equi.dream no właśnie tylko stripe-iny mnie interesują. Chyba skuszę się na tego brandy jeśli jeszcze gdzieś znajdę 🙄
wątek zamknięty
cotton vs 😍 mam i jest absolutnie piekny! 🏇
W 100% popieram! Dziś do mnie przyszedł i zakochałam się! 😍
Co do kroju... VS, nie ma opcji żeby było inaczej, łezki są okropne 😀iabeł:
wątek zamknięty
Informuję że właśnie przyszła do mnie paczka od Agi 😉
Disco,Sei,Arimona - proszę o kontakt na PW :kwiatek:
i żeby nie było 🚫 disco - bierz białe kaloszki 😉
wątek zamknięty
Dzięki dziewcztny, mi też się baardzo podoba 😜
disco białe!
wątek zamknięty
disco - bezapelacyjnie , bierz białe ! 😀
wątek zamknięty
dziękuje za odzew 😀
Milusia, widzę że jesteś następnym ogniwem łańcuszka pokusy 🙂 mnie zainspirowała Edytka. Zgarnęłam ponoć ostatnią sztukę z koniesklep.pl, ale zapytaj jeszcze w patataju 🙂
wątek zamknięty
disco dzięki :kwiatek: , i bierz białe kaloszki !!
wątek zamknięty
TADAM! 🏇
Mam informację o nowych kolekcjach Eskadrona (źródło pewne na 90%):
Pierwsza linia to błękit/żółty/granat w odcieniu royal blue
Druga: brąz/fiolet/...
Postaram się o jakieś foty jak najszybciej.
wątek zamknięty
Żółty! 😅
reszta mnie nie rusza, poza tym mam postanowienie: max 1 czaprak/komplet z kolekcji 😀
wątek zamknięty
mnie zainspirowała Edytka.
🤣 szokmolowy wirus opanował forum. Ja się zaraziłam od Caroline i przekazuję dalej 😂
Vissenna bomba! 😜 chyba czas zacząć oszczędzać na te żółcie i brazy 🏇
wątek zamknięty
visenna żółty i błękitny 😍 ale ja też tylko jeden, koniec szmat-chcę więcej przeznaczyć na treningi i paszę 😉
wątek zamknięty
a mnie jakoś taka wizja nowej kolekcji nie satysfakcjonuje.. 🤔
wątek zamknięty
O nie! W mojej szafie pojawi się kolejny granat i kolejny fiolet 😵 Może brąz jak będzie ładny. A ja chciałam jakieś nowe kolory 🤔wirek:
Potrzebuje ze dwie szmaty do ciurania... Może jeszcze uda się nabyć hazelową Ankę, tylko kasy brak na razie 🍴
wątek zamknięty
mnie też nie. :/ ale coś pewnie kupię 😀iabeł:
wątek zamknięty
Czyżby moje marzenia się spełniły? 😀iabeł:
wątek zamknięty
o mnie tez to nie satysfakcjonuje 😵 do siwego tak średnio a fioletów mam już pełno ... 😁 wreszcie zaoszczędzę 🙂
wątek zamknięty
ach, trzeba to zobaczyc, ale jakoś mnie nie przkonały te kolory do siebie, zobaczymy jak brillanty i dralony będą wyglądały, to najbardziej mnie interesuje ;d
wątek zamknięty
vissenna, koniecznie więcej info 🙂 tak po spisie kolorów to na razie żaden szał 😉
wątek zamknięty
hm, przez to że ten brąz w jednej i żółty w drugiej trochę gryźć będzie ... ale też jestem ciekawa dralonów i brillantów 😁
wątek zamknięty
Ja nauczona doświadczeniem poczekam aż zobaczę kolory "na żywo" bo jak zobaczyłam zdjęcia nici violet to stwierdziłam "fe".
A potem przyszła paczka z Eskadrona i kolor zaczął za mną chodzić i przez Wasze namowy Łaciaty lansi się obecnie w milce 😀
wątek zamknięty
dostanę jeszcze gdzieś brillanta lightblue i green full dl?
wątek zamknięty
Co sądzicie o eskadronie chill na rudym ?
wątek zamknięty
Błagam Was, na każdą poprzednią kolekcję mówiliście bezzszał, a teraz to gorączka 😉
nightmare zależy jaki rudy, w galerii są zdjęcia rudziaków w chili...
wątek zamknięty
nightmare rudy + czerwień w ogóle mi się nie podoba 😉 wyjątkiem jest scartlet red 😍
Felinka pamietam zapowiedzi obecnych 😉 a teraz nic dostać nie można. Mnie cieszy wstepnie błękit, bo lightblue był pościelowy-nie podobał mi się na zywo-w katalogu piękny. Marzy mi się błękit a'la aqua, mam nadzieję, że to będzie coś w ten deseń
wątek zamknięty
equi przeciez lightblue to właśnie jest bardzo zbliżony do aqua..
wątek zamknięty
akzzi ma racje lightblue to podroba aquy 😉
a ja jestem ciekawa tych kolekcji moga byc naprawde ładne... oby nie 😵
wątek zamknięty
Chciałam się zapytać, czy ceny sprzętu eskadron mogą być droższe jeśli jest wyższy vat i o ile?
wątek zamknięty
nie powiem o ile, ale na pewno narzuty są wielkie! pamiętacie
siodlarnię? cottony z najnowszej kolekcji 58 zł.
wątek zamknięty