Zairka niestety owijki są marki "owijki" więc ich jakość jest strasznie kiepska i trudno to jakoś sensownie zawinąć. Ale w sumie dobrze, że nie wzięłam oryginalnych owijek, bo mi się też nie podoba takie połączenie kolorów. Violet nie brałam, bo bałam się, że przesadzę, spróbuję jeszcze założyć owijki creme...
to pierwsze wlasnie chyba, ale nie jestem pewna. na wszelki wypadek ulinkuję je w poście wyżej, by koleżanki się nei czepiały ze ich zdjęc używam. z tym fioletowym to sie chyba pospieszylam jednak:P ale ten dralon mnie urzekł, najpierw zrobiłam poźniej msylalam.
to drugie to chyba zdjecie kolekcji? 5 dni do spogi, to się przekonamy.
jeśli to jest nowa kolekcja eskadrona, to jestem baaardzo szczęśliwa bo NIC mi się nie podoba 😅 Proszę, żeby tylko ANKY nie wynalazło jakiś ładnych kolorów 🙇 🍴
Po chwilowym przyglądaniu się na polopad bicolor niebieski stwierdzam, że jest ładny. Ewentualnie ten mocno niebieski cotton, reszta to jakas masakra :hih:
Mi się na dobrą sprawę podoba tylko ten jasnożółty brillant, cotton w kolorze intensywniejszej żółci (a'la lemon) i derka w romby. Nie mam odczuć takich jak kilka miesięcy temu kiedy wychodziła jesienno zimowa kolekcja 🙂