Jutro mam spr. z historii, moja wiedza należy do zbioru jednoelementowego, zawierającego liczbę ZERO 😵
O matko, ty to naprawdę masz fioła. 🤔wirek: 😀
Mam jutro prasówkę 😵
nic nie umiem, idę w ogóle jej szukać dopiero 🙄
Dorota Gawryluk urodziła córeczkę . 😁 😅
Mój brat użala się nad książką od chemii . 😁
A ja powtarzałam sobie dzisiaj na sprawdzian z chemii od początku roku... I jednak stwierdziłam, że umiem 💃
a ja właśnie przeczytałam prasówkę którą znalazłam. i wiem że nie nauczę się jej do jutra do 8 lekcji . 🙄
A my w poniedziałek będziemy pisać maturę z polskiego, a po feriach z chemii. Zaczyna się. 😵
Vana niby już mam zrobione to zadanie, ale jutro facet będzie zbierał zeszyty więc muszę mieć dobrze.
W jaki sposób ciało może zyskać energię mechaniczną potencjalną i kinetyczną (wymień po 5 przykładów do każdego) :kwiatek:
Ja mam sprawdzian z chemii w ... piątek za tydzień . 😁
A ! Pierwszoklasiści gim . Wy też macie jakieś testy sprawdzające w drugiej klasie ? 🤔
Bo wymyślili coś podobnego do sprawdzianu III klasisty . :/ W ... drugiej klasie . 😁 Macie coś takiego ? 👀
Ja chodzę do 2 gim i moja klasa i inne 2 pisały jakieś testy z matematyki.Ale mnie wtedy nie było. 😅
Ja pierwszoklasistka gim.
Prestige
ja mam u siebie istne piekło, mam wszystko o czym licealiści nie słyszeli... 🙄 więc pewnie i to się znajdzie.
nightmare - to istna maskra jest . :/
A z czego masz tą prasówkę ? Może pomogę ...? 😀
Ja już znalazłam artykuł i tak zamiast 400słów mam 200 bo bym się nie nauczyła 🙄
w sumie to nie ma co pomagać. 😉
Mojej szkoły nie przebijesz chociaż nie wiem czym. 😵
Jest aż tak źle ?
Żebyś zobaczyła moją babkę od fizyki ... :/ Stara torba . :/ I nauczyć nie umie . Ale mam 4 z fizyki . 😁
U nas mają jakby to powiedzieć, trochę duże wymagania... dwie klasy na rocznik 🙄
po co się głupia tam pchałaś? 🤦
[quote author=Arroch link=topic=30353.msg881071#msg881071 date=1296667930]Jutro mam spr. z historii, moja wiedza należy do zbioru jednoelementowego, zawierającego liczbę ZERO 😵
O matko, ty to naprawdę masz fioła. 🤔wirek: 😀
[/quote]
Eeee tam, tylko troszku 😁
ja poszedłem do szkoły nie złej , nie dobrej , taka akurat . 😉
Ale i tak chcę się do lepszej przenieść , i może z mils będę w szkole . 😁
nightmare - biedna ty , biedna ty ... 😉
Arroch - nie lubisz historii ? 🤔 Ja ją uwielbiam 💘
Ja poszłam niestety do bardzo dobrej szkoły... tak wiem wiem , biedna ja 🙁
Ja chodzę do 2 gim i moja klasa i inne 2 pisały jakieś testy z matematyki.Ale mnie wtedy nie było. 😅
ja też 2 gim i nigdy o czymś takim nie słyszałam 🤔
nightmare, najlepiej tak jak ja mieć w mieście jedną szkołę i nie mieć wyboru 😁
nightmare moja szkoła nie dość, że "hard korowa" to jeszcze pranie mózgu uczniom robią :] plus na dokładkę 90% grona pedagogicznego nie uczy nic, a wymaga niestworzonych rzeczy, albo jak przeczytasz z książki, mówią, że to jest źle 😂
nie miłek , bo to od mojego rocznika wchodzi , więc się ciesz :/ 😁
niemiłek Ja tez się zdziwiła, bo dowiedziałam się dopiero o tym po fakcie dokonanym.
Prestige, ale daliasta miała coś takiego, a jest z mojego rocznika 😉
U nas przyjmują 44 osoby na rocznik (dwie klasy), z czego ubiega się o mniejsce około 200 osób rocznie 🙄
i niby taka elitarna szkoła, jedna z lepszych w wawie, ale materiału się nie da ogarnąć...
przerabiamy rzeczy do liceum... 😵
W sumie to nic dziwnego, bo moja klasa o tych testach dowiedziała się dzień przed testami. 😵
ale to nie jest próbny do III klasisty . 😉
To jest jakiś tam . 😉
A ja już teraz o tym wiem . 😉 😀
U nas przyjmują 44 osoby na rocznik (dwie klasy), z czego ubiega się o mniejsce około 200 osób rocznie 🙄
i niby taka elitarna szkoła, jedna z lepszych w wawie, ale materiału się nie da ogarnąć...
przerabiamy rzeczy do liceum... 😵
taka elitarna i nie mówią Wam, że przerabia się mięso a nie materiał szkolny? 😁
wybacz, polonistka nam zawsze to wypominała i mi zostało :kwiatek:
mówią mówią, przy PRZERABIANIU LEKTUR 😀
niemiłek to było dobre . 😁
haha... niemiłek co teraz przerabiacie na matematyce i chemii ? 😉
daliasta, nie mam pojęcia, dawno mnie w szkole nie było 😎