Końska rewia mody cz. V (2011)

Livia   ...z innego świata
31 stycznia 2011 11:10
Ja też już jestem strasznie ciekawa, co też będzie - i w Ankach, i w Eskadronie 🙂
wątek zamknięty
Ja też już czekam na nowe kolekcje, wszystkie jagodowe rzeczy są moje  😎
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
31 stycznia 2011 12:14
Ja też już jestem strasznie ciekawa, co też będzie - i w Ankach, i w Eskadronie 🙂

mnie jeszcze Euro-star ciekawi, bo zimowa kolekcja w ogole nie zachwyciła i nie znalazłam w niej nic dla siebie.

a Szokmol na lato '11 trochę mnie zawiódł
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
31 stycznia 2011 12:14
Edytka, mozesz wstawic link do szokmola?
wątek zamknięty
31 stycznia 2011 12:22
http://www.schockemoehle-sports.com/
i zdjęcia poszczególnych produktów http://www.schockemoehle-sports.com/nk_reiter

za kilka dni pewno wrzucą katalog w pdf na stronę
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
31 stycznia 2011 12:26
granatowy  😵

Liczę na coś ciekawego z  Euro-stara  🏇
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
31 stycznia 2011 12:29
Edytka, poki co nie ma szalu, zobaczymy jak wrzuca wszystko. na razie podobaja mi sie tylko polowki...
wątek zamknięty
31 stycznia 2011 12:31
granatowy  😵

no właśnie.
granat i malina były w zimowej kolekcji.
teraz jest granat i jasny róż- zbytnio się nie wysilili. ale może to i dobrze?  😁
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
31 stycznia 2011 12:33
ale może to i dobrze?  😁

dobrze dla portfela 😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
31 stycznia 2011 12:34
a ja nie jestem ciekawa 🙂
nie kupie ani jednej rzeczy z nowej kolekcji 🙂
mam juz wystarczajaca ilosc szmat i wiecej nie jest mi potrzebne 🙂
wątek zamknięty
Z różnych źródeł wiem że euro star będzie piękny, bynajmniej dla mnie. Wolę nie widzieć chyba nic  😵
wątek zamknięty
rudazaraza   Bo rude jest piękne.
31 stycznia 2011 12:44
moja kolekcja jest narazie jeszcze nie aż tak okazała więc pewnie sie na jakiś czaprak skusze 🏇
wątek zamknięty
Presja z pewnych źródeł wiem, że będzie prze prze piękny 😉 Generalnie jakiś czas temu postanowiłam, że Eskadrona więcej nie kupię, bo stosunek jakości do ceny jest marny. I popełniłam.... pół kolekcji navy/green  🤦 bicolor na żywo jest piękny  😍
wątek zamknięty
31 stycznia 2011 12:57
ej, zdradźcie coś więcej  🤬
jakie kolory pojawią się w ES?

dobrze dla portfela 😉

dokładnie to miałam na myśli 😀

edit. literówki
wątek zamknięty
Edytka jeszcze kilka dni 😀 Zdradzę tylko, że będą m.in turkusy i szaroście
wątek zamknięty
Edytka jeszcze kilka dni 😀 Zdradzę tylko, że będą m.in turkusy i szaroście

tylko nie turkusy! 
bo teraz już się nie powstrzymam! 😵
wątek zamknięty
Hmm ten Szokomol całkiem całkiem tylko to ogromne przeszycie... 🤔 Słyszałam że w nowej ESowej kolekcji będzie granat i szary co bardzo by mi odpowiadało, tylko mój portfel jest innego zdania  😁
wątek zamknięty
będą turkusy i będą piękne  😀iabeł: co do nowej ESowej to w każdej ostatnio jest granat i szary, także bezszał
wątek zamknięty
Doszło moje cudo  😍 jeszcze tylko czekam na lavendera  🏇

edit: owijki są od slate dlatego całkiem nie pasuje kolorystycznie
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
31 stycznia 2011 14:43
turkusy i szaroście

Umarłam. A jeszcze krzyczy na mnie dwoje innych esów i kantar esa... ze względu na jakość i elegancję.  😜 Boże, dopomóż.

btw, http://www.schockemoehle-sports.com/node/6140 ta torba, polówka i ogólnie szokmolowy granat jest dla mnie obłędny, a w szafie same granaty i niebieskości, nudą wieje na kilometr...
wątek zamknięty
ja dopiero poluje na swój granat idealny, tego wymarzonego nigdzie już nie mogę dostać, pozostaje czekać na następne kolekcje. Odliczamy do spogi 😉
wątek zamknięty
a ja pokazałam dzisiaj mojej mamie zdjęcia Waszych pokażnych kolekcji i teraz już nie uważa, że jestem dziwna bo planuję 5 czaprak🙂
wątek zamknięty
Moja mama powiedziała żebym szybko zaczęła się leczyć, bo może jeszcze nie jest za późno  😁
Zairka pożyjemy zobaczymy  😀iabeł:
Ja mam nadzieję, że nie zbankrutuje...
wątek zamknięty
Magdzior to dopiero jesteś na pierwszym etapie tej strasznej dla portfela ale jakże przyjemnej dla oka choroby 😎 I jeszcze dużo przed Tobą :kwiatek:
wątek zamknięty
Gniady w :
Cotton chilli z Maritim

Derka Deepblue-Nougat, Cotton sr Gelb-Toffe i owijki Fair play Banana (?)
wątek zamknięty
barnabik oj pewnie tak, ale ja mam ścisły analityczny umysł i jednak nawet jak mi się coś podoba to dziesięć razy przemyślę czy i na co mi sie przyda tak więc jakaś gigantyczna kolekcja mi nie grozi🙂 Ale jeszcze kilka nowych kolorów nie zaszkodzi🙂
wątek zamknięty