Końska rewia mody cz. V (2011)

Anderia   Całe życie gniade
28 stycznia 2011 18:18
Dzięki wielkie za info  :kwiatek:
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
28 stycznia 2011 18:20
Kodusiowata   proszę 😉

edit;
przekręciłam nicka  :kwiatek:
wątek zamknięty
juliadna, jeszcze nie, ale rozmawiałam już z koleżanką i sprzeda (za co jej strasznie dziękuję  :kwiatek:  :kwiatek:  )

ciąg dalszy
Anka czekoladka

Eskadron green + owijki green

i druga wersja z owijkami granatowymi

ale green wyszedł jak nie green niestety  🙄
wątek zamknięty
green jak nie green - ale z owijkami green bosko 😜
wątek zamknięty
28 stycznia 2011 18:25
Fantazja  szkoda że kolory trochę przekłamane u greena  ale mi isę podoba , w czekoladzce tak trochę mdło , może dlatego że w zimowym sierściuchu
wątek zamknięty
28 stycznia 2011 18:26
juliadna jestem przez O  🙂
Fantazja łoł, ale prześwietlony ten green, sama go mam i wiem jaki rzeczywiście jest... ale niemniej jednak bardzo ładnie gniadej 😜
wątek zamknięty
Kupiłam właśnie dralona lavender stone  🤔
wątek zamknięty
28 stycznia 2011 18:33
tego z ogłoszeni od natt ?  No i dobrze bo piękny 😀
wątek zamknięty
No i dobrze Alice, że go kupiłaś, bo mnie kusił  😉 a tak mam juz spokoj z sumieniem  😀iabeł:
wątek zamknięty
Tak  😅
Przez rok na niego polowałam, wertowałam niemiecki ebay, a tam nie dośc, że ceny kosmiczne, ogromny popyt i ciężko przebić aukcję, to jeszcze żadnych Mek.

A tu nagle w ogłoszeniach nie dośc, że Mka to jeszcze z mojego miasta. Jestem ciągle w szoku  😲
I w takiej sytuacji koniec z zakupami na ten rok  😁
wątek zamknięty
28 stycznia 2011 18:42
I w takiej sytuacji koniec z zakupami na ten rok
Jaaaasne, też to sobie obiecywałam  😁
wątek zamknięty
Alice, chyba chciałas powiedziec na ten miesiąc  😁
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
28 stycznia 2011 18:44
Fantazja - w ance czekoladowej będzie dużo większy szał latem !
Komplet green mi się podoba ale też fajniej będzie w letniej sierści .. brillant marone absolutny obłęd ..

I oficjalnie zbieram sobie kasę na billanta marone oraz jeśli się nie zormyślę to na brillanta lightblue i green na gniadą bo w letniej sierści będzie obłęd!

I jak już kobył będzie na miejscu (jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to prawdopodobnie będzie wielkie wietrzenie szafy  😀iabeł🙂.
wątek zamknięty
28 stycznia 2011 18:44
ja też byłam w szoku , bo zawsze mi było żal kupić za tyle kasy dralona a tu nagle , dralona lavender w ogłoszeniach i już skreślony sprzedany ale i tak udało mi się go kupić <3  i byłam w szoku że wydałam tyle kasy ;pp i później jeszcze jeden dralon i drugi  - poluje jeszcze na jednego i koniec inne mnie nie kuszą na tyle aby je kupić
wątek zamknięty
Nie, ja nie jestem takim strasznym szmatoholikiem😉 Rzadko kupuję coś z nowych kolekcji. Od czasu do czasu jedynie jakąs rzecz mi sie uda z ogłoszeń złapać, ale to wcale nie jest często😉

Teraz sama się boję tego co zrobiłam  👀 Nie mam jeszcze żadnego dralona, bo kto widział tyle kasy wydawac na derkę?  🤬 No, ale na punkcie tego mam świra od dawna no i po roku poszukiwań nie mogłam przepuścić takiej okazji😉
wątek zamknięty
A ja sobie upolowałam stripe ina z owijkami delft/popiel (mam nadzieje, ze będzie pasowac do białasa i rudego) no i cotton lavender jest juz u mojej siostry w domu i chyba czuje się juz spelniona...
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
28 stycznia 2011 19:06
chilli, mnie się w roście mega podoba 🙂 (bo to rost na tym słonecznym zdjęciu, tak?)
na wcześniejszych podoba mi się w chilli. zarówne rude jak i gniade. iceblue w ogóle do mnie nie trafia. ale to z całokształtu. taki majtkowy. ja mam inny gust niż większość ludzi tu bo np. gelb-toffee to dla mnie straszny bezszał a inni się zabijają  😁

dziewczyny miałam brać dla rudego kantar z equishopu o ten, ale widziałam w ogłoszeniach u precelka to. co robić? lubię rude w brązowych kantarach chociaż ten petrolowy mnie absolutnie nie powala. a szarości kocham. tylko szkoda mi go bedzie na padok bo mój koń to 'świnia'  😵 😂
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
28 stycznia 2011 19:07
sei - bierz ten z Equishopu ładniejszy 😉
wątek zamknięty
Petrol zdecydowanie ładniejszy😉
wątek zamknięty
28 stycznia 2011 19:10
sei ten szary mi kompletnie nie leży, bierz tego z choco-petrol! 😜
wątek zamknięty
Fantazja pięknie w green

chilli2
w ice blue fajnie,ale czerwony do kasztana to zdecydowanie nie jest dobre połączenie
wątek zamknięty
Marone Prze-pię-kny....

A ja dla odmiany od tych wszystkich zachwytów nad bielami wygrzebałam Drania w Rosie 🙂
wątek zamknięty
piekna ta rosa!
widze ze woije HH, super pasuja
wątek zamknięty
28 stycznia 2011 19:22
no dobra... a jak w nowej kolekcji bedzie ładniejszy braz?  😂

brillant green piękny swoją drogą 🙂

nie mogę się doczekać żeby pomiętosić cottona exclusive. musze zobaczyc czy sa warte swojej ceny. bo kusza mnie kolejne ale jak to ja. powyzej 100 zł za czaprak - marudzę  🤔wirek:

kto ma jeszcze rude w jakiś fajnych kolorach do pokazania?
wątek zamknięty
sei tak ten słoneczny to rost🙂
co do kantarka bierz petrola 100 razy ładniejszy 😍 ( sama nad nim rozmyślam )
forta jak kupowałam to też nie byłam przekonana, w sumie nawet byłam pewna że prawdopodobnie bedzie nie fajnie, ale jak zarzuciłam to zmieniłam zdanie - ale wszystko kwestia gustu🙂
wątek zamknięty
sei, jutro będzie rudy w marone, a green śliczny
Forta, dzięki
Anaa, ładnie, Wam to każdy kolor pasuje
Medziiik, myślę że we wszystkich kompletach będzie lepiej latem
kodusiowata, juliadna, chilli2, ale powiem że ten green okazał się bardzo intensywnym kolorem, szczególnie z owijkami green
wątek zamknięty
minerwa, - tak, HH 🙂
Fantazja, ja tam uwielbiam moje brązo - beżo - róże 😉 dzięki!
wątek zamknięty
28 stycznia 2011 19:36
Fantazja, w takim razie czekam 🙂 marone (szczególnie brillant) szalenie mi się podoba! i ja uważam że na rude szał  😍
wątek zamknięty
Anaa, wrzucaj go galerii bo piękne zdjęcie  😀
sei ja też uważam że będzie szał  😜
wątek zamknięty
28 stycznia 2011 19:40
sei a ty nie masz cottona marone przypadkiem?  😎
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.