Końska rewia mody cz. V (2011)
ja mam moje rozłożone na 3 miejsca więc to tak strasznie nie wygląda ;pp bo jedno w internecie pod łóżkiem , drugie na pace a trzecie na szafce ^^
ale jak bym to złożyła w jedną stertę to bym chyba na zawał padła ;p
wątek zamknięty
Mam same idealne do ciurania kolory, więc nic nie wypycham. A biała Anka też może iść w teren.
wątek zamknięty
Fantazja hehe dzieki, ale juz upolowałam Marine/kitt vsd impulsa noweczke 😅
Burza odrazu widac 😁
juliadna to ile ich masz 👀
wątek zamknięty
Burza łomatko, 7 to i ja mam 😲 "chyba" czas przystopować
Ja 11, i czuje się jak głupek bo konia widziały tylko 4 z nich... 😁 A reszty to nawet ja na oczy nie widziałam... 😂 Masakra, ten szmatoholizm jest tragiczny...
wątek zamknięty
o jeju koło 20-25 nie liczyłam bo kilka bo 4 do mnie jeszcze jadą ;p
wątek zamknięty
U mnie widać że koń nie chodzi - 10 sztuk
wątek zamknięty
Fantazja, nie martw się, kilka miesięcy i coś kopniesz w świat żeby mieć na treningi 😉
wątek zamknięty
A u mnie widać że konia nie mam - bo jak na razie 7 czapraków ale ta sterta ciągle niestety rośnie. 🤔wirek:
noen u mnie żadna konia nie widziała, i co, podskoczysz? 😀
wątek zamknięty
a moja kolekcja idealna została dziś wzbogacona w Anky mist 🙂 brakuje mi tylko cream/sand i obawiam się, że niewiele mnie już zachwyci 🙂
wątek zamknięty
mój zaczyna chodzić , ale ja na nim nie jeżdżę ( ja same mam DL ) a jeździ na nim Michał w skokówce ...
edit;
Moje wrzucam na Diadema (kasztana) ale to tylko kilka tych do ciorania , bo całą reszta czeka na siwego ^^
wątek zamknięty
obawiam się, że niewiele mnie już zachwyci
Obawiasz się? Gdybym ja była prawie-że-spełniona skakałabym pod sufit 😉
wątek zamknięty
kodusiowata, nie podskoczę 😉
croopie, ja mista mam od Agi, i powiem szczerze, patrząc na fotkę, jest tak śliczny, że się ślinię przed monitorem. I ES creme też od Agi, ale na niego to się mniej ślinię 😁
wątek zamknięty
Burza, za kilka miesięcy to pewnie wyfrunę znowu, jak nie szybciej
wątek zamknięty
kodusiowata, całe szczęście nie jestem aż tak "chora" 😁
wątek zamknięty
Fantazja, no tak.. zapomniałam..
wątek zamknięty
Dlaczego "chora" w cudzysłowiu, przecież szmatoholizm to jak najbardziej choroba. Tak samo jak alkoholizm 😀
wątek zamknięty
Fantazja skoro DL to szczerzę zazdroszczę i przez wzgląd na Czardasza oraz jego dobre samopoczucie konia Interczempiona, jeśli kiedykolwiek by Ci się znudził lub zechcesz go sprzedać, proszę najpierw odezwać się do nas, dobrze? :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
a ja się zastanawiam co lepsze, bo z tej czerwieni na pewno nie zrezygnuje:

czy czaprak ?

Jakoś pady dużo lepiej wyglądają mi w wersji DL ;(
wątek zamknięty
Koudusiowata, bez przesady. 😉 Ja mam dużo czapraków ale nie mam z tym problemu, nie czuję się alkoholikiem 🙄 😁
Croopie bo mist jest piękny, i to idealny kolor dla gniadych
equidream zdecydowanie pad! one są niezniszczalne!!! z czaprakami esa bywa różnie
wątek zamknięty
Precelek, od ciebie akurat nie spodziewałam się żadnej innej opinii 😁
wątek zamknięty
Ze mną jeszcze też nie jest źle, jeżeli chodzi o ilość szmat 😉
wątek zamknięty
Fantazja, a ja jak to echo zakrzyknę, że ja pomogę Sierrze się zaopiekować tym biednym brandy.. jak coś 😁
equi.dream, to nie jest oczywiste, że pad? 😉
wątek zamknięty
Croopie no tak ty w sumie wiesz najlepiej 😂 ale do alkoholika mi jeszcze daleko 😂
wątek zamknięty
Może i oczywiste, ale jakoś tak piękniejsze DL, a że ze mnie pingwin jak z koziej wiadomo co, to zostaje mi VS. Na czaprak się pewnie i tak skuszę z wiosennej kolekcji, bo piękne się szykują-sportive był niezniszczalny, może te nowe też będą 😉
wątek zamknięty
equi.dream nie kupuj czerwonego dla rudziaka!
wątek zamknięty
Burza, Sierra, ok będę pamiętała o Was
Precelek, tak mówisz? to dobry wybór (o mista chodzi)
wątek zamknięty
Fantazja, powiedziała Precelek (właścicielka gniadego konia), która właśnie sprzedała mista 😁
wątek zamknięty
equi, pad. bedzie super!
wątek zamknięty
Fantazja Ja mam mista od Agi, jak pisałam a tutaj fotki jej :

dla mnie przepiękny kolor ! 💘
wątek zamknięty
przepiękny szary (srebrny 😉). gdyby mi się podobały anky i gdyby mój koń w padach nie wyglądał jak kucyk, to na pewno dołączyłby do mojej "kolekcji".
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.