xxflygirlxx dotrwamy ! :jogin:
Jak na razie to ja wcale nie chcę tych ferii. 😁
daliasta , to lipa trochę . 😉
Mi się zaczęły 😅
edit:
xxflygirlxx to w jakim województwie mieszkasz , że tak późno masz ? 🤔
ale mialysmy fajny trening! a teraz padam 😵
xxflygirlxx Czemu ich nie chcesz ? 😵
ej małolaty mam prośbę! potrzebuje wypełnienia ankiety przez kilkanaście osób
http://webankieta.pl/ankieta/w1hq0mfsfek8/pankieta jest na temat wywiadówki stresu z nią związanego . 😀 ratujcie!
przeztysiacmorz wypełniłam.
xxflygirlxx nieładnie mieć tajemnice ! 🤬
przeztysiacmorz wypełniłam i poczułam się dziwnie jak musiałam zaznaczyć przedział wiekowy 1-19 lat. 😁
daliasta nie mogę tu napisać, bo naciol już całkiem by się ode mnie nie odczepiła 😂
Haha...a ja wiem dlaczego! 🙂
xxflygirlxx w takim razie ja chcę PW ! 😎
flygirl nie mów jej! daj mi się czuć wyjątkową ;P
flygirl nie mów jej! daj mi się czuć wyjątkową ;P
Przykro mi, ja chyba też wiem, a przynajmniej się domyślam 🤣
Vana, Minosia, fin, xxflygirlxx, daliasta, Florcik, :kwiatek: dzięki bardzo, ratujecie mi tyłek, nie ma to jak przypomnieć sobie teraz o zadaniu na całe ferie 😀 a jeszcze sporo głosów potrzebuję ehh 🙂
Frania i tak nie jesteś wyjątkowa, naciol też mnie już męczyła. 😁
daliasta zaraz napiszę. 😉
przeztysiacmorz wypełniłam :kwiatek:
idziosława, kucyk, dzięki bardzo! ale to szybko poszło, nie spodziewałam się haha :kwiatek:
w koncu mam chwile wolnego, bo musze czekac do 12 zeby zlozyc tacie zyczenia. net mi odbiera w pokoju na lozeczku wiec moge lezec 🤣
Łohohoh! niemiłek doobry awatar 😍
Jak mi się nie chce. No NIE i tyle.
Mi też, mam artykuł na angielski... Czyta się fajnie, ale nie cierpię tego omawiać. ;<<
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg872019#msg872019 date=1296081011]
w koncu mam chwile wolnego, bo musze czekac do 12 zeby zlozyc tacie zyczenia. net mi odbiera w pokoju na lozeczku wiec moge lezec 🤣
[/quote]
niemiłek, złóż życzenia, ode mnie też! 😁
Łohohoh! niemiłek doobry awatar 😍
najlepszy 😎
wczoraj na jezdzie kolezanka daje instruktorce telefon z rozneglizowanym Jaredem na tapecie a pani: "co to za ciacho?" 😁
Ojej! Nie było mnie raptem dzień i tyle się wydarzyło. Ale stron mało zrobiłyście. 😀 Padam na twarz po treningach z hallie. Taki wycisk... I nic co związane ze skokami. 🙄