Kącik Małolata...:D
Uwaga małolaty w piątek jeździłąm na Ikarii i jestem prze-szczęśliwa 😅 jak wyzdrowieje znów jadę 😀
PS. pomojam fakt, że przez cały week nie mogłam wsta z łóżka. Tak mnie wszystkoooo bolało 😁
Hermes to dobrze ! 😉
mils nie przesadzaj . 😉 A ja mam dzisiaj wolne od luzakowania ! 😅
ja wróciłam ze szkoły 😉 tradycyjnie zaspałam, a jakby inaczej 😎 i poszłam na 2 lekcje. Spr z chemii nie było, a potem na siłke 😀
już 4 dzień bez słodyczowy 🙂
ha! dostałam 5 ze sprawdzianu z geografii! 💃 jutro na konie! 🙂
Uf, jaka to ulga nie musieć czytać wypowiedzi Prestige. 😜
A ja znowu dostałam dwóje z matmy mimo wczorajszego uczenia się i zrobienia wszystkich zadań na sprawdzianie. No szlag mnie kiedyś trafi. :/
my dzisiaj weszliśmy do klasy a p. od matmy :wyciągamy karteczki i pisaliśmy test z matmy z całego półrocza.. ona nawet go nam nie zapowiedziała 😵 i w dodatku będzie ona na ocenę.. 😵 🤔
edit: aaa ratujecie ! zaraz mam kolędę .. !
Florcik nie lubię jak ksiądz chodzi .. Trzeba czeekać i czeekać .
uha, ha! jutro mam do przejechania konno jakieś 30 kilometrów. jeśli nie zamarznę po drodze, to będę mistrzem 😎.
no i ponad 300 stron... płodne te małolaty, ooooj płodne 😎.
nopebow, ja jak ostatnim razem jak jeszcze chodziłam do szkoły to jak przyszłam za 5 ósma to wszyscy się dziwili co ja tu robię tak wcześnie 😁 bo zazwyczaj wychodzę z domu 8:100 , bo poo cooo się śpieszy, szkoła nie zaaając 😎
Hermes , mam tak samo 😁
Ja nie kumam , Einstein miał 1 z matmy i był dyslektykiem , a jest geniuszem . 🤔
Jak mój ksiądz chodził po kolędzie to akurat moja mam poszła do sklepu, zobaczyła go na korytarzu, zadzwoniła do mnie i mówi: 'Cicho siedź, bo ksiądz chodzi po kolędzie!' 😂
Ja własnie skończyłam wypracowanie ! I jestem z siebie zadowolona. 😎
ankers To gdzie ty jedziesz, ze masz tak daleko ? 😉
nopebow, chyba wygrałaś, dzisiaj jeden raz ugryzłam prince polo 😉 to było całkiem kontrolowane, ale chyba się liczy 😁
Co nie zmienia faktu, że słodyczy nie jem dalej.
Chciałam tylko napisac, że potrzebuję jutro na 10 fotografa na trening skokowy, bo wyjeżdżam w sobotę i nie mam ani jednego dowodu na to, że skakałam i czegoś się nauczyłam 😜 MOże komuś się jutro rano nudzi? 😁 Mówię całkiem poważnie 😉
I chcę się pochwalic, że znalazłam sposób na rozluźnienie i skupienie się na robocie mojego kucyka. Yeah, po 3 latach jazdy na nim?
kucyk jako że hallie to ujeżdżeniowiec z krwi i kości, to mam treningi bardziej ujeżdżeniowe. Zgodnie z planem koń chodzi na wypinaczach, a ja pracuję nad dosiadem i łydką.
Prestige ja tam bym sięnie cieszyła z wolnego dnia. 😁 I wcale nie przesadzam! Nie ma skokówani nic, co jest z nimi związane? Nie ma...
Dostałam kilka zdjęć i... Niestety zdjęcia na hali wychodzą tak tragicznie, że nawet po przeróbce (rozjaśnianie, lekkie wyostrzanie) kiepsko to wygląda...
jak ja się cieszę, że nie przyjmujemy kolędy 😁
vana spoko, ja nie tknęłam nic, a kusi kusi 🤬 ale jutro chyba pozwolę sobie trochę na batonika albo coś 😁
Jasnowata jak ja bym chciała żeby mój 'kucyk' się skupił na robocie. 😵
Jego tylko cały czas coś rozprasza. Puściłam go dzisiaj na halę i zachowywał się.. ciekawie. 100 razy bardziej niż na ostatnim filmiku 😁 galopował z dobre 10 minut, aż sama stwierdziłam że go złapie bo się chłopak zamęczy 😵
nopebow no lubi biegać chłopak. 😀
aż nadto 😵 mam nadzieję, że w ferie, o ile się uda, trener go ogarnie. 😉
ankers ktoś tu nie miał mieć internetu ;p
Przez to pisanie o 300 stronach i 30 km musiałam kilka razy wracać do Twojego postu żeby upewnić się, że musisz przejechać 30 km, nie 300 😁
Hermes wieki Cię tu nie było, wysłałam Ci zaproszenie na fejsbuczku, tak mi się wydaje że to Ty 😀
Jasnowata a zdradź sekret, może i mojemu kucykowie się przyda? 😀
Lenna, to zaden sekret, a w sumie oczywista oczywistosc. Porzadna, uczciwa rozgrzewka w trzech chodach, ale na dlugich wodzach z glowa w dole. Na mojego cudownie dzialaja zagalopowania ze stepa i stoj na dlugich wodzach. Ale na kazdego konia dziala co innego. Jak widac trzeba to wyczuc.
Jasnowata masz jakieś filmiki z waszych jazd? :kwiatek:
Nareszcie jutro wychodzę wieczorem z domu. 😅
kucyk jako że hallie to ujeżdżeniowiec z krwi i kości, to mam treningi bardziej ujeżdżeniowe. Zgodnie z planem koń chodzi na wypinaczach, a ja pracuję nad dosiadem i łydką.
mils, odbijesz sobie potem te jazdy ujeżdżeniowe na skokach, bo nic tak nie pomaga, jak umiejętność dobrego prowadzenia konia na przeszkody 🙂
Posprzeczałam się dziś okropnie z mamą, dawno nie kłóciłyśmy się aż tak, jak dziś. Ech, koszmar jakiś 🙁
kucyk masz świętą rację.Nie zmienia to jednak faktu, że ciągnie mnie do tych skoków...! 😜
Tracę wiarę. I to wcale nie powoli... 🙁
mils Ty to jak byś nie miała to i tak marudzisz 😉
Kolejne 0,5kg w dół, a nie chodzę głodna wcale! 💃
Vana bo zaczynają dochodzić do mnie realia... Super! Jeszcze trochę i wszystkie modelkami będziecie. 😉
ja już -1, jak ważyłam się wczoraj na siłowni po południu 💃 a dzisiaj rano już na wadze trochę poniżej 54. Czyli prawie - 1.5 💃
Już czuję, jak w ferie zjadę.. bo nie będzie czasu na jedzenie. Swoją drogą jakoś nie ciągnie mnie do tych słodyczy specjalnie i również nie chodzę głodna. 🙂
Nawet kolację jem najpóźniej o 19 i wytrzymuje bez niejedzenia. 😎
ja niedługo jadę do stajni (niedługo .. :hihi🙂 koło 13 i chyba będziemy skakać 😵 jak ja się boję skoków 😵