Końska rewia mody cz. V (2011)

Burza ja o tym doskonale wiem, dlatego aż tak bardzej się tym nie przejmuje. Przejmowałabym się gdybym nie miała możliwości sprzedania czapraka...wtedy bym sobie mogła uszyć ciepłą kołdre z nich  😁
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
22 stycznia 2011 21:46
Burza no coś w tym jest. Dlatego nie ubieram = kupuję dużo. 🙂
wątek zamknięty
Dobra wyjęczały baby 😉

brakuje orange ale to już jutro 😉
wątek zamknięty
rosa prześliczna.. 👿
A pierwszy to toffee?
wątek zamknięty
ale śliczny róż!  😜
wątek zamknięty
xxagaxx one mają taki śliczny metaliczny połysk w rzeczywistości czy to aparat im takiego połysku nadaje?
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
22 stycznia 2011 22:24
właśnie miałam powiedzieć: 'nie wierzę, że to mówię, ale śliczny róż' 🙂
szkoda, że nikt nie wziął fire-red'a byłoby porównanie z chilli 🙁

edit: i maja. i aparat. tak tkanina odbija światło po prostu 😉
wątek zamknięty
mooja roosa  😍
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 22:26
Wszystko okropne, oprócz chilli oczywiście, którego już mam. Kamień z serca  🙂
wątek zamknięty
to kto będzie robił kolejne zamówienie z Niemiec  😀iabeł: 👀
wątek zamknięty
tak to toffee 😉 No powiem ze niezłe kolory oni tam robią 😀😀 I ta jakość 🙂 Szkoda ze w sumie wszystko mam i nic mi do kompletu nie potrzeba 🙂
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 22:31
wszystko mam i nic mi do kompletu nie potrzeba
Jeju jak bym chciała móc tak pomyśleć/powiedzieć... ale niestety, u mnie zawsze nasunie się coś co głośno krzyczy "Weź mnie, weź mnie!" i oczami wyobraźni widzę oczka kota ze Shreka.  🙄
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 22:31
akzzi, też mi takie pytanie pałęta się po głowie 😉 trochę osób robi zamówienia od tego sprzedawcy. więc jak aga spasuje to może znajdzie się kogoś innego 😉 ja na pewno na listę wpisałam lemona. boli mnie maigreen ale jest bardzo podobny do kolekcyjnego greena. chyba za bardzo. no i nie wiem... chilli czy fire red  😁
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
22 stycznia 2011 22:34
xxagaxx : kiedy robisz kolejne zamówienie ?  😁

A ten tofee i rosa do mnie przemawiają  😕
wątek zamknięty
Ja musze mieć rose, tego pomarańczowego i w tym wypadku toffee, bo mnie powalił...ehhh...
wątek zamknięty
majeczka   Galopem przez życie!
22 stycznia 2011 22:37
wątek zamknięty
ja chwilowo pasuje 😉 Zresztą bez kitu, niektórzy są nieodpowiedzialni. Wylicytował rzeczy (więc płatność logiczne po licytacji) i dziewczyna mi nie zapłaciła do tej pory. Muszę zapłacić kase Minerwie i nie mam z czego!!!
wątek zamknięty
xxagaxx jednak ice blue leci w świat?

a co ta osoba chciała??
wątek zamknięty
Ja strasznie chciała bym mieć ten fioletowy ? O jakie zamówienia chodzi , kto robi ? ( sorry jeszcze jestem nierozeznana  😡 )  :kwiatek:
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 22:41
xxagaxx, a masz z tą osobą w ogóle jakiś kontakt? to jest strasznie kiepska sprawa. wylądować w takiej sytuacji...

majeczka, ty też robiłaś zamówienia od klawunde, nie? 🙂
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 22:42
xxagaxx takie akcje to najlepiej robić z osobami ''znanymi'' lub z którymi kiedyś miałaś już dokonywałaś transakcji 😉
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 22:44
Niektórym po prostu brak kultury... nie umieją się postawić w sytuacji innych, najpierw robią potem myślą. 🤔wirek:
wątek zamknięty
mam wyjaśniam, wiec póki co nie piszę o kogo chodzi. Wiesz zawsze rzeczy można sprzedać, ale to nie są akurat takie chodliwe towary ;/;/ Mi jest głupio, bo ja zdeklarowałam się zapłacić, a nie mogę bo nie mam za co. I niby nie zdarza mi się tak sytuacja często to powiem że jest pewien niesmak ;/

Najgorsze dla mnie to to wysyłanie. Pakowanie, potem wycieczka na pocztę. Czasem nie mam jak drzwi odtworzyć bo jestem tak obładowana. Trzeba dziewczyny system zrobić 😀 Paczka kurierem do jednej osoby w danym mieście i wtedy już dystrybucja lokalna 😉

noen a jak te nieznane mają zacząć?? Jakby każdy tak podchodził nie dałoby się funkcjonować na revolcie. Zresztą taka minerwa mogłaby np. przestać handlować ze mną. W końcu też jestem dla niej niepoważna? Zamówiłam rzeczy i zapłaciłam tylko połowę kasy.
wątek zamknięty
Kamita Chodzi ci o zamówienia z Niemiec? No to robimy takz e zalozmy jedna osoba zamawia z niemcolandzkiego ebaya jakieś rzeczy przy okazji pytając inne chętna osoby z rv i tym sposobem robi się zbiorcze zamowienia 😉 .
wątek zamknięty
majeczka   Galopem przez życie!
22 stycznia 2011 22:50
sei, tak od klawunde, tyle że u mnie było 90% rzeczy licytowanych a nie kup teraz i tych rzeczy nie powysyłali - powysyłali w zamian kompletnie co innego, a z płacącymi też miałam przejścia - dwiema, bo reszta dziewczyn wszystko super i bez problemu. Pisała do mnie Pani z Klawunde czy chce żeby mi pieniądze odesłali czy będę robiła kolejne zakupy, bo robiłam im zwrot ale jakoś się boje
wątek zamknięty
Rosa jest prześliczna😉 xxagaxx, to nie Twoja? 😉 bo bym przymierzyła :p
wątek zamknięty
Nie 😉 Ja chwilowo mam budżet obcięty 😉 Zresztą ja poluję jak już to na brillanta, i vs 😉 ale to kiedyś kiedyś 😀😀

majeczka no niestety, to tylko innym się wydaje ze zamówienie z zagranicy to takie hop siup, łatwo miło i przyjemnie. Wszyscy zapominają ile rzeczy może pójść nie tak, i ile czasu na to potrzeba.
wątek zamknięty
Ok , dzięki SrokateSzczęście To jak by ktos miał zamawiać dajcie znac  👀
wątek zamknięty
Dziewczyny, w kolekcji toffee/gelb byly już łezki? nigdzie nie mogę tego znalezc. A toffik mi sie spodobal.
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 23:06
wiem, że z kolekcji limited i gelb i tofee występuje jako łezka. Na ebayu widziałam 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.