Prestige ja też lubię ale nasza babka czasem nawet chyba sama nie wie, po co 'uczy' nas niektórych rzeczy . 😉
No i widzę, że nie będę sama walczyć z Krzyżakami na feriach ? :P Powodzenia życzę ;]
EwuśCia , dziękuję . Nawet nie dotknę tej książki . 😉 Wolę poczytać Nieznane Przygody Mikołajka . 😁
Ano proszę bardzo. A mi się coś wydaje, że chyba przegram z nimi wojnę i wezmę się za streszczenie 😁
kolejny dzień bezsłodyczowy wygrany 😎 w dodatku założyłam się z bratem również, kto pociągnie dłużej bez słodyczy i fast foodów więc motywacja rośnie 😀 Nawet mnie nie kusiło specjalnie, oprócz masła orzechowego i kremu toffi w lodówce.. ale dałam radę! Silna wola to jest to. Na razie na wadze tyle samo (ale wieczorem sprawdzałam więc nie wiem w sumie) .. spoko spoko 💃
nie lubię biologii, przynajmniej teraz. Mamy te bzdety typu ekologia itd...
no i źle się czuję, więc jutro nie idę do szkoły 😎 w dodatku wpadła 4 z gegry i chemii. No i plany na ferie znacznie się poszerzyły .. 😅 Pojawiło się nowe fajne rozwiązanie - aaaaaaaale będzie fajnie! żyć, nie umierać!
nopebow a ja nie jem mięsa od początku roku i jest git . 😎
łoo no to podziwiam bo ja bym tak nie potrafiła, chociaż bez głupiej szynki 😀jestem mięsożerna xD
masz zamiar być wegetarianinem? 😉
Ja też, próbowałam nie jeść mięsa to po miesiącu mój organizm był straszni osłabiony. Poza tym mój tata jest kucharzem, więc nie mogę się nie skusić na jego dania 😜
tak , chcę być wegetarianinem . :-)
jakoś nie wyobrażam sobie np głupiego kebabu nie zjeść (bez mięsa to już nie jest to 😎 ) albo jakiś kotletów na obiad. No ale jak już mówiłam, ja jestem mięsożerna 🤣
Prestige poczekaj, poczekaj. Jesteś luzakiem dzięki mnie, więc jako bardziej doświadczony luzak powiadam ci, żebyś się strzegł, bo jak ci Magda zacznie dawać wycisk, to zaczniesz mieć dość. Poczekaj, aż zamienimy się rolami i mi dadzą odpocząć, a ty będziesz latał i robił po kilka koni na raz w przeciągu niecałej godziny. 😁
Ciekawa jestem co będzie jutro... Zobaczymy, czy to co potrafię zrobić w ujeżdżeniówce, będę potrafiła zrobić też w siodle wszechstronnym i normalnych strzemionach... 👀 Właśnie pochłonęłam 3 parówki z serem i jeszcze idę na kotlety zaraz. Także u mnie odstawienie mięska jest rzeczą niemożliwą. 😀
a u mnie może ! 😉
mils , do jutra . 😉 😉 PW poleciało ( zaraz poleci 😁 )
nopebow ja też dałam radę 😉 luzik jakoś... jutro z rańca stanę na wagę to zobaczymy 😎
Ja też jutro staje na wagę. 😎
co wy z tą wagą . 😵
zaakceptujcie siebie takie jakie jesteście - a przecież JESTEŚCIE PIĘKNE niezależnie od tego co wam mówią . Pamiętajcie . 😉 I skończcie z tą wagą . :/
Ja tam bym chciała dobrze się ze sobą czuć. I nikt mi nic nie mówi, tylko ja.
Prestige ja się nie odchudzam, ja się ograniczam, lubię siebie w swoim ciele ale 5kg mniej i będę czuła się lżej, no i ta satysfakcja z możliwości panowania nad samą sobą, już dzisiaj po 2 dniach mogłam kontrolować ile czego zjem, to strasznie fajne uczucie, nie panikuj 😉
Ja jestem wegetarianką od blisko 4 lat i bardzo mi z tym dobrze 😎
kucyk , pijona ! 😁 ja jestem od miesiąca . 🙂
jakoś nie wyobrażam sobie np głupiego kebabu nie zjeść (bez mięsa to już nie jest to 😎 ) albo jakiś kotletów na obiad. No ale jak już mówiłam, ja jestem mięsożerna 🤣
a gołąbki, ja sobie życia bez nich nie wyobrażam, a bez mięsa to sama kapusta by została xd
Albo bez takich piersi kurczaka w sosie słodko-kwaśnym! Bez tego, to ani rusz! 😁
Florcik 😂
Ja uwielbiam gyros, ryby, kurczaka 😍 ogólnie mogłabym żyć bez mięsa, jeśli zostawiliby mi drób 😁
a tam 😉
robicie mi smaka na mięso , nie podoba mi się to . 😵
ja też jutro rano sprawdzam, jestem bardzo ciekawa. 😎
zadziwiająco łatwo mi idzie bez tych słodyczy. Obym jakiegoś napadu nie dostała 🤣
haha, no fakt gołąbki... uwielbiam 😜 i gyros.. a moja mama taką dobrą pieczeń robi 😜
w sumie to jakbym powiedziała mamie, że nie jem mięsa to stwierdziłaby że zgłupiałam xD
Vana gyros, moja miłość 😍 I karkówka z grilla. 😜
E karkówki to ja już nie 😉 ani żadnych golonek, kaszanek, boczków salcesonów, wątróbek, żołądków... fuj!
aaa karkówka!! ale tylko z grilla!! mogłabym jeść kilogramami!! 😜 😜
No dziewczyynyy... 😁
To ja już wolę parówki i pasztet 🤣
nobepow :emota200609316:
Byle do ferii.. 👀