Końska rewia mody cz. V (2011)

no jest taki srebrny i dlatego podoba mi się

croopie hehehe  😁
wątek zamknięty
Forta mój Rudy jest bardzo brudny, wszyscy z daleka twierdzą, że gniady także na nim kolorki wyglądają trochę inaczej 😉 Zresztą zdam fotorelacje po weekendzie 😉
Sei pad już jest, ale że ja zawsze marudzę, to się zastanawiam dalej i nosem kręcę  😁 ale jak tak mówisz, a że gust mamy podobny 😉  :kwiatek:
wątek zamknięty
Croopie, Fantazja kolor idealny dla gniadych, ale nie dla gniadych w rozmiarze XXXXL, niestety anki z nowych kolekcji wyglądają na moim koniu jak pieluszki  🙁
wątek zamknięty
Croopie, Fantazja kolor idealny dla gniadych, ale nie dla gniadych w rozmiarze XXXXL, niestety anki z nowych kolekcji wyglądają na moim koniu jak pieluszki  🙁

dlatego trzeba je wsadzić pod skokówkę 😉 Wtedy wyglądają juz ok 😀😀
wątek zamknięty
Precelek, dokładnie !! Aga dobrze mówi !!
Już widzę Bogusława w skokówce se se se 😁
będzie zachwycony !!
wątek zamknięty
xxagaxx, croopie mój koń nie uznaje siodeł skokowych  😎 kocha swoje ujeżdżeniowe czapraki  😁
wątek zamknięty
Precelek nie znasz jego drugiego ja 😀😀 Skokówka to taka wolność i swoboda 😀😀 Wsytarczy siedzieć na zadku i mieć głowę podniesioną oraz zabierać nagi i pańcia już jest zachwycona 😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
26 stycznia 2011 22:05
kurde chciała bym go zobaczyc w wersji skoczka 😁
wątek zamknięty
Zairka, nie ma opcji jemu w ujeżdżeniówce jest do twarzy  😁 on skacze a i owszem, ale nie pode mną, bo znamy sie na tyle dobrze, że jak próbowałam wyjechać na parkur to tak dobrze wiedział, że ja w głębi duszy nie chcę przeskoczyć (ŻADNEJ!!!!) przeszkody że zastosował się do mojej podświadomej prośby  😂
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 22:17
hahahaha no tak tyle lat sie juz znacie ze czytacie sobie w myslach 😁 a masz jakas fotke ze skokow nie pod toba? 👀
Jeden z niewielu koni ktory podoba mi sie w blekitach :kwiatek:
wątek zamknięty
oj wy dresiarze, nie wiecie co tracicie 😉 😀😀

Kurde jutro jade po nowe siodło i jakoś ciśnienie na szmaty mi spadło  🏇 🏇 Może się wyleczę?? 😀
wątek zamknięty
aga, tą Ankę co wspominałaś? (kupujesz)
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
26 stycznia 2011 22:21
Dziewczęta, znowu mamy zgłoszenia od naszych niemieckich koleżanek, dlatego powtarzam: zdjęcia z niemieckich for prosimy wstawiać WYŁĄCZNIE jako LINKI

wątek zamknięty
aga, tą Ankę co wspominałaś? (kupujesz)

tak 😀😀 Już mam umówię w domku do podpisania, i przelew poszedł 😀 wiec się czuję w sumie już właścicielką 😉

caroline nie nazywaj ich koleżankami. To wredne niemieckie UMY które nie mają co robić, tylko czepiać się wstawianiu oznakowanych przez nie MEGA widocznymi napisami zdjęć 😉
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 22:24
caroline z ciekawosci... bo tu chyba nikt nic ostatnio nie wstawial.. czy nie chodzi o zdjecia BAś w ogłoszeniach? bo niektore sa żywcem z ebaya przeklejone napisalam jej zeby cos z tym zrobiła ale odzewu nie ma 🙄
tym bardziej ze jakby ktos sie pofatygował poszukac to by zobaczył że na dralonach np. jest 100zł marży 😉
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
26 stycznia 2011 22:25
te w tym watku za kazdym razem podpisuje dodatkowo ze sa ze strony xxx nie moga sie czepiac
wątek zamknięty
te w tym watku za kazdym razem podpisuje dodatkowo ze sa ze strony xxx nie moga sie czepiac

jak widać mogą, bo właśnie Caroline prosi żeby były tylko i wyłącznie LINKI a nie zdjęcia, mimo podpisu.
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
26 stycznia 2011 22:28
xxagaxx, to SĄ koleżanki i mamy je nawet zarejestrowane jako użytkowniczki, więc nie pozwalaj sobie... tym bardziej, że to one maja racje a nie wy - MOŻNA wstawiać linki, a fotki za zgodą autora. macie te zgody...? no więc proszę sie dostosować bez dalszego dyskutowania.

Zairka, ostatnio sporo zdjęć z pferdetrends.jimdo.de było wstawianych, nieprawdaż? 😉 no to odzew już mamy 😎

sei, podpis z jakiej są strony to za mało. jesli nie podpisujesz imieniem i nazwiskiem autora albo nie masz jego zgody na publikację to mozesz wstawić wyłącznie link do zdjęcia. koniec kropka.

i przypominam - w tej sprawie to one sa "na prawach", nie wy.
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 22:30
racja ale tez myslalam ze jak sa odrazu podblinkowane to nie ejst to problemem 🙄 jak widac jest 🙄
chyba musimy zaczac glebiej przegladac ich forum czy nasze fotki tez tam nie laduja 😀iabeł: bedziemy mieli w razie czego asa w rekawie 😁
wątek zamknięty
Zairka obawiam się że nie ma szans na zdj w wersji jump  😎  😀iabeł: za dobrze mu w tym zestawie 😉
żeby nie było off, cotton chocochip pink, dralon chocochip pink i owijki es sportive
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 22:33
przebosko 😜 ostatnio mnie wzielo zeby upolowac bialego sportive 🤔wirek: a jak moglam od Ciebie kupic to nosem krecilam 🙄 🤬
chociaz w sumie ebony wyszeld mnie nie cale 200zł przy sciagnieciu z niemiec 💃
wątek zamknięty
dla Ciebie to są koleżanki dla mnie nie, wiec mam takie zdanie jakie mam. Dla mnie dalej nie ma różnicy czy jest podpis czy link, skoro zdjęcie i tak jest w sieci. Ale to jest OT. W sprawie naszej galerii też była o tym mowa, wiec nie ma po co odgrzewać kotletów.

Precelku cóż za dyskryminacja 😀😀 Pożycz mi i Zairce konia i zobaczysz jak mu będzie ładnie w skokowych zastawach  😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: A tym co teraz wstawiłaś też cudnie 😀😀 Masz jakieś tylko w czapraku i owijach??  😍 😍
wątek zamknięty
precelek pięknie  😜
wątek zamknięty
Precelku- Nie dobijaj mnie tą derką  🍴
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 22:37
ja bym chyba na takiego wielkonia nawet sie nie wdrapała 😂

to chyba jedyny dralon jaki mogłabym kupic... gdyby byl w normalnej cenie 😁
wątek zamknięty
precelek - przecudnie , Twój koń i ty na koniu co nie ?  😎 Piękne  :kwiatek:
wątek zamknięty
jej koń i ona na koniu 😉
wątek zamknięty
Może mnie ktoś oświecić?  😉 Co to za kolor?? Wygląda jak Delft, ale z tego co kojarzę to delft ma białe logo..? 🤔 Help!  :kwiatek:

wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
26 stycznia 2011 22:44
oj wy dresiarze, nie wiecie co tracicie 😉 😀😀

Kurde jutro jade po nowe siodło i jakoś ciśnienie na szmaty mi spadło  🏇 🏇 Może się wyleczę?? 😀

Ty to i tak masz, miałaś i przewinęło się przez twoje ręce wszystko więc czego byś mogła pragnąć 😁
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 22:44
frog to peacoc 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.