Moja znajoma ma skórzanką Isabelkę kupiła od handlarza, tak przypadkowo bo potrzebowała ujeźdzeniówki żeby czasem sobie
jakies urozmaicenie od skoków zrobić. Dała 2 tyś zł. za używkę ale w bdb stanie. Teraz nie oddała by go za żadne skarby świata.
Nachwalić się jej nie może. No i oczywiście używa go częściej niż skokowego 🤣
Jaka to marka siodła uj - Knight Rider ? Czy ktoś zna/używał ?
edit🤔ama sobie odpowiedziałam na pytanie,a dla zainteresowanych odpowiedzią (niemieckojęzycznych) daję link,gdzie można trochę poczytać na temat tej marki
[[a]]http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.reitforum.de%2Feure-erfahrungen-mit-dem-sattel-knight-rider-78613.html&ei=YXxCTZCeIMWYhQfT3pnbAQ&usg=AFQjCNF-fc4blqNK3G9rpUEAdJOHwvZ-8g[[a]]
Znajoma pyta mnie o siodło Jaguar XKC. Ktoś coś wie? Usadzające? Pomagające? Głębokie?
Czy siedział ktoś w Passierze Lenox? Czy dobrze trzyma?
Znajoma pyta mnie o siodło Jaguar XKC. Ktoś coś wie? Usadzające? Pomagające? Głębokie?
Czy mnie usadzało czy cokolwiek innego to nie pamiętam (byłam przejęta bo mnie znajomy posadził na "groźnego ogra" co bym mu go spacerowała pomiędzy przejazdami, siodło było na mnie mega za duże)... ale po 40 minutach tej przyjemności jak zsiadłam to mnie dupa bolała jakbym co najmniej saneczkarstwo na desce z gwoździami uprawiała.
jak zsiadłam to mnie dupa bolała jakbym co najmniej saneczkarstwo na desce z gwoździami uprawiała.
Aleś mnie rozbawiła tym porównaniem hehe 😂
ło matko, to się znajoma nie ucieszy - wynalazła takie cudo i się zastanawia...
Miał ktoś do czynienia z kieffer action? Ile może kosztowac takie siodło?
Miał ktoś do czynienia z kieffer action? Ile może kosztowac takie siodło?
Ja to siodło mam - leci priv
ło matko, to się znajoma nie ucieszy - wynalazła takie cudo i się zastanawia...
Ale to było dawno, gdy ja tylko z tyłkiem w górze w skokówce jeździłam głównie - więc nie jestem w pełni wiarygodna. Jak znajoma ma możliwość to niech obmaca.
A tego siodła ktoś z Poznania przypadkiem nie sprzedaje?
nie wiem, to ponoć jakiś sklep z używanymi
Miał ktoś z was styczność z siodłem Kentaur Young Dressage K. ? Szukam siodła z małym siedziskiem i szerokim rozstawem. Jak wypada w Kentaurach rozmiarówka? Jak można porównać ich łęk 5?
podpinam się pod pytanie o kentaury ujeżdżeniowe, przymierzam się sama, niekoniecznie do tego modelu. Jak w ogóle z przymiarkami z horsehause ? Ktoś u nich zamawiał ?
Wiesz co, znajoma ostatnio rozmawiała z norvivą. Nie robili problemu z przyjazdem do Wrocławia, przywieźli co chciała. Może z nimi pogadaj.
Gdzie w Polsce można kupić siodła County? :kwiatek:
Jak chcesz nowe, to najszybciej sie skontaktujesz z przedstawicielem County w Niemczech, przy kosztach nowego siodla pojechanie po nie do Niemiec to pikus. Nie wiem, czy ktos sciaga uzywane siodla County do Polski, chyba Lostak miala (ma?) County, pogadaj z nia.
Kupić County w Polsce to wyzwanie jakich mało 🙁 w wielkim skrócie masakra - a sama poszukuje po sprzedaży poprzedniego i od września ani jednego ogłoszenia nie widziałam ...
dziewczyny czasami u Byczek trafia sie county, odezwijcie sie do Niej na pw moze akurat cos ma!
Dzięki :kwiatek: Na razie tak się wstępnie orientuję, czy gdzieś ewentualnie można je dostać i widzę, że jest z tym problem ;/ Chcę kupować jakoś w czerwcu i niestety zakochałam się w County Competitor koleżanki, to siodło jest mega 😜
Kujka byczek miała jedno CC ale niestety nie nasz size poza tym sama przyznała że kiepsko wyjeżdżone 🙁
Natomiast na aktualnie uzytkowanego Prestige'a plecy mojego konia już szykują wyrok, więc pewnie będę musiała zintensyfikować poszukiwania. Mojego CC nie mogę odżałować bo to naprawdę genialne siodło (Prestige mogą się przy nim schować).
Wiesz co, widziałam jedno CC w firmie Logos.
County Competitor czy to siodło jest dla długonożnych czy dla liliputów?
epk a maja jakąś stronę?? pamiętam, że jeszcze jakiś czas temu wystawiali siodła na Allegro 👀
luizka10, ten model CC w ktorym ja siedzialam raczej nie nadawal sie dla liliputa.
Ten, w którym ja jeździłam też raczej nie, ale wiem, że robią trzy długości trybinki, ale nie wiem, w którym jeździłam, pewnie w jakimś standardzie 🤔 Jak szukałam to właśnie dużo jest w archiwum Allegro, czyli ktoś tam jednak sprzedawał/ sprzedaje te siodła, cóż trzeba polować 😵
www.logos-zg.comTu masz stronę, w budowie jeszcze. Na tej samej stronie moja koleżanka wypatrzyła Jaguara, o którego pytałam wcześniej.
znajoma swego czasu kupiła cc w ihaha
Witam, trochę z rozpędu założyłam nowy wątek, siodło ujezdzeniowe a jazda w terenie. A tu proszę jest cały wątek dotyczący ujeżdzeniówek. Zatem zwracam sie z pytaniem do użytkowników tych siodeł, jak sprawdzaja sie one w terenie? Pytam, bo mam mozliwosć okazyjnie kupić siodełko Zaldi New Kent, a ja sama jestem raczej fanką leśnych przejażdzek. Koleżanka ma siodełko ujeżdzeniowe, które głównie uzytkuje na jazdach w terenie. Wg jej opinii jest ok, nie odczuwa dyskomfortu. Ja jednak mam małe wątpliwosci. Pozdrawiam
Czy rozmiary tybinek są jakos oznaczone? 😲
Endurka moje też było z ihaha
Czy ktoś może słyszał o siodle Rocky vz ? 👀 Albo w nim jeździł ?
Będę mega wdzięczna za jakieś info, bo nie mogę znaleźć żadnej informacji na jego temat, mam możliwość kupna a wygląda całkiem, całkiem 😉