sei
Siostra chce gelba, ja jestem za grey albo rosa. W czwartek będziemy zamawiać 🏇
Edytka
Fajne te pastelowe kolorki, ten brudny róż super. Ciekawa jestem co nam eskadron zaserwuje, nei mogę się doczekać, szczególnie, że nowa kolekcja będzie w pasi-koniku 🏇
wątek zamknięty
Ja jak już zamawiam od minerwy to wezmę sobie też lightblue, a co. Jak szaleć to szaleć! 😀
wątek zamknięty
Nic naprawdę nic nie wyciekło w sprawie nowej kolekcji ? 😁
no właśnie nie :/ rok temu juz wszystko było wiadomo, jakieś zdjęcia też się przewinęły, a w tym cisza. Eskadron nieźle strzeże tajemnicy, mimo, że sklepy już chyba dostały katalogi do pre-orderów.
Cieciorka bo nie ma co pisać 😉 wszystko dobrze, życie sobie płynie spokojnie, koń zdrowy, energiczny i zadowolony. Ma chęci i siły, więc wyjeżdża do innej stajni gdzie będzie pracować pod siodłem 3-4 dni w tygodniu i spacerować na karuzeli.
Armara naprawdę Pasi będzie miał Eskadrona? Fantastyczna wiadomość 💃
wątek zamknięty
Szkoda, wolałabym wiedzieć czy mam już napadać na bank 😁
wątek zamknięty
ja czuje w kosciach ze powinnam. czuje 3 cottony... 🤔wirek: 😂
a czemu tak sie cieszycie z eskadrona pasi-koniku? on jakos blisko jest czy ceny niskie? 🙂 nie znam za bardzo tego sklepu...
wątek zamknięty
Armara naprawdę Pasi będzie miał Eskadrona? Fantastyczna wiadomość 💃
Tak się dowiedziałam bedąc tam w ubiegłym tygodniu. Kolekcja ma się pojawić na przełomie lutego i marca.
Coś czuję, że nastąpi szturm warszawskich szmatoholików 😁
wątek zamknięty
no właśnie nie :/ rok temu juz wszystko było wiadomo, jakieś zdjęcia też się przewinęły, a w tym cisza. Eskadron nieźle strzeże tajemnicy, mimo, że sklepy już chyba dostały katalogi do pre-orderów.
sklepy zamawiają kolekcję z półrocznym wyprzedzeniem, już od dawna znają kolory 😉
wątek zamknięty
czyli vissenna, kcj90 znają kolory? 👀 czy one jako pracownicy nie mają takiego wglądu?
wątek zamknięty
minerwa - Widzisz?! 😂 i to jest główny powód chociażby dla którego powinnaś zamawiać wcześniej eskadrona
wątek zamknięty
vissenna, kcj90 oraz minerwa Prosimy o zdradzenie kolekcji 😁 :kwiatek: A w ogóle jeśli Wy wiecie jaka będzie kolekcja wiosna/lato 2011 to jest to z waszej strony nieładnie, nie zdradzić jej szmatoholikom 🤬 😁
wątek zamknięty
nie znam kolorów eskadrona
podejrzewam, ze visenna tez nie, na pewno by Wam jakis cynk dala 😉
wątek zamknięty
Z różnych źródeł (ciii) ja obstawiam nowe kolekcje Eskadrona:
-nugat/granat/?
-tropical metalic blue/cactus/tropical pink
😀iabeł:
😉 baby, baby taka informacja a wy nie wypatrzyłyście ?
wątek zamknięty
z tego co mi wiadomo, a sądzę że poinformowana na ten temat jestem to KCJ90 niestety nie zna kolorów nowej kolekcji jak na razie 🙁
tajemnica szefostwa 😤
wątek zamknięty
ninvet, mówiłam właśnie że wszystko sie zgadzam. kolekcja eskadrona bedzie podobna hv i to nie pierwszy raz. i kolory tez sie zgadzaja z tym co viss pisała 😉
ja sie puszcze z torbami ale tylko na nugatowa kolekcje 🙂
wątek zamknięty
tyle mi się podoba, a jak już będę brała to jednego...
lavender
toffee
iceblau
lemon
rosa
teraz to sie wkurzylam... wywalam ten braz i reszta moja! 😜
tylko skad wziac na to pieniadze? :/
wątek zamknięty
Dziewczyny te co szukały turfa cottona, przecież u minerwy jest VS i DL 😉
wątek zamknięty
ale za sr najbardziej się rozglądam 😉 no i ten brąz z nowej kolekcji moze byc fajny wiec sie wstrzymam.
wątek zamknięty
a jak Wam sie podobaja ES-owe kantarki?
w drodze masa innych jeszcze 😀
wątek zamknięty
minerwa piękne! szczególnie 2, 3, 5 i ostatni 😜
wątek zamknięty
Nie mogę sobie w internecie znaleźć.... 🙄
Chcę zamówić dereczkę z Angli...ale jak tam rozmiarówka podana np.6'3....to są cale czy co? 🙄
wątek zamknięty
[quote author=Bay link=topic=41891.msg870191#msg870191 date=1295983695]
tyle mi się podoba, a jak już będę brała to jednego...
lavender
toffee
iceblau
lemon
rosa
teraz to sie wkurzylam... wywalam ten braz i reszta moja! 😜
tylko skad wziac na to pieniadze? :/
[/quote]
mam to samo. 😎 toffee "wywalam" na rzecz niby wiosennej nougatowej kolekcji. 😎
kasztanowo było w temacie o derkach, ktoś na pewno podawał rozmiarówke.
wątek zamknięty
To nie fair, wczesniej prawie nic ciekawego nie bylo w ogloszeniach a teraz same rarytasiki, ze niewiadomo na czym oko zawiesic 😵
wątek zamknięty
Sama doszłam do tego już...to rozmiarówka podana w stopach...i długość całkowita 😉
wątek zamknięty
Pochwalę się - właśnie wygrałam ten czaprak (nówka) za 105zł razem z "przesyłką", bo odbiór osobisty 🙂 Chodzi o ten na pierwszym planie.
wątek zamknięty
Dzionka chciałam go kupić do przeróbki bo ta lamówka i bizy mnie gryzą ale przegapiłam 👿
Ciesze sie ze trafił na re-v 😁
wątek zamknięty
Zairka, nie martw się, będę się nim dobrze opiekować 😉
wątek zamknięty
Ech, katalogi do pre-orderów mamy tylko z pikeur'a. Ale jest to katalog z rysunkami technicznymi, bez kolorów, kolory są wymienione poniżej rysunku (nowe kolory już wcześniej wypisałam).
Natomiast kolekcja Eskadrona prezentowana będzie dopiero na Spodze, stąd nikt nie wie jakie kolory będą. Ale na Spodze będą "szpiegi" więc jak się dowiem to dam znać jak najszybciej, bądźcie spokojne ;D
wątek zamknięty
Presja Spoga jest w dniach 06.02. - 08.02.2011
wątek zamknięty