Kącik Małolata...:D

Ale tylko tak troszkę...
Ja jeszcze posiedzę, pogadam na gg.
madmaddie   Życie to jednak strata jest
22 stycznia 2011 23:48
oczywiście że nie sama bo wywiadzik pociąga wywiadzik, z jednym się nie obejdzie.
😂
No i dobrze. 😀
Wszyscy się zmyli...tylko my we 2 zostałyśmy ?
22 stycznia 2011 23:51
no chyba tak
kurczę zgłodniałam
Ja też. Zjadłabym coś..ale tak o tej godzinie już nie wypada.
boli mnie gardziołko 🙁.
aaaał...
i nóżka 🙁.

i wszystkie cząsteczki ciałeczka w zdrobnionkach. chyba za bardzo się ze sobą pieszczę.
22 stycznia 2011 23:54
ech, nie wytrzymam, idę po muesli
A czemóż to cię bolą ?
Ja powiem, że mi zimno w stópki. 🙂
hm... zastanowiłam się głębiem nad tym, dlaczego boli mnie gardło i nie doszłam do żadnego ważniejszego wniosku... chyba boli sobie ot tak, dla uprzykrzenia mi życia.
a noga boli, bo tydzień temu zdjęli mi gips. na koniu mam fajną rehabilitację, bo sobie rozciągam ścięgno, które jest mi potrzebne do chodzenia bez utykania. mam nadzieję, że szybko się zregeneruję, bo chętnie bym sobie pobiegała  😜.
Ja pamiętam jak miałam gips.
Potem moja noga była taka blada, chuda, bez życia wgl.
23 stycznia 2011 00:03
.
Potem moja noga była taka blada, chuda, bez życia wgl.

moje nogi zawsze takie są
Ale ja skręciłam kostkę i to nad morzem i uwaga : podczas snu.  😂
Jedna noga taka opalona, 'tętniąca życiem'..a ta druga...szkoda gadać.
nie wgl, tylko fokle 😎.
fokle, hahaha.
Ciekawe słowo. 😀
po zdjęciu gipsu ma prawa kończyna dolna od razu nabrała rumieńców. 10 minut po tym skomplikowanym zabiegu driftowałam wózkiem po Biedronce  😎.

chyba zbyt często wstawiam tę ->  😎 emotkę. z drugiej strony... pasujemy do siebie. naprawdę ją lubię. bardzo dobrze oddaje moje emocje, a jeszcze lepiej oddaje ich brak. i to moje wieczne zadowolenie...  cóż innego mogę teraz wstawić, niż tę emotkę?  😎

edit: pomyliły mi się odnóża 🙁...  😎
23 stycznia 2011 00:21
trzeba tej emotce zmienić nazwę 😎
moim zdaniem nazwa jest dobra. ta emotka jest cool, wyraża cool rzeczy, osoby, które jej używają są cool.  😎
Daliasta- podczas snu ;o jak ty to zrobilas ?
23 stycznia 2011 00:33
dobra, wyraz 'kiedy' zaczyna wyglądać dziwnie.
idę spać.
ok, jeszcze tu jestem  😁

ŻEGNAM WAS MAŁOLATY NA TYDZIEŃ!  :kwiatek:
mils   ig: milen.ju
23 stycznia 2011 09:01
Dzień dobry. Denerwujące w moim życiu jest to, że obok małego szczęścia czai się ogromne nieszczęście. 🙁
Villa nie jest ładny to fakt, ale jest przystojny - jak dla mnie to różnica.
niemiłek do widzenia!
daliasta jak ty to zrobiłaś, podczas snu?  😂
wstałam jakiś czas temu, dałam koniom śniadanie, przeczytałam już cały internet i teraz zastanawiam się, coby tu dzisiaj zepsuć. napadało sporo śniegu, może w końcu pojeżdżę dzisiaj w miarę normalnie.
mils   ig: milen.ju
23 stycznia 2011 09:32
ankers też nie wiem, co ze sobą zrobić. Czekam na wyjazd do stajni, ale co do tego czasu? Nuda. 🙄

edit: dobra, już mam co robić. Odkurzaczu nadchodzę! 🏇
Co do wybierania miejsca spotkania... i tak pewnie wypadnie Warszawa. Tu strasznie dużo warszawiaków jest [tzn. na całym forum].  Lubię Wawkę, ale mam złe wspomnienia.  🙄
Ja już dzisiaj po radzie druzyny jestem. Jutro mamy bieg patrolowy. Mam fajny punkt, tj. leżę i udaję hipotermię.  🤣
niemiłek, żeeegnaj!
23 stycznia 2011 10:25
ja też żegnam, przeprowadzka, więc nie wiem kiedy do mojego laptopa popłynie cudowny internet
Ja chyba będę w lutym Wawie to z kimś mogłabym się spotkać. 🙂
to już naprawdę ostatni raz: nara Małolaty  😉
Nie wiem czy ktoś tu jest, no ale dzisiaj zostałam dowartościowana.  😀 Więc, mamy sobie radę, w pewnym momencie zeszli na.. mój temat. Bo jakiś kolega koleżanki o mnie pytał. Ogólnie nie kojarzę gościa. No i rozkminialiśmy czego on chciał. W pewnym momencie mój były rzucił  cośtam, że jestem najładniejszą dziewczyną w druzynie. Nie wiem czy to było szczerze, ale poczułam się tak jakoś miło...  💃
Ja jestem, ja, i ciągle nie mogę wyjść z podziwu, że... całą noc gadałyście o facetach  😁
To jak tylko tak w skrócie, chociaż już po temacie - długie włosy są straaaasznie obleśne i lubię Żebrowskiego  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się