma takich...
02 lutego 2011 13:43
U mnie też 😉
Nie jest to w 100% miejsce moich marzeń, takie ze snów, ale wystarczające. Sale na tyle małe, ze nie będzie wiało pustkami (planujemy tak max 60 osób), sala kominkowa, pokoje na miejscu, resztę gości przenocują teściowie.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
02 lutego 2011 14:02
W taki róż ubrałabym córkę na bal przebierańców :] jakby córkę miała  🤣
Mnie się to miejsce bardzo podoba: http://brunow.pl/pl/index.html
A ja wstawię jeszcze parę zdjęć, bo w końcu zaczęły do nas spływać od ludzi 🙂
tu trochę widać karetki:

Ludzie, ktorzy robili zdjęcia mówią, żeśmy się idealnie dobrali, bo jak jedno miało minę odpowiednią do zdjęcia, to drugie robiło coś idiotycznego, i tak w kółko na zmianę 😀

PS
cały czas wydłubujemy ryż z tapicerki :P
trupka   Czterokopytne uzależnienie ;)
02 lutego 2011 21:34
rtk, czwarte i ostatnie zdjęcie cudowne 💘
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
03 lutego 2011 12:46
Przechodnie pewnie pomyśleli, że panna młoda zasłabła albo w trakcie zaczęła rodzić 😀
Gienia-Pigwa   Vice-Ambasador KAV w Dojczlandii, dawniej pigwa :P
03 lutego 2011 15:25
slicznie rtk  🙂

az sobie przypomnialam wlasnie nasz cywilny slub, smiechu bylo duzo, oj fajnie bylo  🙂 ale ciesze sie, ze juz po slubie  😁  niesamowite, praktycznie rok temu bylam ogladac pierwsze kiecki  😀 ale ten czas leci  🙂
No u mnie na slubie oczywiscie czekalismy na mojego...brata🙂😉 ktory zawsze, ale to zawsze sie spoznia. Wszedzie i notorycznie. Jak utknie w lazience, to lo matko... No i nie omieszkal tez dac popisu wlasnie w tym dniu 😎

A ja tadam po prawie pol roku ruszylam dupe i zrobilam odbitki zdjec dla rodziny. Kosztowalo mnie to tylko kilka klikniec myszka, ale ile czasu sie musialam mentalnie zastanawiac.brrr... ponad 1 tys zdjec wyszlo  🏇
03 lutego 2011 16:52
wow, tak duzo? tez bym miala problem  😁

ja nawet 200 nie mam.i szczerze, starczy! nie chcialoby mi sie az tyle ogladac  😉

nie wiem co z sukienka, niby chcialam zostawic na konie, ale hmmm sama nie wiem. nie wyczyscilam jej, bo nie wiem czy sprzedam a 50 euro pieczota nie chodzi. jak pojdzie za pare euro to bede w plecy  😀iabeł: brudnej tez nikt nie kupi, tak zle i tak niedobrze.

nie chce sie tu oglaszac (ale to slubny watek wiec wiadomo) ale mam stroik z wlosow, kapelusz, welon i szyfonowy piekny szal. naprawde szkoda, bo sa piekne (no moim zdaniem). moze ktos zainteresowany?
Gienia-Pigwa ja te odbitki dla dziadkow, rodzicow itd robilam, bo sami by tego nie zrobili (dziadkowie schorowanie i nietechniczni, a rodzice zaganiani). No i tak wyszlo jakos🙂 Dostalam nawet 2 kubki ze zdjeciami gratis (wybralam najbardziej idiotyczne :konik🙂

Wiecie, jak sie ciesze, ze wypozyczalam suknie..Nie mam teraz w ogole problemu, co z nia zrobic🙂😉 Oddalam i juz 🙂😉
04 lutego 2011 14:53
W starciu ja - buty ślubne póki co 2😲 dla butów 😵
Kolejne centrum handlowe złażone. Albo nie ma nic, albo w Ryłce pojedyncze sztuki. Znalazłam satysfakcjonujące mnie w Street'cie - na maleńkim obcasie, takie, co by mogły latem jeszcze posłużyć do polatania po mieście. I za jedyne 130 zł. Ale co? Po minucie już mnie żarły w pięty. GRRRRR 👿

edit: literówka
04 lutego 2011 15:43
no ja kupilam czerwone buty, wiec nawet je jeszcze nie raz zaloze  😁 i ciesze sie z wyboru, naprawde 🙂 na zdjeciach tez je widac, a sie naczytalam ze butow to nie widac nigdy wiec nie sa wazne  😉

Pandurska wierze ci z ta suknia 🙂  u mnie nie bylo takiej mozliwosci.
04 lutego 2011 15:46
No mnie się czerwone zupełnie nie mieszczą w schemat 🙁 A naprawdę wolałabym kupić, skoro już muszę coś kupować, coś w bardziej użytecznym kolorze. Ale se ne da 😉
04 lutego 2011 15:47
a czemu se ne da kolorowych?  😉
04 lutego 2011 15:56
Bo jakoś mi tak bardziej podchodzi "na klasycznie", suknia ecru, ślub kościelny - może ja zatwardziała tradycjonalistka... 😉
04 lutego 2011 16:08
aaa oki 😉  ja tam tez koscielny i se dalo, ale ja to podchodze do tego inaczej  🙂 zawsze lubilam ciekawe dodatki, dlatego wybralam buty, korale i troche inny stroik do wlosow zamiast welonu 🙂
04 lutego 2011 16:39
Jeszcze myślałam o złotych, bo suknia ma złote hafty, ale boję się, że nie-badziewiasto-wyglądających złotych to już wcale nie znajdę.
Bynajmniej 100% tradycyjnie też nie będzie, bo też stroik zamiast welonu, a i zamiast bukieciku... coś innego 🙂
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
04 lutego 2011 19:15
A tam się nie da! Da się, i to nie tylko w butach, ale nawet w czerwonej kiecce na kościelnym być.
rtk super fryzurka. Masz jakieś zdjęcia na których widać ją od tyłu?
04 lutego 2011 20:44
Alez ja nie mówię, że się w ogóle nie da! Tylko że ja sobie umyśliłam ecru i must be! 😉

Ech, ciężkie to życie :p
04 lutego 2011 20:45
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=34.msg884378#msg884378 date=1296846918]
A tam się nie da! Da się, i to nie tylko w butach, ale nawet w czerwonej kiecce na kościelnym być.
[/quote]

moj wtedy przyszly widzial mnie w kolorowej kiecce w kosciele, ale ja jednak wewnatrz chcialam biala (nie nie do konca, bo byla ivory  :hihi🙂.no i mialam biala, ale kolorowe dodatki i piekny kolorowy bukiet  😜 ktory przebil moje oczekiwania i jestem do tej pory w nim zakochana po uszy  😎
Maleństwo jaki masz rozmiar stopy?
04 lutego 2011 21:06
Kajak 😉

38-39
Szkoda🙁
Tak bym Ci moje pożyczyła 😉 Ecru, stabilny nie za wysoki obcas, bardzo wygodne.
Ale moje to rozmiar 35 😁
04 lutego 2011 21:30
kajak? to ja mam zaglowke  😂
A ja tratwę ratunkową do waszych łajb? 😁
Laguna, tak wygląda ta fryzura z tyłu 🙂
Nie na moje stare oczy to zdjęcie 😉

A tak BTW Twój małżonek bardzo mi przypomina znajomego lekarza
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się