Zdjęcia Naszych Koni cz.IV (sezon 2011)

efeemeryda, haha jakie owijki! 😀
wątek zamknięty
Fatamorgana
dziękuję  :kwiatek:
Przepiękne zdjęcia, Twój chłopak zdecyodwanie należy do moich ulubionych voltowych koni  😜

efeemeryda
Dzięki  :kwiatek: Tylko mi go tutaj od Rudych prosze nie wymyślać, on jest gniady, jeszcze gotowy się obrazić śmiertelnie  😁

Pinneska
Wyglądacie oboje mega pozytwynie, aż szkoda, że tak rzadko można Was oglądać.
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny  :kwiatek:
Pinesska- Tak, to zdjęcia z wczoraj. Dopiero jak wracaliśmy z terenu przestało sypać.
Taką właśnie zimę lubię 🙂
wątek zamknięty
efeemeryda   no fate but what we make.
24 stycznia 2011 21:13
armara   😡 miejmy nadzieję, że uzna to za komplement  😁
Burza kocham te owije, ot taki fetysz mój ten różowy kolor  😂, a wszyscy się wtedy z nich śmiali  🤣
wątek zamknięty
efeemeryda
Jakoś to przeżyje myślę  😁

Burza
A gdzie masz,  ślicznie biszkoptowego, pana P. ?  👀
wątek zamknięty
efeemeryda, no co ty zjawiskowe! 😀

armara, uPiorek się drugi miesiąc relaksuje ale już w przyszłym tygodniu się znów wdrażamy 🙂 na razie pracuje tak 😉

I tak

I na dokładkę
wątek zamknięty
Burza on po prostu korzystając z chwili wolnego czasu uprawia fitness, będzie bardziej "flexible" podczas treningów  😅
wątek zamknięty
Bilardowa, jak on się tak wygimnastykuje to będzie mnie zbrykiwać, nie bawię się tak 😁
wątek zamknięty
Zbrykiwanie jest fajne, zbrykiwanie to jest to, co tygryski lubią najbardziej... 🤣
wątek zamknięty
Na ostatniej jeździe przed zakuleniem mnie tak wziął z zaskoczenia, że się zastanawiałam gdzie niebo gdzie ziemia- więc protestuję 😀
Niech ćwiczy tak
wątek zamknięty
Hihi, wiesz, ja się zawsze modlę, żeby mój rudy testował swoje zdolności tylko na padoku... On wszystkich zadziwia tym co potrafi zrobić na padoku. I niech to sobie tam zostanie...
wątek zamknięty
Dokładnie! 😀
wątek zamknięty
24 stycznia 2011 21:56
moja na szczęście choćby miesiąc w boksie stała (zanim ją kupiłam tak bywało...) to nigdy pod jeźdźcem nie bryka, chociaż ostatnio jej się zdarzyło leciutko jedną nóżką (ale to moja wina była  :icon_redface🙂, za to na padoku lubi dokazywać, zwłaszcza jak jest "goniona"  😂

Burza ale mu ładnie w zielonym, a jak się tarza to leży jak bobas i taką też ma minę  😁 świetny ;D
wątek zamknięty
efeemeryda, Piórek właśnie zawsze kopał jedną nogą, od paru miesięcy nauczył się obiema 😁
też go lubię w takim wesołym kolorze 🙂
wątek zamknięty
za to mój robił takie cuda ostatnio pod siodłem że to sie w pale nie mieści  😜
a na padoku... lubi spać  😁
wątek zamknięty
lunqa, w przyrodzie musi być równowaga 😉
wątek zamknięty
jeszcze jak go przygotowuje do jazdy to lubi sie kimnąć  🤣 zbiera energie na jazde  😀iabeł:
wątek zamknięty
24 stycznia 2011 22:08
Burza to Ty mnie weź nie strasz, ja bym tam wolała żeby się Kasta nie nauczyła obiema  😁
wątek zamknięty
Kwestia intensywności robotania 😁
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
25 stycznia 2011 07:11
kcian_-oj żałujesz nam Wiórka  🤬 On jest słodki w kazdej odsłonie  😉
Pinesska-zawsze, na 100% pozytywnie i z uśmiechem. Miło sie was ogląda
Tristia, ewciaa_-żałuje, ze nie mogłam zwami pojechać. Tristia świetny portret  🙂
Koniczyna-teraz jak przyjedziesz do Bialej to zabieram cie w teren  😉
Burza-Piorek taki rozbrykany, chyba teskni juz za pracą  🙂

Mój Rudzisz z wczoraj(ewciaa_ :kwiatek🙂

wątek zamknięty
armara, milusia, dziękuję bardzo  :kwiatek: ja chętnie bym popozowała pracując z koniem, ale brak "kumatego" fotografa, mój chłopak mi tylko w stój chciał robic  😁 ktoś chętny?

milusia, za to ty zapewniasz nam co jakiś czas świeżą porcję Zwiastuna, i bardzo dobrze!

Burza oj jest tak słodziutki, jak kucyk wygląda  😀
wątek zamknięty
Milusia ja w teren  bardzo chętnie, ale na Matadorze to może Ty pojedziesz a ja na Tusi albo Hamitku 🏇
Trista super to zdjęcie
wątek zamknięty
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
25 stycznia 2011 08:27
Koniczyna zawozisz Matadorka do Milusi?
wątek zamknięty
szary po polrocznej przerwie w koncu pod siodłem  😁

wątek zamknięty
bjooork taki mam plan, żeby zabrać go na 2 tygodnie na wakacje (ja na wakacje a on wreszcie do pracy) ale co z tego wyjdzie to jeszcze zobaczymy. Ja bym bardzo chciała!!!
galopada fajny ten Twój Szaraczek i wcale nie wygląda jak po półrocznej przerwie
wątek zamknięty
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
25 stycznia 2011 11:04
Koniczyna  super, mój od 4 lat nigdzie na wczasy nie wyjeżdżał 🙁 ale w tym roku mam niecny plan udania się na północ Polski - celem szeroko rozumianego aktywnego wypoczynku- zobaczymy czy senior podzieli mój entuzjazm 😉
wątek zamknięty
Wszystkie Wasze koniczki prześliczne 🙂
A poniżej Muskat w wersji zimowej 😉

wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
25 stycznia 2011 13:14
A co to? 👀 Nie ma jeszcze łomotu za kantar sznurkowy na padoku? 😁 Voltooooopiryyyyy!
wątek zamknięty
be be be...tak sie nie robi 🤬

...może być  😉
😂
wątek zamknięty
Zero wyobraźni ten sznurek, no wiecie co... 🤬
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.