Kącik Małolata...:D

Kurde, nopebow to bmi nam mówi, że jesteśmy chude jak nie wiem co  😂
Ale ja się nie dam!  😎
mils   ig: milen.ju
24 stycznia 2011 17:42
nopebow to co powiesz na to? Mi BMI wyliczyło 15,6! 😂
mils 😲

Ojejku jej! Mam 17 minut na kolację!
mils miszczu  🤔zok: weź dziewczyno więcej jedz  🤣
mils o jaaa  😵 😵 szkieletor z ciebie

Vana spoko, ja też się nie dam. My wiemy swoje  😎 😂
tylko pytanie co zjeść na kolacje
Moje BMI mówi, że mogę schudnąć 10 kilo i będzie w normie, więc to jest mój cel.  😜
24 stycznia 2011 17:51
daram problem w tym, że codziennie jem spore śniadanie, 2 obiady dwu-daniowe, w między czasie trochę słodyczy i potem jeszcze kolację - też niemałą. 😁 Jakoś po prostu nie potrafię przytyć. Ile bym nie jadła, ciągle jestem szkieletorkiem.
tylko pytanie co zjeść na kolacje

No ja mam proszę bardzo, 2 kanapeczki ze srem żółtym i ogóreczkiem, no i jogurcik  🤣
24 stycznia 2011 17:56
Ja na kolacyjkę 2 paróweczki i 2 tosty z serkiem i szyneczką. 😉
po kolacji.  😀 zjadłam dwie kanapeczki z białym serkiem takim topionym i na to położyłam podsmażoną cebulkę. mniam  😜
.
gorzej jak pójdzie w uda, będziemy mieć piękny cellulit  😁
A ja już do jutra nic nie tknę... znaczy mam taką nadzieję  😎
A tam celulit . Na moim nie jeżdżonym przez 2 tyg. koniu na pewno zbiję :P
24 stycznia 2011 18:56
Właśnie, celulit to akurat na treningach sam zniknie. 😉 Gorzej jak pójdzie w boczki.
uda to koszmar  😵
ja też już dzisiaj bez jedzenia. zabieram się za chemię..
24 stycznia 2011 18:59
nopebow kurczę, szkoda mi was, że tak sobie jedzenia odmawiacie. Jednocześnie jestem pełna podziwu, bo ja tylko czekam na moment, kiedy nikt nie patrzy i wżeram po 2-3 tabliczki czekolady. 😡
Witajcie Małolaty. Ja nie wiem o czym mówicie ale BMI mam około 21 [tzn. to było robione z rok temu].
Dzisiaj ledwo kontaktuję.  😵 Miałam tę zbiórkę, ładnie pięknie. Potem rozchodziliśmy się na punkty, każdy pojedynczo. No i ja.. zgubiłam się. Na szczęście zaszłam do punktu koleżanki. Tam się w miare odnalazłam i wyruszyłam w stronę swojego i... znów się zgubiłam. Bo że tak ujmę, szłam 'na kompas' bez kompasu.  🤔wirek:  Potem wlazłam w jakieś chaszcze, gdzie chciałam jak najszybciej stamtąd uciec, bo tam w koło były jakieś nory zwierzęce, no i nie wiadomo kto tam mieszka. Do tego wkoło było pełno śladów kopytek/raciczek, no i bubków. No więc szłam, szłam, aż doszłam na polankę jako taką. Zatrzymałam się żeby ogarnąć co się da. Dopiero wtedy zadzwoniłam do drużynowego, żem się zgubiła. ''Już mi natychmiast wracaj po śladach skąd przyszłaś i marsz na punkt''. Tylko niemożliwym było tamtędy wrócić..  🤔 Do tego słyszałam tam ciągle ujadanie psów. No więc tam sobie przycupnęłam, aż mnie olśniło gdzie jestem... Bo w oddali były domki, bloki, itd. a w nich znalazłam znajomy budyneczek. Zajaz Wiking niejaki, a który znajdował się na szosie do Augustowa. Czyli byłam gdzieś pod Wasilkowem. W sumie mogłam tam iść, bo tam autobusy i do domu, no ale jakoś głupio mi było w połowie zbiórki się urywać. Drużynowy kazał iśc do torów, szłam szłam, doszłam. Potem na lewo wzdłuż nich, maszerowałam sobie ok. godzinkę, aż doszłam do krzyżowania jakiegoś. Tam drużynowy powiedział, że wie gdzie jestem... no i przyszedł. I tak się znalazła zaugibona Anna.  🤬 Potem wyszło, że on się o mnie bardziej martwił niż ja o siebie. 😵
Do tego jak wróciłam ok. 16, tak dopiero jakoś wstałam z łóżka... Br.
24 stycznia 2011 19:02
Krupnik. będziesz miała co opowiadać wnukom. 😉
Chyba zgrzeszę i kupię tą torbę. 😜 Co myślicie?
okropna  😂
Ja już mam w sumie sporo rzeczy do opowiadania wnukom. Np. jak poszłam na pogrzeb Putry i Justyny Moniuszko [ci co w Smoleńsku zginęli] na, nawet się wybrałam do Warszawy na pogrzeb Kaczorowskiego, zamiast iśc do szkoły. Wylądowałam u dyrektora, który potem dzwonił do mojego druzynowego...
mils, ja nie lubię takich toreb, tzn. musi być przerzucana przez ramię, aczkolwiek wzór piękny.
24 stycznia 2011 19:10
Krupnik. przerzucana przez ramię też jest. 😀
Frania mi się tam podoba. 🙂
mils fajna jest, nawet bardzo fajna  😀
Krupnik. no to masz ciekawe pomysły  😁
mils mi się całkiem podoba ta torebka  😉

muszę napisać wzór sumaryczny i strukturalny drugiego i trzeciego związku chemicznego w szeregu homologicznym amin. czyli etyloamina i propyloamina?  😡
nopebow tak 😉

Nienawidzę jak ktoś mi miesza w życiu!  👿
Ale sie rozleniwiłam. Nie chce mi się nawet przepisać tego listu co mi mama na niemca napisała.  😵
24 stycznia 2011 19:29
breakawayy nikt chyba nie lubi. Gorzej jest, kiedy życie miesza się samo z siebie. Wtedy to jest dopiero wkurzające. 🤔

Frania mi się tam podoba. 🙂

I najważniejsze  😉

Ja siedzę na re-volcie i nawet jeszcze nie rozpakowałam torby z dzisiaj  🤔
Ja się muszę jakoś powoli zacząć wdrążać w książki, bo przeżyję szok w poniedziałek i idąc tym zamierzeniem, wróciłam do czytania Zbrodni i kary, już mi malutko zostało  😀
Ja siedzę na re-volcie i nawet jeszcze nie rozpakowałam torby z dzisiaj  🤔

nie jesteś jedyna  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się