a ja sie chyba zdecydowuje na fire-red w pierwszej kolejności a lemona odłoże na następny raz... i tak. brązy są super. kocham brązy. tylko ciągle brak mi tego idealnego...
sei co ty z tym fire redem, bierz chilli! To jest naprawdę super kolorek! 🙂 kadusiowata hahaha i tak się niewinnie zaczyna szmatocholizm ;p Czy ja wiem czy zaczyna, szmatoholiczką jestem już od roku - ale dopiero jak wyszły kolekcje na jesień/zimę 2010 to mi odbiło i zaczęło się to rozrastać 🤔wirek: edit: Sorry za dwa posty jeden pod drugim, byłam swięcie przekonana że włączyłam edycję, a tu niespodzianka! Serio, coś mi ostatnio re-volta odmawia posłuszeństwa... edytuj posty 😤
nie tobie jednej. wiecznie mi sie tnie. czekam az pewnego razu bedzie 10 moich identycznych postow jeden pod drugim 🤬
fire-red mi sie podoba bo jest ciemniejszy. wiec przejawiam nadzieje ze na rudym bedzie lepiej. bo jednak kontrast musi jakis tam byc... no i te exclusivy sa lepsze jakosciowo tak? ten lemon jakos beznadziejnie zostal sfocony przez klawunde. na pewno na zywo bedzie much better. tylko mam ochote na czerwien 😜
Hello! I'm (once again) from the german sides www.reitforum.de and from www.pferdetrends.jimdo.com and I beg you all to DON'T copy the pics from these sides. Some users don't want their pics on other sides. They are very angry and they will get an advocate if you don't delete or link the pictures! I hope so that you all understand us! Greetings
Kodusiowata 1 ES i 2 ES to ten sam pad, tylko owijki do kompletu różne. Ponadto, na drugim jest coś nie tak z bielą (patrz derka), ale to wciąż ten sam pad.
zgadza się, drugie zdjęcie jest za jasne, ale nie umiem poprawić, bo brandy w padzie powinien być ciemniejszy Ale IMO i tak bardzo ładnie 😉 zresztą Marine też boski! 😍
Tristia, też tak uważam 😜 kodusiowata, dzięki :kwiatek: , pierwsze zdjęcie lepiej oddaje kolor padu marine jest trochę ciemniejszy w rzeczywistości i na żywo nie ma takiego szału armara, grazie :kwiatek:
Właśnie był u mnie kurier i dostarczył zamówienie z Mustanga - impulsy z black/silber/copper zbytniego szału nima ale może jak zarzucę na konia będzie 😁