Bywa? Przez 18 lat? Mam tego dość.
siedzę sobie i zastanawiam się, którego konia wziąć na spacer... chyba padnie na Dwupak 👀
Na szczęście mam teraz ferie ... Właśnie , kto ma teraz ferie ? 🙂
[quote author=EwuśCa link=topic=30353.msg879300#msg879300 date=1296568296]
U nas jest taki suuper nauczyciel z angielskiego . Chwała Bogu , że nie mam z nim lekcji . 🙇
Daje pełno zdań do pisania. Jakby tak to zbierać, to dużo by było makulatury.
Potrafi przez pół lekcji trzymać jedną osobę przy tablicy, chociaż ona według niego nic, a nic nie potrafi.
I cały czas : "O! ta tutaj pani się zgłasza. prosze bardzo." chociaż nikt do odpowiedzi chętny nie jest . 😁
U nas jest taki od Polaka . I mnie uczy..
[/quote]
A jesteś w gim? Ja w gimnazjum na polskim cały czas pisałam wypracowania na ocenę, ale za to w liceum nie mam z tym problemów 😉
dziewczyny co z Torwarem? 25-27.03 😀
Ja któregoś z tych dni będę na 100% 😉
ja będę na 90% z przyjaciółką i chyba xxflygirlxx też jedzie z nami 🙂 13 dni do ferii 😅 🤔wirek:
my powinniśmy być w sobotę i niedzielę, na noc zostajemy w Wawie 😉
o kurde, muszę konie lecieć z padoku ściągnąć, bo ciemno jak w...
No, fajnie by było. Jeszcze dam znać. 😉
xxflygirlxx- a gdzie byśmy wtdey spały . ? xd
Kruvcia ja mam 😅 Gdzie mieszkasz?
Powróciłam 😅 Może nie z hukiem, ale za to z ciepniętym tyłkiem od siedzenia na baczność w samolocie, no i z zaburzeniem błędnika - ciągle mi się wydaje, że wszystko się kołysze 😁
Jutro do szkoły 😕 ale w związku z tym, że jestem kompletnie nieprzygotowana ze wszystkiego, idę tylko na matmę na 14,45 😁
ja bym bardzo chciała lecieć samolotem, ale jednak mam lęk że się coś zepsuje itd. 😁
Florcik na dworcu. 😁 A tak na serio to jeśli Torwar jest w Warszawie (a jest? 😀) to mam tam ciocie i wujka. 😎
Hej 😉
ogarnijcie co ja musze robić w szkole 😀
lubie decoupage !
xxflygirlxx, i jak, mama już się nie denerwuje?Od rana trochę czasu mineło: )
Widziałam ja dzisiaj krótko, ale co z tego, że teraz się nie denerwuje jak sobie przypomni od razu jak ją mój ba\rat zdenerwuje, bo wtedy się na mnie wyżywa zawsze.
nightmare nie robiłam nigdy, ale słyszałam.I wgl. fajnie to wygląda.
A możesz tak w skrócie powiedzieć jak to się robi ? :kwiatek:
Florcik na dworcu. 😁 A tak na serio to jeśli Torwar jest w Warszawie (a jest? 😀) to mam tam ciocie i wujka. 😎
tylko ciekawe czy by chcieli przenocować szalone nastolatki 😁
daliasta
polega to na przyklejaniu do danego przedmiotu serwetek w celu dekoracji 😉
robi się to tak:
Rozwadniasz klej wikol 1/1 z wodą. Wycinasz z serwetki bardzo dokładnie dany kształt a później oddzielasz wszystkie warstwy serwetki aż to takiej cieniutkiej. I przyklejasz, bardzo dokładnie,tak by wikol nie wyszedł za obręb serwetki. SMARUJESZ PO (w tym wypadku) DONICZCE a nie serwetce 😉 następnie lakiej aby utrwalić.
to tak w skrócie. 🤣
nightmare u nas w szkole kółko chyba z tego.Ale i tak nie mam czasu.
Ale fajnie to wygląda. 😀
xxflygirlxx, Florcik, my pewnie będziemy nocować w hotelu albo motelu 😉
daliasta, u nas też jest kółko i zajęcia w Domu Kultury, szkoda że nie mam czasu żeby się zapisać 🙁
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg879785#msg879785 date=1296589962]
xxflygirlxx, Florcik, my pewnie będziemy nocować w hotelu albo motelu 😉
daliasta, u nas też jest kółko i zajęcia w Domu Kultury, szkoda że nie mam czasu żeby się zapisać 🙁
[/quote]
oo to może razem jakoś się zgramy ? Ale to jeszcze prawie 2 miesiace . 🙂
Florcik, byłoby fajnie, bo mój tata chrapie i z nim nie wytrzymam 😂
No właśnie, dlatego ja nic pewnego nie mówię, bo z moją mamą różnie bywa.
niemiłek ja własnie tez nie mam czasu. My koniarze nigdy czasu nie mamy dla innych przyjemności. 😂
Arroch witaj z powrotem i zarzucaj zdjęciami! 😅
Ale będziecie miały na tym Torwarze wielkie spotkańsko 😎
daliasta, a kiedy zaczyna brakować czasu nawet na konie to jest już bardzo źle 😁