Stajenny lansometr!

asds   Life goes on...
02 lutego 2011 15:53
[quote author=asds link=topic=45106.msg880634#msg880634 date=1296649939]

Romans j.w. w sytuacji gdy  druga osoba jest tej samej płci - +320

Romans jak j.w. w 1 zdaniu gdy druga strona jest niepelnoletnia i tej samej płci - +350

( Propozyjce 1,2 i 4 z życia wzięte, a więc niestety takie rzeczy się zdarzają)

😵    😂 jak to, naprawde??
+100 za karmienie owsem  😀

[/quote]

Niestety
a jak tylko raz na rajd pojechałam z gpsem, którego nie słuchałam, bo gadał bzdury to się liczy  🤔

no i chyba liczbę czapraków należy podzielić przez liczbę jeżdżonych koni, co?????
Na rajd sie jedzie z mapą 😀
z mapą to chyba z -50 by było....to wszak obciach .
A wrócić z terenu bez konia to ile punktów?

A jazdy po betonie +100 i między ludźmi, żeby podziwiali kolejne +100.
a zabranie konia na spacer ....
przywiązanego do samochodu?
Na rajd sie jedzie z mapą 😀

mapa nie gada, więc trzeba założyć, że nie każdy umie się nią posługiwać.
A wrócić z terenu bez konia to ile punktów?

Odwrotnie - punktacja dla konia: powrót z terenu bez jeźdźca +50  😁
asds   Life goes on...
02 lutego 2011 17:02
to na rajd z GPS zamontowanym między uszami konia? +200

" Za 5m skręć w prawo..."

a gdzie pkt za dojeżdżanie do stajni autem (własnym) z naklejką konia na tylnej klapie oczywiście! :P
mi wyszło +27 - kiepski lanser ze mnie!
sonerek   Nobody's perfect.
02 lutego 2011 17:46
Ze mnie też kiepski lanser xD
I trzeba cos jeszcze dodać za wsiadanie po schodkach 😉
furmanka   zawsze pod górkę...
02 lutego 2011 17:49
Skrzętnie skrywany w domu niczym "ołtarzyk" zbiór nierozpakowanych czapraczków, dereczek i owijeczek , których istnienie udowadnia się zdjęciami, : +50 za sztukę.

Przed każdym wyjazdem w teren sprawdzanie drogi, po której będzie stąpał nasz milusiński, czy aby nie pojawiły się na niej jakieś nierówności. Konieczna fotorelacja . Każde zdjęcie +10
A tak w ogóle jazda w terenie  minus 500, no chyba że foty z lustrzanki, to ok. + 5

furmanka- no też mi się tak z tym terenem widziało
Hej hej, a gdzie lansiarski ogolony koń i lansiarskie wzorki na dupce? 😉
asds   Life goes on...
02 lutego 2011 18:56
Gadanie przez komórke podczas jazdy na koniu + 100

Flo zdobyte za udział w zawodach towarzyskich przywieszone na boksie championa + 100 punktów 😀iabeł:
Duża ilość zdobytych na zawodach pucharów w stajennej gablocie +100
Kastorkowa   Szałas na hałas
02 lutego 2011 20:09
mam 27 punktów
Wypasiona tabliczka na boksie +50
Dodatkowo boks oklejony rysunkami wielbicielek +50
Zawieszanie na kratach od boksu i pochodnych (a w zasadzie montowanie na stałe :P): ochraniaczy, rozwiniętych owijek, 10 uwiązów, lonży, 20 czapraków, 4 par kaloszy (na jazdę, padokowe w 2 kolorach, z futerkiem, bez futerka itp.), 20 derek (zimowa, padokowa, stajenna, polarowa, przejściowa, z kapturem, bez, treningowa, siatkowa itd.) torby z środkami i suplementami (koniecznie tak, żeby było widać etykietki) +20
Ja też chcę wymyślać grę!

" GRA LANSU "

* Sesja z jazdy bez kasku w okularach przeciwsłonecznych- + 100 punktów lansu

* Koń wygolony pod pachami tak jak Chorałson http://www.photoblog.pl/naturalsi/86138725/akrobata.html + 50 punktów lansu

* Stępowanie po ścianie jak inni galopują + 35 punktów lansu

* Zbieranie kup po sobie na hali - 60 punktów lansu

* Zdjęcia z jazdy, koniecznie lustrzankowe + 20 punktów lansu

* Kantarek sznurkowy marki PODKOWA + 5 punktów lansu do każdego halterka

* Jazda na hali bez wyjącego radia -40 punktów lansu

To taki żart oczywiście  🏇!
Pozdrawiam tych, których też to bawi  💃.
vissenna   Turecki niewolnik
02 lutego 2011 20:37
Pinesska to chyba oczywiste, że pisząc ten wątek miałam Ciebie stale przed oczami, nie?  😀iabeł: 😁

proponuję od razu za pisanie bzdur o swoich umiejętnościach jeździeckim na forum +400 pkt!  😀iabeł:
No i przepadłam po takiej punktacji! Pinesska wzięła odwet i się nade mną pastwi  🙁 😂

Wiem, że ten wątek jest głupi ale uznałam, że temat ma potencjał, choć faktycznie może do jakiegoś działu rozrywkowego. Po północy moje moce obliczeniowe gwałtownie spadają, wybaczcie.

A potencjał wątku został rozwinięty - oplułam monitor colą czytając o punktacji za seks  🤣

Masz rację, może miałam mylne wrażenie czytając to. Nie sądziłam po prostu, że masz takie problemy  🙄
Uważam, ze zajmujecie się nieważnymi drobiazgami.  😎
Takie +1000 powinno być za posiadanie zawodnika do własnych koni ("personalnie" lub na etat, na umowę o dzieło, hmm... może 500?) A drugie +1000 za wymóg dla zawodnika jazdy w kasku/kamizelce (gdy właścicielka nie musi), i w krótszych ostrogach (to już zupełnie wymyśliłam, ale nieprawdopodobne nie jest). A za koniowóz na 10+ koni, to ile?
A może zależnie od proporcji między częścią "mieszkalną" a końską?
aha, jak już jestem Królową Lansu to Like A Boss!!!  😎
Pinneska chyba nie jesteś,bo halo mnie zabiła pierwszą częścią postu.
vissenna   Turecki niewolnik
02 lutego 2011 21:51
halo no jasne, że za część mieszkalną są ekstra punkty. I kolejne za chromowane wykończenia i skóry  😁

Pinesska siedzę pod stajnią z kajecikiem i każdemu skrupulatnie wyliczam punkty. Na razie ja prowadzę! HA!  🤣
salto piccolo, wiesz, ale jakby tak dawać ujemne za przejechane wysokie konkursy :/
zresztą... masz -3000 za zajmowanie się końmi w ogóle (artystom nie wypada)

Zresztą - to nadal drobiazgi. Poważny lans to stajnia na... 50? koni. Oraz wydatki rzędu kilkudziesięciu tysięcy miesięcznie (no za dochodową stajnię - oczywiście pokaźne minusy - casus Wokulskiego :/)

No i znowu to wszystko takie przyziemne! nie ma mowy o żadnym lansie bez marmurowych żłobów i złotych (ze złota) okuć w stajni! A! do każdego konia stajenny z wachlarzem z piór  💃

I trzeba cos jeszcze dodać za wsiadanie po schodkach 😉

... odwalcie się od schodków!!! Nie mam więzadła w lewym kolanie ni chu...a nie wsiądę z ziemi bo mi się kolano do tyłu zegnie 😂
Za to za jazdę z "kalekim kolanem" i jazdę w gipsie (ze złamaną ręka, nogą) conajmniej +200!!! - (mam zaliczone, heheh, wieśniara- lansaira jrstem)
ekhem..😉

-Za futerka przy kaloszkach, napierśnikach i nachrapnikach - te potrzebne i nie - +20pkt
-solarium po każdej jeździe +10 pkt

-za codziennie świeży biały czaprak i owijki i białą koszulkę polo(w lecie)  +50

Ech, wyszło że jestem, i to dość sporo na plusie ;P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się