Kącik Małolata...:D

Krupnik. chyba zarażać innych.. Ja na razie takich zamiarów nie mam ;p
xxflygirlxx a ja przez jakiś czas byłam pewna, że jesteś xxflyxgirlxx  😁
dziewoje, co do tych chłopców, to może po prostu jesteście tak zajebiste, że ich onieśmielacie  😎.
czasem lepiej jest wziąć sprawy w swoje ręce. może chłopiec jest zwyczajnie nieśmiały albo brak mu pewności siebie.
Jestem wredną jędzą ale...to facet powinien być bardziej pewny siebie, być samcem alfa i w ogóle. Ja wiem, już milczę.  🤣
madmaddie   Życie to jednak strata jest
22 stycznia 2011 18:21
EwuśCa plasterki pomagają, wiem bo mam regularnie ten sam problem 😵

moja koleżanka stwierdziła że jestem feministką, bo żaden chłopak mi się nie podoba. odparłam że to nie prawda, bo tu nie ma kandydata odpowiedniego, poza tym musiałaby mieć bardzo słaby wzrok żeby zwrócić na mnie uwagę.
Ja po prostu jestem chorobliwie nieśmiała i w życiu do niego nie zagadam.  🤔
.
właśnie, pustki na horyzoncie. a szkoda, hormony buzują  😎.
chociaż nie, nie ma po co brać się za byle kogoś. najpierw go dobrze poznajcie, bo może być tak, że kogoś strasznie skrzywdzicie. cóż, nie pasowaliśmy do siebie po prostu. ciekawe, czy chłopak doszedł już do siebie. chyba się na mnie obraził 🙁.
a jak sama się za coś nie zabiorę, to mam wkoło mnóstwo przydupasów, aż mi sił brakuje do opędzania. dlaczego ja takich przyciągam?
Mi się teoretycznie cośtam podoba, ale to jakieś dziwne jednostki są. Do tego samo 'podoba się' nie wystarcza mi, żeby z kimś być. Musi być chemia, nienawidzę związeczków na 2 tygodnie. Jak już się wiązać, to na dłużej.
No.. pomijając moją platoniczną miłość. Najchętniej wykleiłabym sobie całe ściany jego wizerunkiem.  😁 To takie dziwne coś 'od pierwszego wejrzenia' mnie złapało. Spoko, za pół roku przejdzie...
Małolaty, może ktoś mi to otworzyć i skopiować temat rozprawki?
http://bi.gazeta.pl/im/5/4084/m4084895.pdf
Mój internet jest za wolny niestety ;/, a potrzebuję napisać 4 egzaminy do szkoły...
Mi się podoba i co z tego, skoro i tak nic z tego nie wyjdzie, bo nie mam na nic odwagi. Samo to, że nie spuszczam wzroku jest dla mnie szokiem.
aaależ, spuszczanie wzroku jest urocze  😁
Ja myślałam że nigdy nikt się mną nie zainteresuje, już planowałam pójście do zakonu  🤣
mils   ig: milen.ju
22 stycznia 2011 18:45
Hmmm... Mi się kilku chłopaków podoba, ale co z tego, że się znamy i lubimy, skoro to nie jest to? Nie chcę chodzić z kimś, po to żeby zaspokoić swoje serducho, które domaga się partnera, na zasadzie takiej, że mi się dany chłopak tylko podoba. I to jest w tym wszystkim głupie. 🤔 Poza tym, w moim towarzystwie jakoś niespecjalnie widzę normalnych chłopaków. Owszem, może i mam dość wysokie wymaganie, ale znajduję chłopaków, którzy im odpowiadają. Szkoda tylko, że ich nie znam...
Lenna, nie w tym stuleciu. ;p
Właściwie to osiągnięciem jest to, że na niego patrzę.  😂 Tylko czemu akurat zawsze w tej samej sekundzie co on na mnie?

Znacie jakieś preparaty, żeby rosło więcej włosów? Fryzjerka mi kiedyś wycięła połowę i nie mogę ich odhodować.  😵 Od razu mówię, że nie chodzi mi o te na łysienie, których ceny są od 100 zł wzwyż tylko jakieś takie normalne. 😉
22 stycznia 2011 18:47
na wzmocnienie włosów dobry jest sok z pokrzywy
Można gdzieś go kupić czy mam go sama zrobić?  😁
Haha ! Zrób sama  😂
Małolaty, może ktoś mi to otworzyć i skopiować temat rozprawki?
http://bi.gazeta.pl/im/5/4084/m4084895.pdf
Mój internet jest za wolny niestety ;/, a potrzebuję napisać 4 egzaminy do szkoły...

Napisz rozprawkę, w której ustosunkujesz się do stwierdzenia: Świat pozbawiony piękna ogrodów byłby uboższy.
W uzasadnieniu posłuż się przykładami (w tym jednym z arkusza) z literatury lub sztuki, ewentualnie z obu tych dziedzin.
Pamiętaj, że Twoja praca nie powinna być krótsza niż połowa wyznaczonego miejsca.
Lenna, nie w tym stuleciu. ;p

edit: Sisisa, ''Napisz rozprawkę, w której ustosunkujesz się do stwierdzenia: Świat pozbawiony piękna ogrodów byłby uboższy.
W uzasadnieniu posłuż się przykładami (w tym jednym z arkusza) z literatury lub sztuki, ewentualnie z obu tych dziedzin.
Pamiętaj, że Twoja praca nie powinna być krótsza niż połowa wyznaczonego miejsca.''
O to chodzi?
Nie no, znalazłam. Za 30 zł. Muszę mamie powiedzieć.  😎
Mils, leci Ci pięta przy zagalopowaniach, bo dajesz "łydkę" właśnie piętą. Dla jasności łydka, to jest ten taki mięsień poniżej kolana, a powyżej kostki  😉 Skup się i pomyśl, że musisz przycisnąc tym mięśniem. Koń Ci na pewno zareaguje. Nad tym problemem, to trzeba samemu popracowac w głowie.
Ja tak mam, że w cwiczebnym i galopie podkurczam nogę do góry i zaczynam dawac sygnał piętą (nie ułatwia mi brak brzucha u konia, bo tak czy inaczej muszę cofac nogę). Zaczęłam o tym po prostu myślec i już nawet kosztem "palców do konia" obciągam kończynę w dół i dociskam mocno łydkę.
22 stycznia 2011 18:52
xxflygirlxx lajtowo kupisz w aptece, nie drogie, naturalne i skuteczne, aczkolwiek włosy trochę przyciemnia, dla mnie akurat dobrze ale regularność u mnie kuleje
O, to super, że przyciemnia. Zawsze chciałam mieć ciemniejsze. Aż jutro pójdę do apteki. Dobrze, że mam blisko.
22 stycznia 2011 18:54
Jasnowata dzięki wielkie! :kwiatek: Niestety problem dawania "łydki" piętą, został mi wpojony na pierwszych moich jazdach. :/
Krupnik i tu masz racje, zawsze wiedziałam, że jestem z innej planety/innego stulecia 😁
Spuszczanie wzroku może i jest urocze, ale żeby go spuścić trzeba go najpierw podnieść.  😎 I wcześniej u mnie to by było nie do pomyślenia, a tak szczerze to ja nawet spuścić go nie mogę, bo cała jakby się zacinam. Dziwne.
22 stycznia 2011 19:08
Ja tam na swoim przykładzie stwierdzam, że żeby myśleć o jakimś spuszczaniu wzroku itp., to trzeba się najpierw zakochać w jednym z osobników płci przeciwnej. U mnie to nie nastąpiło i raczej nie nastąpi w najbliższym czasie... Nie licząc koni. 😁
22 stycznia 2011 19:12
ja musiałabym spotkać metala/rockmana o odpowiednim wyglądzie, i w żadnym wypadku niebieskich oczach(nie cierpię). ale na razie mam wygląd potwora z dzieciństwa, więc...
madmaddie na pewno przesadzasz i nie wyglądasz jak potwór. 😉 I powiedz mi czy ja mam ten sok codziennie stosować? I spłukać wodą czy wytrzeć ręcznikiem?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się