Kącik Małolata...:D
Trzymać to ja mogę batonika w ręku. 😁
No ale, niech Ci będzie.
nie kuście bo przed chwilą wróciłam z mandarynką w ręce, a w szafie czekolada 🤬
Ja nie kuuuszę. 🤣
btw. muszę sobie skołować jakiś ładny avatar. A zupełnie nie mam koncepcji. 🙁
nopebow nie tkniesz czekolady! :jogin:
Krupnik., przejrzyj Photobucketa 😉
Uwierzcie, da się nie jeść słodyczy. 😉 Ja też jadłam na potęgę, zaprałam się, poszłam na dietę i nie jem. Chociaż codziennie otwieram szafkę ze słodyczami i patrzę czy coś nie jest otwarte tak, żebym wzięła i nikt by tego nie zauważył. 😁
Flygirl wiem 😉
W grudniu przez jakieś 10 dni udało mi się nie tknąć nic słodkiego! 😎
Teraz bym chciała powtórkę, nawet na dłużej, nie coś nie mam motywacji...
fin, ale że jak to? 😀
Kurczaczki, poszłam za głosem Lobby Biuściastych i kupiłam 'dopasowany' stanik. Tzn. wiem, że może nie jest taki kul jak od braffiterki, no ale moje nastoletnie fundusze nie pozwalają mi na stanik za parę stów. No więc kupiłam sobie magiczne... 65I. Ściska mnie to to w klacie jak szataństwo jakieś, dobra, zdzierżę. Ale jak mi to chciałao wywiercić dziurę pod pachą, to wysiadłam... 😵 Już niech te zapięcie będzie na łopatkach, a druty odstają pół metra od mostka, ale niech zostawią w spokoju moją biedną klatę. 🤬
Vana xxflygirlxx dam radę. nie tknę! nie wiem czy mam na tyle motywacji, ale będę się starać 🏇 od jutra bez słodyczy 👀
zaraz wam wrzucę filmik mojego kopytnego 🙂
nopebow ja miałam ochotę na czekoladę, ale powstrzymałam się i zjadłam jabłko 🤣
Właśnie, mam jabłko! [ z Mcdonalda, bo z Mcdonalda, no ale niby jabłko 😀]
nopebow mam szałowy pomysł!
Rzucam wyzwanie: kto dłużej wytrzyma bez słodyczy, ja czy Ty, przyjmujesz? 😎 🏇
Vana a jak to sobie udowodnicie ?
nie wiem jak to sprawdzimy, ale przyjmuję 😂 coś czuję, że za kilka dni pęknę xD
ale spoko, jak tknę coś słodkiego 🙄 to się przyznam xD
mam teraz motywacje przynajmniej 😎
idziosława robimy to dla siebie (przynajmniej ja), a ta konkurencja ma być tylko motywacją 😉 więc zupełnie nie opłaca się dowartościowywać oszustwem 😁
Edit: Pamiętnik z pola bitwy dzień I: Zasysam jogurt z płatkami zbożowymi, płatki się chyba nie liczą? Nie są czekoladowe... ciężko...
Zrobiłyście mi smaka! Idę po batona. 😀
to jest dodatkową motywacją, takim kopem w tyłek na początek. 🙂 a może ograniczę w końcu te śmieci 👀
dzień I : ochotę na czekoladę zaspokajam mandarynką. a w szafie leżą ciastka przekładane nadzieniem śmietankowym 😵
edit : może ktoś chce dołączyć do wyzwania? 👀
odkąd zupełnie nieoczekiwanie schudłam 7 kilo, wcinam wszystko jak śmieciara. wahania wagi mam o kilogram, ale wystarczy, że sobie odpuszczę np. kolację lub więcej się poruszam i znowu wszystko jest okej. naprawdę długo walczyłam z wagą, cieszę się, że już nie muszę się męczyć na diecie. mam nadzieję, że nie wrócą mi te kilogramy.
hm, a może mam tasiemca. ale to bym chudła dalej, a tak mi się zatrzymało. chyba jednak nie.
Ja to muszę sobie jeszcze wagę zakupić 😎
Ja mam i własnie muszę jutro jej użyć. Bałam się wcześniej, bo na Dzień Babci sie nażarłam. 🤔 To wszystko przez babcię, nawciskała we mnie taaakie dobre rzeczy. A w jej dzień nieładnie odmawiać prawda? 😀
ja mam 😎 swoją drogą, ciekawe czy zgubię trochę. teraz ważę 55 😁
Z okazji ferii mam zastój w mózgu, a chciałabym napisać speecha na ang, żeby nie robić tego w niedzielę za tydzień tuż przed szkołą. Pomożecie mi (po polsku oczywiście) odpowiedziec na te pytania?
Dlaczego są zagrożone gatunki?
Co się robi (lub co powinno być zrobione) żeby je chronić?
Wiem, że to pytania na poziomie podstawówki, ale chciałabym przygotować sensownego speecha, więc potrzebuję róznych pomysłów, wszystko jedno jakich...
xxflygirlxx prawda, prawda. 😉
Ja się zaraz nawpierniczam czekolady, bo czymś muszę pożegnać swoje... Nieokreślone emocje. Ja może nie będę się ujawniać ile ważę, bo to wstyd.
Ja muszę schudnąć 10 kilo. Straszna perspektywa. 🤔
nopebow jestem 2kg przed Tobą 😕
fin ja Ci nie pomogę, ponowne uruchomienie mojego umysłu po tygodniu przerwy trwałoby jakieś 3 dni, więc nawet gdybym dziś rozpoczęła ten proces, to pewnie w środę byłoby "po ptokach" 😉 aaale może ktoś kto cieszy się jutro szkolnym poniedziałkiem byłby na chodach?
fin, ale że jak to? 😀
To było odnośnie szukania avatara. Na
www.photobucket.com jest dużo ciekawych obrazkow i zdjęć 😀
ok po pierwsze przez was zrobiłam się głodna 🍴 , po drugie nalegam abyście wszystkie wysłały mi zaproszenie na fejsbuczku a po trzecie ... no ok to koniec 😁
a ja uświadomiłam sobie, że jutro kartkówka z historii.. 🙁 🙄
ja bym wam powysyłała zaproszenia.. ale kurczę.. nie wiem która z was to która 🙂
Ja jestem Natalia L. w tej magicznej grupce 😉
to ja wam pw wyśle i mnie zaprosicie ok ? 😁
edit: a jest jakaś grupka ? 😎
edit2: co tak cicho ??? 😀